PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bisikletliler Derneği Kuruldu

mr-bike
23 Ocak 2008, 11:39:34
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/Bd-logo-mmm.jpg
Uzun zamandır üzerinde çalışılmakta olan dernek Prof. Dr. Orhan Kural, Prof Dr. Yaman Barlas, Doç Dr. Kevser Üstündağ, Hakkı Süha Terzibaşıoğlı, Dr. Aylin Çiftçi, Em. Alb. Fikret Kaplanoğlu, Tuncay Kürükçü, Dr. Demokan Akkoyun gibi 18 kurucu üyenin girişimi ile kuruldu.
Dernek Bisikletin sivil toplum yapılanmasındaki eksikliği gidermek için oluşturuldu.

Demokratik ve katılımcı bir oluşum hedefleyen dernek ilk adımını attı.
Çok Yakında http://www.bisikletliler.org sitesinden seslenecek olan dernek pek çok ilke imza atacaktır.

Logosunda Bisiklete dikkat çeken dernek,
"DiKKAT BiSiKLET ÇIKABİLİR" trafik işareti ile bisikletlilerin en büyük sorunu olan trafikte bisikletin yok sayılması konusunu ilk sorun olarak görüyor ve logoları ile Dikkat bisiklet çıkabilir mesajını tüm Türkiyeye duyurarak öncelikle bu konuya dikkat çekecektir.

Kurucular pek çok yeni proje ile 2008 de bisikletlileri mutlu edeceklerini belirttiler.
Binlerce bisikletliyi üye yapmayı hedefleyen dernek Asli ve Fahri üyelikleri kabul edecektir.
Asli üyelikler için 60.00YTL giriş ücreti ve aylık 5.00YTL aidat alınırken, Fahri üyelikler için ücret alınmayacaktır.

Derneğin Geçici yönetim kurulu :
Başkan : Murat Suyabatmaz
Başkan yard: Dr. Aylin Çiftçi
Muhasip üye: Müh.Bülent Yamaner
Üye : Engin Kilercik
Üye : Müh.Emre Durmuş
Üye : Kerem Erbek
Üye : Burcu Kahraman
İletişim : bilgi@bisikletliler.org

H.Okyay
23 Ocak 2008, 17:05:09
Emeği geçen bütün bisiklet sever büyüklerimize, bisiklet kullanımında bizlere daha iyi ve daha güvenli kullanım olanağı sağlamak amacıyla çaba sarf eden Bisikletliler Derneği yöneticilerine, başta Sn. Murat Suyabazmaz olmak üzere bütün yardımcı üyelere sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz.Bisiklete olan sevgimizi, tutkumuzu, ve isteklerimizi Bisikletliler Derneği sayesinde daha gür ve canlı duyuracağımıza inanıyor, çalışmalarınızın başarılarla sonuçlanması diliyorum.Ayağınızdan pedal, gönlünüzden bisiklet tutkusu eksik olmasın.Sağlıcakla kalın...

Mehmet
23 Ocak 2008, 23:09:37
Devletimize ve Milletimize ve bisiklet Sevenlere Hayırlı ve Ugurlu Olsun...:)

Bir Mehmet Tavisiyesidir.....

EmrE
24 Ocak 2008, 23:31:22
bu tip yenilikler, bisiklet camiası olarak ileriye sıçramak ve bisikletin toplumumuzda hak ettiği yere gelmesi için çok önemli. yenilik diyorum zaten biz buradaydık ama tam da, camiaya yeni bir heyecan, yeni bir motivasyon olması gerektiğini düşündüğüm bir dönemde kuruldu bisikletliler derneği. Bu dernek, bu işi yıllardır yapan deneyimli ve bisiklet delisi :P bir kadro tarafından kuruldu. bisikletliler derneği tamamen bisiklet binicisinin yanında olan ticari hiçbir amacı olmayan sadece bisiklete binmesini seven ve sevdirmek isteyen insanlardan kurulan sosyal bir aktivite gurubudur. bisiklete binen herkezi aramızda görmek, bilgimizi, deneyimlerimizi, tecrübelerimizi ve bisiklete binerken aldığımız keyfi kısacası bisiklete dair ne biliyorsak, ne yaşıyorsak herkezle paylaşmak istiyoruz. Saygılar,
( LÜTFEN, KASKSIZ BİSİKLETE BİNMEYİN ! )

ümit_levent
26 Ocak 2008, 13:23:36
Yeni kurulan bu derneğimiz tüm bisiklet camiasına hayırlı ve ugurlu olması dilegimle ALLAH utandırmasın.

Mehmet
26 Ocak 2008, 21:06:00
amin ilkay kardeşim amin .... sen nasıl olsun umarım iyisindir....

hadi bir anönce gel aramıza:( özledim seni:(

ümit_levent
28 Ocak 2008, 00:03:20
şükür kardeşim iyiim pazartesi kısmetse dr ye gidecegim bakalım ne olacak sevgilerimle

Mehmet
28 Ocak 2008, 17:53:11
haberimiz olsun kardeşim ona göre ne gerekirse yaparız aslanım benim....

birtürlü görüşemedik seninle :)

kerem
6 Şubat 2008, 01:44:53
Arkadaşlar hepimizin katkısı ile İnşallah daha güzel günlere ve daha güvenli yollara ulaşmak dilekleri ile hepimize hayırlı olsun...

EnginKilercik
6 Şubat 2008, 10:22:50
Tüm Bisikletli dostlarımıza hayırlı uğurlu olsun. 8-) Engin Kilercik.

Dark_Of_Downfall
18 Nisan 2008, 00:08:48
Boyle Bir Organizasyonla inşallah tüm bisikletçiler aradıkllarını ve istediklerine ulaşırlar....Birde Fahri Üyelik Ve Üye Kartı İle Bilgi Verebilir misiniz Ben Fahri Üye Olmak İstiyorum da...

mr-bike
18 Nisan 2008, 01:35:21
üye kartı 5.oo YTL karşılığı edinebileceksiniz. Detaylı açıklaması yakında yapılacak.

Sehnaz
12 Ekim 2011, 12:27:19
Kuruluşundan bu güne çok yol aldı derneğimiz..