PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mugla'da Anlamli Etkinlik- Bisikletliler Dernegi Mugla'da

ali nejat
03-06-2009, 20:53
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/mugla-20093.jpg
Birlik ve dayanisma içerisinde bulundugumuz kardes dernek, MBD- Mugla Bisiklet Dernegi ve Mugla Belediyesi 05/06/2007 Cuma günü "Kent içi ve disi Ulasimda Bisikletin Yeri, Önemi ve Öncelikleri " konulu bir panel düzenlemistir.

Paneli'in en büyük özelligi bir ilkin gerçeklesmesidir.

Daha önceleri Mahalli seçimlerdeki ortak tavir basta olmak üzere bir dizi aktivitede birlik içinde bulunulan MBD, 2 önemli sivil toplum Bisiklet kullanicilari örgütünüde konusmaci olarak davet etmistir .
Bisikletliler Dernegi ve Izmir Bisiklet Dernegi.
Dolayisiyla Mugla ile birlikte 3 STK bisiklet dernegi ilk kez bir panelde bir araya geleceklerdir.
Bu son derece önemli birlik ,dayanisma, dostluk adimlarinin, genel olarak bisiklet dünyamiza örnek olmasi dileklerimizi söylemeden edemiyoruz.

http://i496.photobucket.com/albums/rr326/bisikleti/cumhurba_kanl_bisik_turu2009_031-1.jpg

05.06.2009 Mugla Konakalti Kültür Merkezi saat 17.00

Moderatör Dr.Osman Gürün
Konusmacilar;

Murat Suyabatmaz- Bisikletliler Dernegii Baskani
Mustafa Karakus- Izmir Bisiklet Dernegi Baskani
Dr.Bülent Savran- Mugla Bisiklet Dernegi Baskani
Erhan öncü Sehir Plancisi
Nevres Yagcioglu - Sehir Plancisi

ali nejat
04-06-2009, 22:09
Aktivite ye baskan ile birlikte, Bisikletliler Derneği Halkla İlişkiler ve İletişim Sorumlusu
Gûnkut Nebioglu'da katiliyor. Arkadaslarimiza ve panele basarilar diliyoruz..

sibel.
10-06-2009, 01:59
Bisiklet adına atılan bu adımlar beni heyecanlandırıyor ve geleceğe dair yüreğimde umut filizleri yeşertiyor...

Bisiklet adına yapılan bu güzel başarılı organizasyonu,
güzel Muğla'yı ve bisiklet dostlarıyla geçirdiğin iki günü bizlerle paylaştığın için teşekkürler arkadaşım..

adnancangir
12-06-2009, 15:02
Sevgili dostlar,
Öncelikle bu güzel anlatımından dolayı Günkut'a çok teşekkür ediyorum. Çok ince detayları bile anımsaması bizlere ne kadar değer verdiğinin bir göstergesi diye düşünüyorum.
Bisiklet camiamızda bir ilkin gerçekleştirildiği panelimize Bisikletliler derneğinin verdiği desteğe de MBD adına sonsuz teşekkürler ediyorum. Başta Murat Suyabatmaz olmak üzere panelistlerimizin hepsi üst düzey bilgi donanımına sahip kişilerdi, dolayısıyla panel kesinlikle amacına ulaştı. Belediye başkanımız Dr Osman Gürün'ün konuşmalarından, yaklaşımlarından bunu anlamak mümkündü.
Bunun dışında üç derneğin biraraya gelmesi de çok anlamlıydı ve bu üç dernek arasında varolan işbirliği inancı ve isteği burada pekiştirilmiş oldu. Gelecekte çok önemli çalışmalara imza atılacağına inancım son derece kuvvetlidir.
Bir teşekkür de uzaklardaki yakın dostumuz Ali Nejat Sözen'e etmek isterim. Adeta bütün varlığını bisiklete adamış olan bu güzel insan, panelimize gönderdiği mesajla bizleri yalnız bırakmadı, onurlandırdı. Teşekkürler Ali Nejat Usta...
Muğla Bisiklet Derneği olarak sizleri ağırlamaktan büyük onur duyduk ve kapımız sizlere her zaman sonuna kadar açıktır.
Saygıyla ve sevgiyle.
Adnan Cangır
www.muglabisiklet.org (http://www.muglabisiklet.org)

ali nejat
12-06-2009, 19:14
Sevgili Adnan Hoca,
Ilgine ve yaklasimina çok tesekkürler..Birseyler yapmaya çalisiyoruz aslinda..
Bu arada seni tanimayan arkadaslara tanitalim.kendisi yazmamis..Adnan çangir Mugla Bisiklet Dernegi Baskan Yardimcisidir.
Geçen yil bu tarihten tam 7 gün sonra 19 haziran 2008 aksami yogun yagmur altinda Dogru Karadenizin en uc noktasi Hopa'da karsilasmistik..Trabzon'a kadar birlikte pedalladik.yaya olarak ta sümela tapinagina çiktik indik.Kendisiyle dostlugumuz orada gelisti.Onu taniyinca "yeryüzünde hala melekler varmi gerçekten" diye sormadan edememistim.
Bunu sunun için söylüyorum.Gûnkut'a sordugumda gelince "nasil buldun arkadaslari" diye
"Adnan Hoca tam bir melek" demisti.
Dernek Baskani Dr.Bülent Savran ise çok degerli ve olaganüstü bir insandir.Su anda Macaristan turunda diger bazi dostlar ile birlikte.benim Mugla'dan tanidigim bu iki kisidir ancak çok degerli dostlarin varligini biliyorum.
Kadinlarimizin Mugla da oldukça ileride oldugunu biliyorum. Nagihan,Candan ve diger arkadaslar.Kadinlar panelde hatiri sayilir kalabaligi teskil etmisler bu belli oluyor ve bana oldukça sevinç veriyor bu durum.
Kadinlarin ön saflarda olusunun degeri ve kadinlar olmadan gerçek ilerlemenin olamayacagi bilincimizdedir.

hadi gari bisikletlerinizi gapiverin gari..gaptiriverelim rampa asagi gari..