PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ''Ayda Bir Gün Sokak Bizim Etkinliği'' Fotoğrafları

ali nejat
22-06-2009, 08:45
çok harika bir etkinlik..çok güzelsiniz..baskan yine çalisiyor durmadan..bir çok ülkede daha gelismis sekliyle uygulanan bu yönteme benim ülkem çok ayri renkler katiyor...

bende bunu çektim dün..Paris'te Bisikletle Gezinti Grubu tünele girerken..
http://i496.photobucket.com/albums/rr326/bisikleti/portable9018.jpg

Seine nehri kiyi seridi (birçok sokagin yanisira) Pazar günü 9 dan 17 ye kadar sadece yaya,bisiklet,paten vb. için rezerve ediliyor..motorlu araçlara yasak..
Bu gidisle buna da varacagimiza inaniyorum..Ana caddelerde de olacagimiz günler gelecektir..

http://i496.photobucket.com/albums/rr326/bisikleti/portable9019.jpg
sevgilerimle

ercan o&o
23-06-2009, 01:57
Sevgili Günkut

Sen, Berk, Mehmet ve oğlum Erkin'le yaptığımız Bakırköy-Sirkeci sahil yolu sürüşü, Sirkeci bisikletçilerini ve Eminönü kuruyemişçilerini ziyaretimiz çok güzeldi.

Gemideki muhabbetimizin üstüne yaptığımız kısa sürüş sonrası Aytekin arkadaşımız tarafından etkinlik sokağına yönlendirildik. Sokaktaki çeşitli etkinlikler oldukça ilginçti, önümüzdeki günlerde basının da katkısıyla katılımcıların sayısını arttırdığımızda bisikletin yaşamımızdaki vazgeçilmez yerini topluma anlatmakta biraz daha ileriye gitmiş olacağız.

Murat "Usta'nın" özverili ve yoğun çalışması, Kuzguncuk bölgesindeki bisikletseverlerin gönlünde taht kurmak dışında, bisiklet tarihinde de hakettiği yeri alacaktır :D

Dönüşte Bülent Bey'in Beykoz'da balık yeme önerisine karşı geliştirdiğim tarihi Eminönü balık-ekmek teklifim Bülent Bey, Aytekin, Berk ve Erkin tarafından desteklenmiş ve denize nazır bir masada keyif yapılmıştır.

Günkut arkadaşım etkinliğe katılamayanların o anları yaşamasını sağlayan ve bizlerin anı olarak saklayacağımız bu güzel fotoğrafların için çok teşekkür ederim.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kal
Ercan

sibel.
23-06-2009, 02:32
Günkut arkadaşım
İnan bu sokak senin fotolarınla güzelleşmiş.. ;)
Ama sokak içindeki güzellikler bir değil, çoktu..
O sokakta oturan Asuman arkadaşımızın müzik ve resim atölyesi de sokağa ayrı bir güzellik katmış..
Eli kalem tutmayan miniklerin resim kalemleriyle bişiler çizmeye çalışmaları çok hoştu..
Sevgili Berna'cığım da gökkuşağı renkleriyle derneğimizin adını sokağın taşlarına yazarak güzellik kattı.. :D

Plates çalışması harikaydı..Sokakta öğrendiklerimi yapmaya devam.......
Hocaya yüzüm dönük olunca sağımı solumu şaşırıyorum.. :lol:
O yüzden sırtımı döndüm..Sende açık etmesen yav.. :lol:

sibel.
23-06-2009, 03:07
Ayrıntıları bilemem ama gerçekten sevdim bu sokağı..Bu arada ters oturma sebebin aklımdan geçmedi değil, acaba dedim!Dur bakalım daha senle ilgili neleri keşfedeceğiz.Eğer Fatih'e gelirken bir ayna bulabilirsem, sana ayna karşısında sağ-sol çalıştıracağım söz:)Görüşmek üzere..

Tamam ...kabul ...
Amma bi dakika........
Bu yazıda bişi yakaladım sanırım..

" Fatihe gelirken"...........?
Açıkla bakalım şimdi.......Lütfen yani...... ;) :lol:

ali nejat
23-06-2009, 09:17
Paylaşım teşekkür ederim Ali Nejat.Evet, bir gün bizim ülkemizde de bu manzaraları göreceğimiz kuşkusuz..Biraz geç olacak ama olacaktır
Ve bu günleri anacagiz..o günlere yaptigimiz katkilari, ise nerden basladigimizi anacagiz..emegi geçen bütün arkadaslar o günlerin bugünlerden müjdecileri aslinda..
Temmuzdaki etkinlik Fatih deymis anladigim kadariyla..duyurulari biraz daha erken yapmaliyiz..
Bu arada Eylülün 3. pazari bendenizde oradayim ama ramazan, bayram dönemï ..birde car free days e denk geliyor..bakalim nasil olacak...kolay gelsin..

ali nejat
23-06-2009, 19:40
baska sitelerde soruyorlardi "bizim haberimiz yok" diyenler oldu onun için duyuru meselesini önemsedim.
Car free day veya diger adiyla "sehirde otomobilimsiz günü" konusunda geçen yillarda Istanbul'da ve Izmir'de kutlanan 2006 idi saniyorum 3 sehrimizde ayni anda kutladigimiz ulusararasi bir gün bu..Her 22 eylülde kutlanir..bu kisa açiklamadan sonra, daha detayli bilgi için sözü Murat Suyabatmaz'a birakiyorum..onun mutlaka diyecekleri vardir.