PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 19 Nisan pazar Büyükada bisiklet turumuz

mr-bike
14-04-2009, 16:40
Büyükada' da bisiklet turu

http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/001.jpg
Adaya girişimiz
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/0011.jpg
Kiralık bisikletcimiz Yücel Taşlıdan
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/0012.jpg
Ada yollarına çıkışımız
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/0013.jpg
Meşhur ada yokuşu
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/0014.jpg
Adanın diğer bisikletli konukları
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/0015.jpg
Lunapark meydanı ( adanın ortası )
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/0016.jpg
Kumanya molamız
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/0017.jpg
Büyüktur yolundan devam ederken
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/0018.jpg
Adanın arka yüzü v harika manzara
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/0019.jpg
Piknik molamız
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-19-buyukada/0020.jpg
Piknikte herkes sere serpe ve herkes için doyumsuzdu

Devamı yarın

Kabataş vapur iskelesi :10:30 Ada vapuru
kadıköy iskelesi :10:50 Ada vapuru

Bisikletliler Derneği

ali nejat
14-04-2009, 20:55
http://i496.photobucket.com/albums/rr326/bisikleti/Photo1331.jpg
http://i496.photobucket.com/albums/rr326/bisikleti/Photo1330.jpg

Fotograflardaki Amsterdam Limani degil, Büyükada vapur iskelesidir. (Temmuz 2008)

hakanozhan
15-04-2009, 01:46
Bu geziye eğer taşınmazsak (ki %90 pazartesi salıya kaydı) ben geliyorum. Tabi başka bir aksilik çıkmazsa gelirim...

12Nisanda Kartal-Bostancı 12km ve 45 dkda gitmiştim. Düz yolda bile yokuş çıkar gibiydim. pedal çevirmediğimde 3-5sn sonra duruyordu. Tekrar tamirciye götürmem gerekecek. Yoksa paza günkü gibi (Eyüp tarafına pedallarken) denildiği gibi "Sen yetişemiyorsun geri dön istersen" denilebilir. Malum bisiklet 10+ yaşında... ve kaç senedir kulanılmamış... (Benimde sporla hiç alakam olmadığından)

(Bu arada gelirsem Kartaldan motorla geçerim veya Bostancıdan. B.adaya yakın olmam ayrı bir güzel pazar günü Sultanahmed'e 10:30 da gitmek için 7:30da yola çıkmıştım.)

Hadi hayırlısı...

(Bu arada Kartal civarından gelecekler varsa Kartal veya Bostancıdan birlikte bir saatle hareket edebiliriz.Kartaldan motorla veya Bostancıya kadar pedal sonra vapur da olabilir. )

sibel.
15-04-2009, 12:09
Tekrar tamirciye götürmem gerekecek. Yoksa paza günkü gibi (Eyüp tarafına pedallarken) denildiği gibi "Sen yetişemiyorsun geri dön istersen" denilebilir.
(Bu arada gelirsem Kartaldan motorla geçerim veya Bostancıdan. B.adaya yakın olmam ayrı bir güzel pazar günü Sultanahmed'e 10:30 da gitmek için 7:30da yola çıkmıştım.)
Kartal civarından gelecekler varsa Kartal veya Bostancıdan birlikte bir saatle hareket edebiliriz.Kartaldan motorla veya Bostancıya kadar pedal sonra vapur da olabilir. )

Hakan kardeşim merhaba
Pazar günü geri dönüşüne çok üzüldüm..
Ben yolu bilen biri olarak neden sana eşlik etmedim diye sonra kendime kızdım..
Eğer vaktin varsa ve gitmek istersen Cuma günü yarım kalan Eyüp turunu
beraber tekrarlayabiliriz..Ne dersin...? ;)

Bisikletini tamir için nereye götürüyorsun bilmiyorum..
Küçükyalıda Gürkan bey var, işinin ehlidir..
0 216 417 95 16 tel.no... Perşembe günü hariç hergün açık..

Bugün saat 13 te dragos ta rampa çalışmasında olacağım..
Dönüşte Küçükyalı da buluşup seni Gürkan beye götürebilirim..

Görüşmek üzere........
Bisikletine bi de ona baktır derim..

sibel.
15-04-2009, 12:51
Büyükada' da bisiklet turu için tüm üyelerimizi bekliyoruz.
Kabataş vapur iskelesi :10:30 Ada vapuru....
kadıköy iskelesi :10:50 Ada vapuru
Bisikletliler Derneği

Ayrıca Bostancı-dan da geçmek isteyenler olabilir diye yazıyorum..:
Bostancı Kalkış : 09:30 Büyükada varış : 09:55
Bostancı kalkış :10:45 Büyükada varış :11:55

Murat Başkanım
Karşıda gezi olduğunda sabahın köründe bizi yollara koyuyorsunuz..Sizler niye bu kadar geç yola çıkıyorsunuz..?
Günahımız nedir bizim..? :lol:

Sizler 10:30 vapuru ile yola çıkınca saat: 12:05 te Büyükadada olacaksınız..
karanlığa kalmamak için de saat 15 civarı döneceğinizi düşünüyorum..
Güzelim Büyükada için 3 saatçik yetecek mi gerçekten.....? ;)

Üstelik bi de yemek molası var ... Sipariş ver..bekle..ye..sohbet derken
1-1.5 saatte yemek alır vaktinizi..
kaldı 1.5 saat....
O kadar yolu gelmişken, B.adanın güzelliğine, tadına varmak için çok az zaman değil mi sizce de.....? :(

Naçizane önerim :D
Kabataş'tan 09:10
Kadıköy'den 09:30 da vapur var...Adaya 10: 40 da varıyor..
Sadece hem Büyükadada ...hem de dostlarla ...daha fazla vakit geçirebilmek için.... :D
karar sizlerin tabi ki.......................... :!:

hakanozhan
15-04-2009, 21:09
Hakan, o gün yanından geçerken olayı bilseydim beraber gidelim derdim.Kudret' lere yetişmek için Tolga ile bayağı basmıştık!Geri kalan yolu beraber giderdik.Neyse umarım bu hafta sonu fazla yorucu olmayan ada turunda, istediğin gibi pedallarsın.Görüşmek üzere..

Sağol Günkut abi. Önemli değil. Görüşürüz İnşaallah... (Bir aksilik çıkmazsa)

Hakan kardeşim merhaba
Pazar günü geri dönüşüne çok üzüldüm..
Ben yolu bilen biri olarak neden sana eşlik etmedim diye sonra kendime kızdım..
Eğer vaktin varsa ve gitmek istersen Cuma günü yarım kalan Eyüp turunu
beraber tekrarlayabiliriz..Ne dersin...? ;)

Bisikletini tamir için nereye götürüyorsun bilmiyorum..
Küçükyalıda Gürkan bey var, işinin ehlidir..
0 216 417 95 16 tel.no... Perşembe günü hariç hergün açık..

Bugün saat 13 te dragos ta rampa çalışmasında olacağım..
Dönüşte Küçükyalı da buluşup seni Gürkan beye götürebilirim..

Görüşmek üzere........
Bisikletine bi de ona baktır derim..

Teşekkür ederim.
Bir daha karşıya gitmeye zaman bulamam heralde. işten çıkmama rağmen dün bugün ve yarında işe gideceğim. Yeni iş gelmiş. Pazartesi-Salı taşınacaz bir aksilik çıkmazsa.
Bisikleti düzenli olarak götürdüğüm bir yer yok. Burada (Uğur Mumcu mah.) bir yere götürdüm pek ilgilenmedi sonra soğanlıkta bir yere götürdüm bir kısmı yenilendi. Malum kaç senedir kullanılmamış teller paslı vs. Bakalım artık Eskişehirde yakın zamanda işe girersem bende yeni almayı düşünüyorum. 200-300TL civarında. Bu fiyatlar civarında bildiğiniz iyi bir bisiklet varsa haberim olsun şimdiden. Yaz geldi bisikletler ortaya çıkmaya başladı.

mr-bike
15-04-2009, 21:28
ADADA BİSİKLET KİRALAMAK İSTEYENLER İÇİN DERNEK ÜYELERİMİZE ÖZEL GÜNLÜK 7.oo TL ancak cumartesi akşamına kadar rezervasyon şartları var, RENT A BiKE 0536-2020051 Yücel bey

mr-bike
15-04-2009, 21:46
Sibel hanım öneriniz için teşekkürler, proglamlama yaparken pek çok detayı dikkate almak zorunda kalıyoruz, Beylikdüzünden gelen arkadaşlarıda düşündüğümüz için en ideal vapur saati 10:30 çıktı.
Ancak erken gitmek isteyenler için herhangi bir engelimiz yok, sizer erken gidip kısa tur yapabilir veya sohbet edebilirsiniz.bizlerde 1,30 saat sonra gelmiş oluruz, yemek konusunda ise bugün adada araştırma yaptım, adada istediğimiz yere grup için dürüm döner ve ayranı 7.00 TL paket servis yapabileceklerini söylediler.
Adanın arka kısımlarında deniz kenarında yemeğimizi bu şekildede yıyebiliriz.

Yani çözüm çok

akşam dönüş vapuru ise 17,15 olarak olarak görünüyor, hava 19:59 gibi kararıyor, yani zaman kalıyor.

Pazar günü havada güzel görünüyor.

codalton555
16-04-2009, 01:00
geçen hafta özel işlerimden dolayı yarışları izlemeye gelemedim ama bu hafta adaya gelicem bu arada kimse arkada kalıcam bana geri dön diycekler diye düşünmesin en arkada ben olucam kimseyi yolda yannız bırakmayız veya geri yollamayız

sibel.
16-04-2009, 01:48
geçen hafta özel işlerimden dolayı yarışları izlemeye gelemedim ama bu hafta adaya gelicem bu arada kimse arkada kalıcam bana geri dön diycekler diye düşünmesin en arkada ben olucam kimseyi yolda yannız bırakmayız veya geri yollamayız
Aslan Cüneyt kardeşim,
Koruyucu, kollayıcı,destekçi ,kötü gün dostu, can yoldaşısın biliyorum... :)

Günkut arkadaşım
Bostancı'dan B.Adaya .........saat: 09:30 vapuru ile gitmeyi düşünüyorum..B.Adaya Varış : 09:55
Diğer gurup gelene kadar tam iki saat turlamak için vaktimiz olur..Ne dersin......?

Sanırım Hakan kardeşimiz de bize katılır..
İlhan arkadaşımız belki dedi...
Eğer toplantı durumu olmazsa Firuzan gelebilir..
Esin ve Özlen ile henüz konuşmadım.
Şimdilik durum benim tarafımda böyle...... :D

Yukarıda yazdığım gidiş saatine "OLUR" diyenler yazsın Lütfen....
1- Sibel :D

Halil Atalay
16-04-2009, 13:16
bu turu kaçırmamamlazım daha önce yapılanları kaçırmıştım

kerem
16-04-2009, 20:58
paar günü mesaim olduğu için bir sonraki vapur ile size katılacam. Cüneyt ben istemesemde en arkada kalacam merak etme 7 aydır bisiklete binmiyorum ve baya bi göbek yaptım. Siz beni bırakın gidin ben onları oyalarım :)

codalton555
16-04-2009, 21:26
sen adaya gel ben senin için arkada kalmayada razıyım kerem seni yannız bırakmam

iltifatların için teşekkürler sibel abla

sibel.
16-04-2009, 21:46
Sevgili Cüneyt iltifat değil gerçek dostsun...

Sevgili Kerem katılmana çok sevindim...

Bilgisayarımda problem var arkadaşlar.. Şu anda yeğenimin bilgisayarından sizlere ulaşıyorum..
Pazara kadar siteye tekrar giremeyebilirim..
:( O yüzden ;
Pazar günü saat 09:30 vapuru ile Adaya geçmek isteyenler arkadaşlarla,
Bostancı Adalar vapur iskelesinde buluşmak üzere diyorum...
sağlıcakla kalın.............

hakanozhan
16-04-2009, 23:41
%99 bende bostancıda 9:30 da olurum. Bu arada Eskişehir'e gidiş biletimiz kesinleşti. Salı sabah 7:30 da nakliye araçları gelecekmiş.
İstanbulda ayda birkere geleceğim. Bazen daha fazla. Sebep: Kendimi bildim bileli uğraştığım doktor randevuları...
Fırsat bulabilirsem geldiğim zamana göre yakın bölgede vs olduğunuzda katılabilirim.

Görüşmek üzere...

cassa de x
17-04-2009, 00:55
pazar gunu bende orda olacagim gorusmek uzere

sibel.
17-04-2009, 21:57
Bostancı-Büyükada vapur iskelesi saat: 09:30

1- Sibel
2- Günkut
3- Tolga
4- Hakan
5- bekleniyor :D
6- bekleniyor :D

nikolay
18-04-2009, 15:55
büyük adada bisiklet sürmenin vermiş olduğu zevki tadan birisi olarak kaçırılmıyacak bir etkinlik diyor ve imkanı olan herkesin gitmeini tavsiye ediyorum.
herkese iyi eğlenceler dilerim.

kerem
18-04-2009, 19:34
10:30 dan sonra saat kaçta vapur olduğunu öğrenebilirseniz çok iyi olur arkadaşlar.

serhato88
18-04-2009, 20:54
ben rezervasyon kaydı yaptırdım ama üye kaydını internetten oldum nasıl olucak ben kimseyi tanımıyorum bisiklet alabilecek miyim orda günlük 7tl ye bilgilendirirseniz sevinirim:)

durmazailesi
18-04-2009, 23:32
murat başkan saygıkarımla bir sorum olacak sizin belirlemiş olduğunuz tur saatleri arasında iki namaz vakti var bana namaz için müsaade edermisiniz lütfen benim için önemli teşekkür ederim

mr-bike
19-04-2009, 00:08
10:30 dan sonra saat kaçta vapur olduğunu öğrenebilirseniz çok iyi olur arkadaşlar.

Kabatas 'dan 12:00 de ( 1,40 dakika sürüyor )

Bostancı' dan motorlar 10:45 - 11:30 - 12:00 - 12:45 - 13:35 de ( 30-35 dakikada )

mr-bike
19-04-2009, 00:09
ben rezervasyon kaydı yaptırdım ama üye kaydını internetten oldum nasıl olucak ben kimseyi tanımıyorum bisiklet alabilecek miyim orda günlük 7tl ye bilgilendirirseniz sevinirim:)

Bisiklet kiralama yaptığınız yerde buluşacağız. 12:15 civarı orada olacağız.

mr-bike
19-04-2009, 00:11
murat başkan saygıkarımla bir sorum olacak sizin belirlemiş olduğunuz tur saatleri arasında iki namaz vakti var bana namaz için müsaade edermisiniz lütfen benim için önemli teşekkür ederim

Tabiki müsaade sizin

Bülent
20-04-2009, 13:51
Sevgili Günkut fotoğraflar için çok teşekkürler. Eline sağlık.

serhato88
20-04-2009, 14:36
BU GEZİYİ GÖRMEK BENİM İÇİN MÜKEMMELDİ İLK DEFA BÖYLE BİSİKLET SEVENLERİ DİSİPLİNLİ BİR ŞEKİLDE GÖRMEK VE ONLAR ARASINDA OLMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ.AYRICA GEZİYE SONRADAN DAHİL OLUP DA FORMA GİYEMESEK DE KALBİMİZ SİZİNLEYDİ YOLDA ARKADAŞIMIN ÖN LASTİĞİ TAMAMEN İNDİ VE YOLDA POMPAMIZ YANIMIZDA YOKTU AMA BİSİKLETLİLER DERNEĞİ ÜYESİ ARKADAŞLARIMIZ HEMEN İMDADIMIZA YETİŞTİ TEŞEKKÜRLER BİSİKLETLİLER DERNEĞİ DAİMA SİZİNLEYİZ ;)

Ebru
20-04-2009, 14:43
Bahar geldi,bisikletler bodrumlardan çıktı artık :) Çok keyifli ve güzel bir gündü.
Linkten fotoğrafları indirebilirsiniz http://picasaweb.google.com.tr/ebrustr/ ... 3888605426 (http://picasaweb.google.com.tr/ebrustr/Buyukada_BisiklilerDernegi?authkey=Gv1sRgCM7Jl9Hw4 4n6gwE#5326709453888605426)
Sevgilerimle,
Ebru

mr-bike
20-04-2009, 15:21
HARİKA FOTOGRAFLAR HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

cassa de x
20-04-2009, 16:48
Erken ayrılmak zorunda oluşumun dışında benim içinde oldukça keyifli bir turdu, özellikle adaların o güzel manzarasını özlemişim.
Resimlerin paylaşımı için teşekkürler.

rubbish
20-04-2009, 17:18
Günkut fotoğraflar çok güzel...nasıl tepmişim öyle atı :))))

cassa de x
20-04-2009, 18:59
Önümüzdeki aylarda ''dört deniz bisiklet turu'' na katılacağından, bu katılımını organize etmek üzere aramızdan ayrılmak zorunda olduğunu biliyorum.Umarım güzel bir tur olur ve kazasız keyifli yollar yaparsınız.Görüşmek üzere..[/quote]

Teşekkürler

durmazailesi
22-04-2009, 00:08
biz durmaz ailesi olarak (eşim kızım ve ben) turun sonunda eşimin yüzüstü yere kapaklanmasına rağmen çok güzel bir gün geçirdik. bu güzelliklere sebeb olan tüm bisikletseverlere yani yeni aileme ilkbaharda açan çiçekler adedince sevgiler gözlerinizdeki gönül yansımalarınız çiçekler kadar güzel olsun. bu arada kask aldım. kırmızı siyah ve mavi vardı ben maviyi seçtim "mavi şoför amcanın ruhunu rahatlatır ruh rahatlayınca yolunda engel olarak gördüğü bisikletliye fazla sinirlenmez" diye düşündüm sevgiyle kalın.

kudret
22-04-2009, 01:04
bisikletliler derneğinin forumuna yeni üye oldum 19 nisan pazar geziniz zevkli geçmiş katılım bayağı iyi olmuş
kıpırdanmalar var artık belli oluyor insanlar yavaş yavaş bisiklete alışmaya başladı çok iyi bir gösterge
ben 19 nisanda eriklide idim kendimi rampalara çaldım bu rampalarda ne var anlamıyorum beni çok etkiliyor
26 nisanda ömerli var esenceliye kadar uzanacağım artı 2 mayısta tekrar 166 km lik rampa cehennemine dalacağım
ve son olarak 10 mayısta sıkı bir güzergah beni bekliyor kartepe 16 km lik tırmanış rakım 800
sözcüklerin bittiği an olabilir
esen kalın
robocop -karbon apaçi

mr-bike
22-04-2009, 01:46
Kudret bey
Sizi sürücü yaptık, karışıklığı düzelttik

sibel.
22-04-2009, 02:04
Sevgili Ebru ve Günkut arkadaşım
B.ada turumuzun keyifli anlarını belgeleyen güzel fotolarınız için çok teşekkürler...

Özlediğim dostları tekrar görmenin, yeni dostları tanımanın mutluluğu,
katılımdaki çokluğun coşkusu,
bisiklette (anne+baba+bebek ) birlikteliğinin varlığı,
bahar mevsiminin hoşluğu
ile
ada yollarında , yokuşlarında keyifle sürdük bisikletlerimizi...

Sabah Bostancı vapuruna yetişmeye çalışırken arka tekerleğimin patlaması,
Adada ön tekerleğimin patlaması benim için günün kötü anlarıydı..
Ama hemen dostlar yetişti imdadıma...Sağolun ..İyi ki varsınız... :D
Eve varana kadar sorun yaşamadım sayenizde..

Kudret arkadaşım
Rampaların fatihi arkadaşım Hoşgeldinnnn...
Zorlu , uzun ve rampalı güzergahlardaki gezi ve tur maceralarını, haberlerini bekleriz... :D

Görüşmek üzere dostlar...sağlıcakla kalın....

...
..

kudret
22-04-2009, 02:19
Kudret arkadaşım
Rampaların fatihi arkadaşım Hoşgeldinnnn...
Zorlu , uzun ve rampalı güzergahlardaki gezi ve tur maceralarını, haberlerini bekleriz... :D

Görüşmek üzere dostlar...sağlıcakla kalın....

...
..[/quote]

hoş bulduk diğer forumdan kafamı yeni kaldırdım tur organize etmek amma zormuş
neyseki hep rampalı turlar katılım az evet özellikle kartepe beni heyecanlandırıyor
sapancaya gittiğimizde uzaktan görünen kartepe oldukça ürkütücü bir yüksekliğe sahip zirvede kar olabilir
bakalım nasıl bir tablo bizi bekliyor
esen kal

cassa de x
22-04-2009, 11:49
Çavuş hoşgeldin foruma

kudret
22-04-2009, 14:06
Çavuş hoşgeldin foruma

teşekkürler cassa de x
evet geldim

Bülent
22-04-2009, 14:08
bisikletliler derneğinin forumuna yeni üye oldum 19 nisan pazar geziniz zevkli geçmiş katılım bayağı iyi olmuş
kıpırdanmalar var artık belli oluyor insanlar yavaş yavaş bisiklete alışmaya başladı çok iyi bir gösterge
ben 19 nisanda eriklide idim kendimi rampalara çaldım bu rampalarda ne var anlamıyorum beni çok etkiliyor
26 nisanda ömerli var esenceliye kadar uzanacağım artı 2 mayısta tekrar 166 km lik rampa cehennemine dalacağım
ve son olarak 10 mayısta sıkı bir güzergah beni bekliyor kartepe 16 km lik tırmanış rakım 800
sözcüklerin bittiği an olabilir
esen kalın
robocop -karbon apaçi

Sevgili Kudret, rampa fatihi bisiklet dostum,
sana tüm sıfatlarınla hitap etmeye kalksam herhalde burada başka bir şey yazacak yer kalmayacak.
Ama öncelikle foruma ve aramıza hoşgeldin diyorum.
İlk fırsatta birlikte yaptığımız gezileri yad ederek pedallamayı İstanbul çevresi hatta tüm marmara bölgesinin güzelliklerini keşfedebilmeyi çok istiyorum.
Fazla söze gerek yok artık pedallarımızı konuşturalım.

Hoşçakal

kudret
22-04-2009, 14:15
dostum bülent
geçmişi hatırlıyorumda ne kadar güzel anılarımız var
26 nisan -2 mayıs ve 10 mayıs planladığım turlara gideceğim
tabiki tekrar olacağız artı süleyman dostumu fikret albayı
aleddin dostumu unutmak mümkün değil
esen kal

Bülent
22-04-2009, 14:17
biz durmaz ailesi olarak (eşim kızım ve ben) turun sonunda eşimin yüzüstü yere kapaklanmasına rağmen çok güzel bir gün geçirdik.

Sevgili Durmaz ailesi, eşinizin düşmesine çok üzüldüm, geçmiş olsun.
Umarım önemli bir şeyi yoktur.
Hoşçakalın.

hakanozhan
23-04-2009, 11:24
Eskişehirden herkese selam. (Artık Eskişehirldeyim)
(N bir rüya, Ne bir hayal, Nede bir şaka. Tamamen gerçek İsanbuldan Eskişehire göç ettik...(Her ne kadar halen anlayamasakda))

Bende turdan erken ayrılanlardanım. Mecburen. Salı günü taşınacağımız için evde bekleyen bir sürü iş vardı. En azından öğlene kadar kaılırımdedim. Sabah 9:30 vapuruyla bende adaya geçtim. Ama erken geleceklerle karşılaşamadık. Bende tek başıma bir büyük bir küçük tur yaptım. Sonra normal saatte toplanma yerinde toplandık.

Benim içinde gerçekten güzel bir tur oldu. Son iki hafta katıldım sadece ama tam bir "Elveda İstanbul" oldu. Sultanahmed ve B.ada... Adalara çok yakın olmama rağmen hiç gitmemiştik. Ama ben internette bisikleti gördükten sonraki 1. veya 2. pazar günü adalara gidiliyordu. bir o zaman gittim birde geçtiğimiz pazar. Zaten bisiklet turlarına 3 sefer katılabildim. 24 Eylül B.Ada, birde son iki haftaki turlar. Bir daha İstanbulda katılabilirmiyim bilmiyorum. :(

Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ederim ...
Kısmetse bir dahaki sefere görüşmek üzere...

sibel.
24-04-2009, 18:25
Eskişehirden herkese selam. (Artık Eskişehirldeyim)
(N bir rüya, Ne bir hayal, Nede bir şaka. Tamamen gerçek İsanbuldan Eskişehire göç ettik...(Her ne kadar halen anlayamasakda))

Benim içinde gerçekten güzel bir tur oldu. Son iki hafta katıldım sadece ama tam bir "Elveda İstanbul" oldu. Sultanahmed ve B.ada... Adalara çok yakın olmama rağmen hiç gitmemiştik. Ama ben internette bisikleti gördükten sonraki 1. veya 2. pazar günü adalara gidiliyordu. bir o zaman gittim birde geçtiğimiz pazar. Zaten bisiklet turlarına 3 sefer katılabildim. 24 Eylül B.Ada, birde son iki haftaki turlar. Bir daha İstanbulda katılabilirmiyim bilmiyorum. :(

Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ederim ...
Kısmetse bir dahaki sefere görüşmek üzere...

Sevgili Hakan kardeşim
İstanbul da kaldığın son zamanlarda seni mutlu ettiysek ve mutlu ayrılmana vesile olduysak ne mutlu bizlere...
Ben de İstanbuldan sana sevgi, selamlar gönderiyorum..

Seninle bisikletliler olarak çokaz bis.sürüşleri yapsak da , seni tanıdığımız için mutlu olduk..
Ada turundan erken ayrılmışsın, sana "iyi yolculuklar " dileyemedim...bunun için de üzgünüm..

Uzaklara gittin ama bizlerle iletişimini kesme olur mu...?

Eskişehir güzel bir yer..
Bilgi: İsa'dan önce birinci bin yılda Porsuk Nehri kıyılarında Frigyalılar tarafından kurulan Eskişehir
Türkiye'nin en önemli yol kavşaklarından birisidir.

Yunus Emre, Nasrettin Hoca gibi tarihi kişileri yetiştiren Eskişehir Lületaşı,
çeşitli hastalıklara iyi gelen sıcak su kaynakları ile de ünlüdür..

Eskişehir'e gidip te:
---Yazılıkaya'yı (Midas Anıtı) gezmeden,
---Sakarıılıca Termal Turizm merkezini ziyaret etmeden,
---Şehrin en ünlü yemeği olan çiğböreğinin tadına bakmadan,
---Lületaşı eserlerinden satın almadan..................................dönme derler... :D

Eskişehir de Esbike bisiklet topluluğu var..onlarla iletişime geçip, yine bisiklet sporunu yapabilir, geliştirebilirsin...
Bisiklet sürmeye devam edeceksin dimi Hakan kardeş....? Bisikletten sakın uzak kalma emi....
İstanbul'a gelirsen yine gezilerimizde seni görmek isteriz....
Belli mi olur bi bakmışsın bizler oradayız... :lol:

Görüşmek üzere...sağlıcakla kal kardeşim.....

durmazailesi
25-04-2009, 00:42
biz durmaz ailesi olarak (eşim kızım ve ben) turun sonunda eşimin yüzüstü yere kapaklanmasına rağmen çok güzel bir gün geçirdik.

Sevgili Durmaz ailesi, eşinizin düşmesine çok üzüldüm, geçmiş olsun.
Umarım önemli bir şeyi yoktur.
Hoşçakalın.
teşekkür ederim eksik olma küçük morluklar ve biraz dudak şişmesi onlarda geçmek üzere

ümit_levent
26-04-2009, 02:40
Maşallah maşallah diyim de nazar deymesin çok güzel tur olmuş allah hep böyle turları nasip etsin sizlere...

Fotografları herkeze teşekürler çok güzel kareler yakalamışsınız !!!