PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EDOSK bisiklet şenliği

sibel.
9 Nisan 2009, 02:14:33
Aytekin kardeşim merhaba
11.nisan.cumartesi günü mü gitmeyi planlıyorsun.... :(
Eğer öyleyse üzülürüm..

Bilmiyor musun...?
Haberin mi yok.....?
Bu pazar Sultanahmet'te , Belgrat'ın devamı olacak nitelikte ,
hatta, çok daha fazla katılımın olacağı kesin... bir etkinliğimiz var...
Senin de pazar günü bizlerle olacağını sanıyordum.......................!

Edirne'ye gidilecek zaten... ;)
Ergun arkadaşımızın daveti var...
Murat başkanımız ile irtibattalar, mutabık kalacakları bir tarih belirleyecekler...
Bizler de memnuniyetle katılacağız..

Sen belki de yalnız gitmek istiyorsun, senin tercihin..Birşey diyemem...
Ama ben , hem12.nisan.pazar,
hem de Edirne'ye toplu gidişte senin de bizlerle olmanı isterim..

Sevgilerimle....Sağlıcakla kal....

M.Ergun Gözet
9 Nisan 2009, 12:37:57
Sevgili Aytekin Kardeşim, seni buralarda karşılamak bizim için büyük mutluluk. İstediğin her zaman misafirimiz olabilirsin, olabilirsiniz. Gerçi ben ve bazı arkadaşlar 12 Nisan pazar günü Edirne'de olmayacağız ama en azından C.tesi günü seninle birlikte olabiliriz. Hatta birlikte gelmeyi düşünen diğer
arkadaşlarla da. En önemlisi biz burada olmasak da, burada görevli olarak kalacak arkadaşlar var. Onlar da size bizleri aratmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca Aytekin, takma kafanı be kardeşim. Herşey olacağına varır...

sibel.
10 Nisan 2009, 14:31:21
Sn Su 34 bu Pazar günkü etkinlikten haberim var elbette
geçen belgrat etkinliğinde ne kadar bir katkımız oldu bilemiyorum ki Sultanahmet' te nolsun
ben bir kişi olarak Sultaahmet'te yokluğum hissedilmeyecektir ama buradan Edirne'ye gittiğimde EDOSK'a karşı büyük bir jest olacaktır diye düşünüyorum aslında derneğimizi temsilen böyle birşey yapılabilir diye düşünmüştüm ama büyüklerimizden her hangi bir tepki gelmedi eğer gidersem herhalde ferdi olarak gideceğim neyse şuan henüz nihai kararımı vermedim yarın son kararımı vereceğim Teşekkürler...
Aytekin kardeşim merhaba,
Yukardaki sözlerinden anlıyorum ki..Bi gönül kırıklığı var..Kime ya da kimlere bilemem.. :!:
Bu camiada sevilen birisin inan...Seni bilerek kimse üzmek istemez..Fazla dert etme derim..
Edosk'a jest yapmak istemeni anlıyorum.ama onlar da 12 pazar günü bölünmüş olacaklar Yunanistan etkinliğinden dolayı..Edirnede kalan arkadaşlar eminim gelişine memnun olacaklardır ama sen tüm arkadaşları göremeyeceksin..
Edirneye daha önce de söylediğim gibi hep birlikte gideceğiz kısmetse..Murat başkanım ve Ergun arkadaşımız bu konuda karar verecekler ve bizleri haberdar edeceklerdir..

12 nisan pazar....
İstanbul Sultanahmet'te toplanmamız çok önemli..Ne kadar çok olursak o kadar ses getireceğiz..
Ben bir kişiyim, yokluğumu kimse farketmez, diye düşünmen çokkkkk yanlış.... :o
Seni o kalabalıkta arayacak dost gözler çok olacaktır inan..

Hayat yaşanılası kocaman bir Okyanus..
Herbirimiz, sen, ben,o...
Biz bisikletseverler de bu okyanusta birer SU DAMLASI' yız..
Bisiklet sevgisi bizleri
Buluşturuyor,
Kaynaştırıyor,
Birleştiriyor...
Her birimiz tek başımıza akıp giden küçücük dereler iken, farklı nehirlere karıştık..
O nehirler ki Denizlere akmakta...ve bir gün O Denizler Okyanus olacak.....
Bu OKYANUSta bir SU DAMLASI olmaK GÜZEL....
Ama
EN güzeli ne biliyor musun Aytekin
EN güzeli ne biliyor musunuz D O S T L A R...
EN güzeli bisiklet sevgisi ile bir araya gelmiş yüzlerce insan içinde,
sizlerle dost olmak
hatta
kardeş olmak...
Sizleri çok seviyorum.................
Herzaman birlikte...Herzaman daha doğru...iyi... ve güzel hedeflerimize ulaşmak ümidiyle...Sevgiyle...

M.Ergun Gözet
11 Nisan 2009, 03:17:26
Aytekin Kardeşim; ben pazar günü Yunanistan'a gitmek zorundayım, çünkü tur rehberliği görevim var. Ama burada kalan arkadaşlarım sizi gerektiği gibi ağırlayacaklarını söylediler. Ayrıca c.tesi gelirsen görüşürüz ve ciğer yeriz. Pazar günü de sanırım 18,00-19,00 gibi Edirne'de oluruz. Eğer erken gitmezsen o gün de görüşürüz. Senin için de değişiklik olacağını düşündüğüm için gelmeni arzu ederim. Ama karar senin tabiki.

Bülent
11 Nisan 2009, 17:01:55
Aytekin kardeş, Düşünce ve fikirlerini burada ilgi ile izliyorum.
Burada açıkça bir yorum yapmak istemiyorum. Çünkü sözlerim kişisel olur dernek adına olmaz.
Dernek adına konuşabilmek için yönetim kurulunda konuyu görüşmüş ve karar almış olmamız gerekir.
Sadece sana bisiklet konusunda yapacaklarında dernek kararlarını ve yararını birinci sırada düşünmeni öneriyorum. Tabi bizlerle ve dernekle irtibatını sürdürmeyi samimiyetle istiyorsan.