Orijinalini görmek için tıklayınız : Istanbullu Pedal Dostları Icin Cok Onemli....
Halil Atalay
23 Haziran 2009, 15:26:01
http://www1.ibb.gov.tr/ibb/popup/tr-tr/ ... anket.aspx (http://www1.ibb.gov.tr/ibb/popup/tr-tr/ulasim/anket.aspx)
bisiklet yolu için anket katılın
arkadaşlararkadaşlar bu konuda çok hızlı hareket etmek gerekiyor perşempe günü ibb.genel sekterle toplandı yapılacak bu veriler masaya yatırılacak onun için herkesden ricam bu formu doldursun ve yollasın bir dakika almaz
Halil Atalay
24 Haziran 2009, 10:18:05
arkadaşlar ben bu bisiklet yolu forum kousunda diğer sitelere attım üstelik saolsunlar bizim taraftar grubuna yolladım oradan çok katılım oldu oradaki arkadaşlarım bize destek oldular şehir ayrımı yapılmadan destek oldular
sdtyldz
24 Haziran 2009, 11:27:39
bende bağlantı kurabildiğim yerlere mail ve diğer yolllarla ilettim. umarım bir katkım olmuştur.
Halil Atalay
24 Haziran 2009, 13:47:37
arkadaşlar sadece istanbul alarak değil ankara bile olsa istanbulda oturuyormuş gibi oy kullansın bir günde yaklaşık 500 giriş oldu az zaman kaldı
sibel.
24 Haziran 2009, 15:10:28
Bir zamanlar ay'a gitmek bir hayaldi..
Türk Futbolunda, Valeybolunda Avrupada başarılar kazanmak da hayaldi..
İnandılar...desteklendiler...başardılar...
Bizler de,
gerçekten bisikleti seviyorsak
bisiklet için bişiler yapmak istiyorsak
bisiklet için yapılacak herşeyde katkımız olsun istiyorsak
bisikletseverler olarak
Bisikletliler Derneğimize,
Başkanı Murat bey'e
inanalım, destek olalım ve bu başarıda bizlerin de payı var diye gururlanalım..
Bizim de bu sloganamız olsun
" HER ŞEY HAYAL ETMEKLE BAŞLAR "
Ve
İnanılırsa,
Destek verilirse
başarılamayacak şey yoktur...
Tüm Bisikletsever Dostlar Bu formu doldurup göndermenizi rica ediyorum..
Saygı ve Sevgilerimle......SibeL
mr-bike
24 Haziran 2009, 15:40:50
Bisiklet bir yerlere gelecek ise bunu birlikte mücadele ederek başaracağız, destek veren herkesin, duyarlılık ve çabalarınıza teşekkür ediyorum.
Saygılarımla,
Murat Suyabatmaz
Bisikletliler Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı
ali nejat
24 Haziran 2009, 22:12:43
çorbaya birazda tuz bizden.Pedal Sesi 'ndeki TBHP sayfasina burayi link vererek dün duyuruyu yaptim..
Sibel açik ve net koymus olayi..Sekretarya haril haril çalisiyor..isleyen bir mekanizma var burada ve pas tutmuyor...
sibel.
25 Haziran 2009, 03:27:24
Ali Nejat arkadaşım
Bisiklet için, bisikletliler için, daima... Hep destek..Tam destek...
Hayallerimizi gerçeğe dönüştürünceye kadar pes etmek yok... :D
melihdinc
25 Haziran 2009, 18:41:54
görür görmez doldurup paylaşabildiğim kadar arkadaşla paylaştım inşallah çabalarımız boşa çıkmaz. Bu anketin sonucunu göstereceklermi bize acaba onu da merak ediyoruz tabi :)
Not: Bende fahri üyeyim aynı sıkıntı bendede bulunmakta bilginize :) saygılar iyi çalışmalar
mr-bike
26 Haziran 2009, 01:08:13
Bu gün Bisiklet için tarihi bir gün daha yaşadık,
İBB Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Muzaffer Hacımustafaoğlu'nu ziyaretimizde yapılan görüşmede bisiklet yolları planı üzerinde konuşuldu, İstanbul'da kaldırım dahi yapmakta büyük zorluk yaşadıklarını belirten Hacımustafaoğlu' na derneğimiz pilot bölge çalışması önermiştir, olumlu bulunan bu öneri için derhal talimat verilmiş olup diğer talep ve önerilerimiz değerlendirmeye alınmıştır. En önemli talebimiz günlük ulaşımda köprü geçişi, en önemli önerimiz ise 1004 km bisiklet yolu yapımı projesine sahip bir kentte ulaşım daire başkanlığına bağlı BİSİKLET birimi oluşturulması olmuştur. Özellikle önerimiz olumlu bulunmuş ve değerlendirmeye alınmıştır.
Pilot bölgeler için yakın zamanda İBB nin ulaşım, trafik ve yol bakım müdürlüğünün katılımı ile toplantı yapılması konusunda talimat verilmiştir.
Sonuç olarak çeşitli sebeplerle tıkanan bisiklet yolları projesi için tekrar hareket başlattığımız kanısındayız.
Başta Halil Atalay olmak üzere Destek veren katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.
Saygılarımla,
Murat Suyabatmaz
Bisikletlile Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı
sibel.
26 Haziran 2009, 02:44:46
Tüm arkadaş ve dostların kandilini kutluyorum..
Bu hayırlı gün, hayırlara vesile olur inşallah..
anladığım kadarıyla belli olan bi yer yok henüz..
" Pilot bölgeler için yakın zamanda İBB nin ulaşım, trafik ve yol bakım müdürlüğünün katılımı ile toplantı yapılması konusunda talimat verilmiştir" deniyor.. Önerilen ya da önerilecek pilot bölgelerin kabulu ,bu toplantılar sonrasında belli olacak herhalde..Ben böyle anladım..Doğru mu yorumladım bilmiyorum.. ;)
Beni en çok heyecanlandıran; "günlük ulaşımda köprü geçişi" oldu.. :lol:
Ben de yeniden bisiklet yolları projesinin hareketlilik kazanmasına çok sevindim..
başta başkanımız Murat bey olmak üzere, emeği geçen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum..
Tez zamanda sonuçlarını almaya başlarız inşallah...
ali nejat
26 Haziran 2009, 09:17:00
2005 yilinda Baskanin bürosuna ilk girdigimde, duvarda bir harita gözüme çarpmisti.
Istanbul Bisiklet Yollari Proje haritasi..Hatta bir kaç kez Baskanla bu proje üzerindeki bazi yerleri gözlemlemistik.
özellikle Halicin çevresi yolu bana çok cazip gelmisti o yillarda..
Baskanin eskiden beri öne sürdügü pilot-örnek bölge teorisi son derece yerindedir.Bu konuda kesinlikle kafasinda birseyler vardir.O yollari kaç kere gezip fotografladi hayatinda.Bu pilot yol projesinin hayata geçmesi demek, artik fitilin ateslenmesi demektir.
özellikle günlük köprü geçisi olayi gerçekten heyecan verici.Bu konuda yapilan anketlerde bisikltseverlerin en büyük arzusu bu.Dûnyanin büyük asma köprülerinde hep bisiklet yollari var.Bunlardan biri olan Istanbul'un neyi eksik .
http://i496.photobucket.com/albums/rr326/bisikleti/normandie560.jpg
Seine nehri üzerindeki Normandiya köprüsü.Daha açilisinda bisiklet yollari vardi ve binlerce bisikletli katildi açilisa.
Bu gelismeyi BD tarafindan durgun suya atilmis önemli bir tas olarak görüyorum ve bu kez dalganin büyük olacagina inaniyorum.
Bu çalismalarda emegi geçen herkesi,basta Murat Suyabatmaz olmak üzere ve özellikle bu trafik anarsisinde kelle koltukta yollarda olan tüm bisiklet kullanicilarini kutluyorum.
sevgilerimle
ali nejat
26 Haziran 2009, 19:57:18
Paralellik bu kadar olur..
Geçenlerde ECF( avrupa bisikletliler federasyonu) ve Avrupa Parlementosu seçimleri baslikli bir yazi yayinlamistik.Iste oradaki taleplerden bir tanesi de Parlemento bünyesinde bir bisiklet grubu olusturmak idi.Bu konuda çalismalar basladi özellikle AB üyesi ülkeler bisiklet örgütlerinin hangi siyasi yelpazede bulunursa bulunsun, bisiklete yakin parlemento üyelerinin uyarilmasi konusu gündeme geldi ve Temmuz ayinda bisiklete yakin uyelerle Ecf yöneticileri bir yemekte bulusacaklar, Bu analamda üye ülke bisikletçileri çalismalara basladi.
Bu haberi de firsattan istifade bu basligin altina yerlestirdim.Dolayisiyla ECF in AP da bisiklet grubu olusturmasi mantigi ile BD nin IBB bünyesinde bir bisiklet birimi olusturmasi önerisi-talebi, eszamanli olarak gündeme gelmis oldu ki, çok da güzel oldu.Gelismeleri izleyip belli kesinlikle gündeme geldigiinde ECF sayfasinda ingilizce olarak yer almasina çalisilacaktir..Konu önemli çünki..Istanbul gibi bir sehirde bisiklet yollari ..nasil olurmus görsünler bakalim..
melihdinc
27 Haziran 2009, 00:22:25
Biz bu birlik ve beraberlikle hareket ettikçe bence çok uzakta değil bisiklet yollarımız ;) Başta başkanımız olmak üzere destek olan herkeze çok teşekkürler...
sdtyldz
27 Haziran 2009, 15:47:45
bu çalışmada emeği geçen herkezi kutluyorum.
bunun gibi önemli konularda herkez en ufak dahi olsa bişeyler yapmalı. ben ne yapabilirim mantığını üzerimizden atıp bişeyler yapmak gerekir.
bu bazen sadece bir ankete katılmak bazende butür bir toplantıda görüş bildirmektir.
ama en önemlisi bişey yapmaktır
hayaxsi
20 Kasım 2009, 15:02:07
Acaba bu konuda bir gelişme oldu mu?
mr-bike
20 Kasım 2009, 20:33:39
o kadar çok gelişme olduki hangi birini anlatalım ?
Bakırköy-Yedikule sahil yoluna yeni bisiklet yolu yapıldı, Bostancı-Tuzla sahil yolunda iyileştirmeler yapıldı
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.