PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 25.05.2009: TRT Antalya Radyosu'ndayım

Tuncay Özışık
25 Mayıs 2009, 10:43:31
Merhaba,

Sabah Akdeniz Eki haberinin devamında bahsettiğim TRT Antalya Radyosu'ndaki konuşmam bugün 10:30 da TRT Antalya Radyosu'nda olacak. Programın bir kaydını da elde etmeye çalışacağım. Kimseden konu önerisi gelmemiş ama sanırım bahsedilecek konular zaten aramızda hep konuştuğumuz başlıklar...

Görüşmek üzere

zeki_alper_BD07
25 Mayıs 2009, 19:40:05
Keşke biraz daha erken haberimiz olsaydı dinleme fırsatını kaçırmış bulunmaktayız ama bi şekilde o kaydı ele geçirmeliyiz :)
Antalya da bisiklet yolları yapılacak sözü aldık dünkü etkinlikte bakalım seneye bu sözün tutulup tutulmadıgı turlara katılanlar tarafından beyan edilecektir zaten.. 7'den 77'ye katılımcıların oldugu güzel bir etkinliği daha geride bıraktık nice pedallara.. Belediyemizden güzel gelişmeleri bekliyoruz :ugeek:

ali nejat
25 Mayıs 2009, 20:36:22
Hocam, bant kaydini yayinlayabilirsen seviniriz..Hafta içinde radyo dinlemlemek benim için zor aksamlari ve hafta sonlari bisikletçilerin katildigi medya programlari kaçirmamaya özen gösteriyorum, önem vriyorum..umarim iyi geçmistir..

Tuncay Özışık
26 Mayıs 2009, 15:38:44
Merhaba,

Programın MP3 kaydını bana gönderecekler ben de sizlere ileteceğim. Program oldukça verimli oldu, serbest bir şekilde istediğim konuları konuştuk. Genellikle ulaşımda bisiklet yollarının önemi, Antalya'nın bisiklet için cazip yönleri, 7'den 77'ye bisiklet turunun ardından, bisikletin faydaları ve bilinmeyen yönlerinden konuştuğumuz güzel bir program oldu.

Umarım dinleyince beğenirsiniz.

Hoşçakalın

zeki_alper_BD07
14 Haziran 2009, 01:29:49
Tuncay Bey dinleti kaydı elinize ulaştımı dinlemek için sabırsızlanıyoruz :ugeek: Emeğiniz için teşekkürler ;)

Tuncay Özışık
14 Haziran 2009, 09:06:07
Bana geri dönmediler tahmin edeceğiniz gibi. Demek ki bir alo demek gerekiyor. Haftabaşı arayacağım :)

Tuncay Özışık
16 Haziran 2009, 18:54:21
Merhaba,

Sözkonusu programın MP3 kaydına aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

http://www.tug.tubitak.gov.tr/~tuncay/homepage/bisiklet/25_05_2009_trt_antalya.mp3

Daha önce yapılan bir başka bisiklet konulu röportaj da aşağıdaki adrestedir.

http://www.tug.tubitak.gov.tr/~tuncay/homepage/bisiklet/07_06_2008_trt_antalya.mp3

Umarım önemli noktalara yeterince değinmişimdir.

Hoşçakalın