PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GEA Aktif Felsefe bisiklet şenliği fotografları..

sibel.
22-06-2009, 01:44
Sağolasın Günkut
Anlatımın ve güzel fotolarınla gitmiş kadar oldum... :D
Gerçekten çok katılımlı ve hoş bir etkinlik olmuş....

sibel.
22-06-2009, 03:15
Evet çok keyif aldım.Fotografları yüklerken seni gözüm aradı.Ama birazdan Kuzguncuk ile ilgili olanları yazacağım.Orada senin bol, bol resmin var.Hımmm yaparken falan:)

Sana söylemiştim ya Cuma akşamı "gece sürüşünde" düştüm diye..
Bugün sürüş mesafesi olarak fazla zorlamayayım dedim..O yüzden de Bakırköy'e gelmekten vazgeçtim..

Hahaha....Kihkihkih
Hep güldüm hareket yaparken... :lol:
Önde çocuklar vardı ya 4-5 tane.. yaşlar küçük ama bilmişlik çok.. ;) Onlara çok güldüm...
Ve diz üstü hareketleri de yapamadım...Çünkü dizlerimi bükemiyorum, diz üstü durmak ise imkansız...
ödem azdı çarpmadan dolayı..sancı ve acı oluyor..
Hele merdiven inerken, aman aman...Ağrı kesicilerle idare ediyorum...
İlaç bitince geçmezse hastanenin yolunu tutacağım...

Okutsam mı kendimi acaba, nazar var üstümde.nazar :lol: .vallahi..
Sizlerden ayrıldıktan sonra üsküdardan kadıköye doğru dar bir yola giriyoruz ya..
Otomobiller tıkış tıkış zor geçiliyor..
Tam orada dönüş yaparken otomobil pedalı çekti , sürüklenmemek için ,
can havliyle bisi.ile kendimi nasıl kurtardım bilmiyorum..
Zincir çıktı, sıkıştı, fren pabuçları canta yapıştı kaldı....
Eğer ayağımı pedaldan çekmesem sonuç ne olurdu düşünmek bile istemiyorum... :oops:

Sağolsun Doğan arkadaş epey uğraştı.. Ama arka fren iptal oldu..Eve gelinceye kadar ön frenle idare ettim..
Ne diyim Allah 3.cüden korusun...

Eller kafada arı vızıldaması fotolarını yolla bakalım... :lol:

Görüşmek üzere................

ali nejat
22-06-2009, 09:10
Günkut, resmen fotograflarin içinde kayboldum yol boyunca..pardon, fotograflar boyunca.. kendimi oralarda sandim..
En iyi bildigim yerler birde oralari..bu ne anlatim baba..yani tek kelime ile harika..
isimde çok anlamli Aktif Felsefe..yani hersey hareket halinde ve birbirine bagli..bir yerlerden hatirliyor gibiyim...

Sibel'e de geçmis olsun..
sevgiler..

sibel.
22-06-2009, 17:02
Sevgili Elmas
Teşekkür ederim...

Hareketleri yaptıran plates hocası bi müzik yaptı ki sorma?
rannirinnanirina niriniri na...aslında tam videoluktuk yani..
Bi daha ki aya inşallah..Sende olursan iyi olur.. :lol:

Günkut arkadaşın dediği gibi özletme kendini bu kadar ama, olmuyor böyle..

Günkut arkadaşım
Sağol. Senin de temennin gibi ben de inşallah son olur diyorum ama
İçimden bi ses son olmayacak diyor? :lol:

İlacın etkisi midir bilmem ama pedallarken ağrı-sızı yok.. :mrgreen:
Merdivenlerde , özellikle inerken canım yanıyor..
Üstelik "gece sürüşleri"miz var..Gitmezsem olmaz.. ;)

Ali Nejat arkadaşım
Teşekkür ederim..
Eylülde geleceğinizi okudum, çok sevindim....
Ne güzel ,buradaki dostlarla, birlikte İstanbul'un pedal basmadık semtini bırakmayız artık.. :!:

Ayrıca Eylül ayı benim için özel bir aydır...Bi eylül yazısı yazmam gerek şimdi benim... :D

Görüşmek üzere dostlar...selam...saygı..ve .sevgilerimle.....

ercan o&o
23-06-2009, 01:24
Sevgili Günkut

Karelerinde günün coşkusunu çok güzel yakalamışsın. Tohumlarını geçen sene değerli başkanımız Murat Suyabatmaz'ın attığı fidanların gelişmesi sonucu oluşan GEA bisiklet şenliği, 100 kişinin üstünde katılımcısıyla Bakırköy, Ataköy, Yeşilyurt, Yeşilköy ve Florya'lılara bisikletin yaşamımızdaki o güzel varlığını bir kez daha anımsatmak açısından çok yararlı oldu.

Ben, oğlum Erkin ve yeğenim Arda dostlar arasındaki mutluluğumuzu yansıtan fotoğrafların için çok teşekkür ederiz.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kal
Ercan

sibel.
23-06-2009, 02:58
""Sibel Abla yine geçmiş olsun diyorum. Ucuz kurtulmuşsun gerçekten. İnsan uzun saatlar boyunca bisiklet bindikçe tecrübe kazanıyor ve bu tip durumlardan daha az zararla kurtuluyor. Diz ağrın için biraz dinlenmeni tavsiye edeceğim. Gerçi güzel sohbetinden mahrum kalacağız ama sağlık herşeyden önemli tabiki. Nazar olayına gelince de tanıdığım bi " Falcı Bacı " ( O kendini bilir ) var. Bence en kısa zamanda " Falcı Bacı'ya kurşun döktürme gezisi " tertip edelim. :lol: :lol: :lol""

Sevgili Berk
Teşekkür ederim..

Valla ucuz kurtuldum...Hani derler ya , verilmiş sadakam varmış..
Gün içinde dinlendiriyorum yeteri kadar..3 defa da ağrı kesici alıyorum..
Pek sıkıntım yok gibi..sadece merdivenlerde zorlanıyorum, özellikle inişte..
Ama ilacın tesiri ile mi bu iyi hissediş bilmiyorum..İlaçlar bitince durumu anlayacağım..
Sağlık tabi ki çok önemli ...Ama şu ana kadar sürüşlerimi aksatacak sıkıntım pek yok...
Sohbetimden mahrum bırakmam... :lol:
Hem haftada 3 gece Bisi gece sürüşlerim var..Grubun başında olmazsam olmaz.. ;)

gelelim bu falcının kimliğine...
Kimdir kimdir..kimdir o...................
Bu falcı bizim içimizden biri mi..? Erkek mi dişimi....?
Yoksa
Aytepe gezisinde başını örten Fatma bacı mı...? :lol:
Ay....! kimseye söylemeyeceğim...Sen bana yaz olur mu ...lütfen...
Ya da
Sen, Ben, Elmas, Günkut...başka nazara karşı kurşun döktürmek isteyen kim varsa gelsin, gidelim hepbirlikte... :lol:

sibel.
23-06-2009, 08:36
Günkut arkadaşım
benim yazımın içinde de cevabı var zaten........ :lol:

BADDAL
23-06-2009, 17:30
Paylaşımın için çok teşekkürler. Katılmak kısmet olmadı ama önümüzdeki şenliklerde asla fire vermek YOOOOOK! :arrow:

alperguclu34
26-06-2009, 17:14
Bu tura katılmaktan büyük keyif aldım, katılımcılara ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim.