Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaklaşım..
" Daha iyiyi hep beraber inşa edebilmek ve bizim olana daha çok sahip çıkabilmek için, birbirimize biraz daha yaklaşalım! "
Sevgili günkut
Dernek olarak alınan bu karar çok isabetli...
Ve yukarıda tırnak içine aldığım senin sözlerinin gerçekleşmesi için atılan güzel bir adımdır...
Bunu zaman içinde daha net olarak göreceğiz zaten...Buna yürekten inanıyorum...
ali nejat
04-07-2009, 02:20
son derece yerinde bir karar..
hatta daha baska yöntemlerle genisletilebilinir de..
Reklamasyona kaçmayan,arkasinda bisikleti öne çikaran, bazi kurallari sürücülere hatirlatan yazilar,resimler vb. olan genel yeleklerde olabilir.
Yelek görünmek açisindan önemli bir anlamda.örnegin Fransa'da 1 temmuz 2008 den bu yana sehir disinda yolda yelek yasal zorunluluk.
Ancak BD gibi bir dernegin gündemde kalmasi için belli özel toplantilar hariç logolu yelegini lanse etmesine ihtiyaci yok gerçekten.
Yaklasimi kutluyorum..
http://i496.photobucket.com/albums/rr326/bisikleti/convergence2009012.jpg
7 Haziran'da dagitilan genel yelek.Otomobillere bisikletle arada 1 m. (sehir disi 1.5 m.) mesafe birakma kuralini hatirlatan bir grafik var.Tesekkür ediyor ve büyükçe KIRILGAN veya HASSAS (bazi ambalajlarda yazilan "kirilacak esya " yazisina benzer sekilde) ibaresi ile bisikletin konumu dile getirilmis.
sevgili arkadaşlarım,
ben size katılmıyorum. Yelek kesinlikle giyilmeli ve kullanılmalı hatta zorunlu olmalıdır. Dernegimizin tanıtımı kadar bızım guvenlığimiz için yelek giymek son derecde onemlidir. Tamamen yanlış bir karar verilmiş bence zorunlu hale getırılmelıdırkı bisiklet kullanıcıları nasıl bısıkletle güvenli sürüş yapabileceklerini ögrenmelidirler. Bu sürüş güvenliği alışkanlığıda tamamen derneğimiz tarafından verilmelidir.
Akçakoca turunda gordukkı hıcde hos olmayan bı goruntumuz vardı herkes rengarenk giyinmişti. Hiç de dernekmiş gibi bi görüntü vermedik bence.
Ben hergun bısıklet kullanıyorum ve yelegimi giyiyorum....
Ayrıca henuz derneğimizin o kadar buyudugu kanaatınde değilim. Bunun en guzel orneği duzenlenen turlara gelen kişi sayısıdır. Turlara gelen arkadaslar hep aynı yuzler, hangimiz derneğe bırılerını kazandırdık bıraz düşünelim bence..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.