Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa Yakası Yol Bisikleti Gurubu
EmrE
29 Mayıs 2009, 11:17:30
Tebrik ederim arkadaşlar, yazın her gününü değerlendirmek lazım... yol bisikleti hayatımda bir kere denedim ve bu 10 Dk sürdü :D şeytan aracı... dağ bisikletinden sonra kanatlanmış gibi hissettim kendimi fakat farkettim ki alet frene basınca durmuyor. benim için ölümcül olduğuna karar verdim ama yinede bisikletin her türlüsü değişik bir haz... :D
sezgihan
15 Haziran 2009, 15:52:58
ali , üç tekerleğe geri dön dostum . yada bisikletini değiştir kendine iyi bir mtb al . prifisyonel olsun . bende bir tane var 2000 eyron varsa hemen satayım . geçmiş olsun .
londra dan sevgiler . sabah istanbul dayım .
mr-bike
15 Haziran 2009, 23:46:16
büyük geçmiş olsun, her zaman dediğim gibi bisiklet kullanırken dikkat, dikkat, dikkat
sezgihan
19 Haziran 2009, 10:52:06
selam kado ;
fotoğraflar az ve öz olunca bazen amacına daha çabuk ulaşıyor . senin yüklediklerin de amacına ulaşabildiğini düşünüyorum . bundan sonrasındaki fotoğraf sayısı , keyfimizi çok daha fazla arttıracağından hiç şüphem yok tabii. ben çoğu zaman kafamın basmamasından dolayı beceremediğim işlerin , aslında sabırsızlığımdan dolayı başarısızlığa uğradığının farkına varıyorum .emekli dağ bisikleti antrenörü , banu alkan ' ın da , dediği gibi ; sabrın sonu selamettir şekerim .
sevgi , muhabbet . . .
sezgihan
19 Haziran 2009, 21:20:04
diyorum ki ; yenizellanda ' dan döndüğümüzden beri çok dalgın görüyorum seni . yarışta zincirin koptu diye 3. oldun . üzüldün galiba . olsun be kado . eylül de japnya kyoto da yapılacak olan turnuvaya hazırlanalım . unut şu zellanda macerasını yav. lafı kısa keseyim , farsça çalışıyorum . mesela ; asr bihayır - iyi akşamlar demek .
sezgihan
19 Haziran 2009, 23:34:35
selam ;
güzel anlatım . bak toparlamışsın hemen . demek çalışınca oluyor . bu motorsiklet kaskı ile dolaşan abiyi bende görüyorum bazen sağda solda . hatta fotoğraflarını bile çektim ama tanışıp ismini cismini öğrenmeden yayınlamak istemedim . gerçekten her gün akşam 18 : 30 gibi arel üniversitesinin önünden geçiyor .rus bayan da anladığım kadarı ile sporla pek haşır neşir , sahil yolunda akşamlarıda koşmaya çıkıyor , bazen bisikletle arkasından yetişmeye çalışıyorum ama ne mümkün . hatun bir adımda iki metre atlıyor . anlamadım gitti .
sezgihan
20 Haziran 2009, 23:42:04
merhaba ;
güzel gezi için tebrikler , zamanı güzel değerlendirmek diye buna derim ben . fotoğraflarda zamanla kendini geliştiriyor . bana göre fotoğraf kadraj ile başlar . aytekin kado bunu dikkate almaya başladığını görmek güzel. fakat o arkadan gelen koca kamyona ne hacet . biliyorsun ben bisiklet ilişkili fotoğraflarda motorlu taşıt kadraja giriyorsa bundan çok haz etmiyorum . gerçi orada arkadaş kollarını açıp kamyona engel oluyormuş gibi bir hava veriyor ama eminim herkes benim gibi bunun böyle olmadığından hem fikirdir . bisiklet etkinliklerinde fotoğraf çekip bizlerle paylaşan değerli arkadaşlara ve bütün bisiklet severlere sevgi ve muhabbet dolu bir pazar dilerim .
sezgihan
21 Haziran 2009, 00:10:26
merhaba ;
konuların ve fotoğrafların kendi kendisine takılmasını hiç bir etkinliğini paylaşmaya çalışan arkadaş istemez . yazar anlatabiliği kadar , okur da anlaya bildiği kadar okurdur . bir konuyu burada paylaşırken , yüzlerce değil , binlerler değil , onbinlerce insanın, bu konuya bakma ve okuma ihtimalini düşünerek yazmaya gayret edilirse , fotoğrafları çekerken biraz daha çaba harcanırsa , bu konular da, daha fazla ilgi çekecektir . e tabi bu da zamanla olacak bir iş . artık okuyan mı çok bilir , gezen mi ? sorusunun cevabı muallak havasından kurtulmuş . tv seyreden cevabı ağızlarda paşa olmuştur . durum böyle iken mucize beklemeninde pek manası yok .
sevgiler .
fatih71
9 Temmuz 2009, 01:04:26
Siteyi inceledikçe çok ilginç şeyler çıkıyor valla. Aytekin Bey ekibiniz ve gezileriniz çok güzel. Gördüğüm ve anladığım kadarıyla siz bisiklet sürmekten öte bisikletle yaşıyorsunuz. Valla tebrikler... Haftada 500-700 oldukça üst bir performans. 2 aylık bir bisikletçi için (yani ben) ilerde ulaşılması gereken seviyenin ne olduğuna dair iyi bir örnek. Ama turlanıza ait detayları neden yayınlamayacaksınız anlayamadım (aslında biraz anladımda..). Emin olun birileri izliyor. Ve mutlaka örnek alan ve şevk alan birileri olacaktır. Sizin bu paylaşımlarınız neticesinde ben sınırlarımı genişletiyorum (bide Süleyman Şatır Bey sayesinde). Bu sitede polemiklerden çok bu tür paylaşımlar gerekli diye düşünüyorum. Zaten her yerimiz polemik olmuş bide burada hiç çekilmiyo valla. Bisikletle ilerleyen, yol alan insanlar görmek istiyorum, yerinde sayan değil. E bu tür paylaşımlar olmayacaksa, insanlar bisikletin sınırlarının olmadığını nasıl anlayacak, bu site ne işe yarayacak?! Selamlar...
Halil Atalay
20 Temmuz 2009, 10:39:04
aytekin abi senin burda anlatım ve fotoğraflarını hep inceliyorum ama son zamanlarda buralara uğramaz oldun neden?
SNN
25 Ağustos 2009, 05:33:06
Konvoya bak harika olmuş :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.