Orijinalini görmek için tıklayınız : EDOSK 2009 Bisiklet Bahar-Yaz Etkinlik Programı
M.Ergun Gözet
6 Nisan 2009, 18:38:29
http://img231.imageshack.us/img231/2492/yenibitelemresmiq.png (http://img231.imageshack.us/my.php?image=yenibitelemresmiq.png)
sibel.
6 Nisan 2009, 21:13:00
diğer konudan alıntı:
"İlginize çok teşekkürler. Kulüp olarak bahar-yaz etkinliklerimiz daha önceden tespit edildi. Ben siteye bu programı en yakın tarihte ekleyeceğim. Bunun dışında uygun bir tarih bulabilirsek o tarihte de bu etkinliği yaparız. Yani kısaca sizleri buraya getirmek için her yolu deneriz. En kısa zamanda görüşmek üzere. Sevgiyle kalın..."
Ergun arkadaşım bahar-yaz etkinlik programınızı inceledim..
Harika görünüyor..
Eminim Edirnedeki bisiklet dostları için keyifli sürüşler yapılabilecekleri güzergahlardır..
1:
Her yıl ,Mayıs ayının ikinci pazarı (10 mayıs) canımız annelerimizin günü...
Onlarla bir tek gün geçirmek yetmez elbet, nefes aldığımız hergünümüz feda olsun....
Bu özel günü gözönüne aldınız umarım..( bizde katılım 3 kişi olmuştu da..)
2:
Tabloda yanlış okumadıysam:
mayıs 3 pazar
mayıs 24 pazar
mayıs 31 pazar.......günlerinde bir program görünmüyor.. ;)
Fazla söze gerek yok sanırım.. :D
Sayın Murat başkanım ile haberleşip bi tarih belirlemek sizlere,
büyük bi hevesle katılmak da bizlere kalıyor..
Keyifli gezilerde, bisikletçiliğin gelişimi ve yaygınlaştırılması için yapılacak aktivitelerde,
birlikte pedallamak üzere saygı ve sevgiyle...sağlıcakla kalın...
M.Ergun Gözet
8 Nisan 2009, 00:30:14
diğer konudan alıntı:
"İlginize çok teşekkürler. Kulüp olarak bahar-yaz etkinliklerimiz daha önceden tespit edildi. Ben siteye bu programı en yakın tarihte ekleyeceğim. Bunun dışında uygun bir tarih bulabilirsek o tarihte de bu etkinliği yaparız. Yani kısaca sizleri buraya getirmek için her yolu deneriz. En kısa zamanda görüşmek üzere. Sevgiyle kalın..."
Ergun arkadaşım bahar-yaz etkinlik programınızı inceledim..
Harika görünüyor..
Eminim Edirnedeki bisiklet dostları için keyifli sürüşler yapılabilecekleri güzergahlardır..
1:
Her yıl ,Mayıs ayının ikinci pazarı (10 mayıs) canımız annelerimizin günü...
Onlarla bir tek gün geçirmek yetmez elbet, nefes aldığımız hergünümüz feda olsun....
Bu özel günü gözönüne aldınız umarım..( bizde katılım 3 kişi olmuştu da..)
2:
Tabloda yanlış okumadıysam:
mayıs 3 pazar
mayıs 24 pazar
mayıs 31 pazar.......günlerinde bir program görünmüyor.. ;)
Fazla söze gerek yok sanırım.. :D
Sayın Murat başkanım ile haberleşip bi tarih belirlemek sizlere,
büyük bi hevesle katılmak da bizlere kalıyor..
Keyifli gezilerde, bisikletçiliğin gelişimi ve yaygınlaştırılması için yapılacak aktivitelerde,
birlikte pedallamak üzere saygı ve sevgiyle...sağlıcakla kalın...
İlginize teşekkürler. En kısa sürede Murat Bey'le görüşüp uygun bir zaman kararlaştır ve umarım bu etkinliği gerçekleştiririz. Burada gerçekten çok eğlenceli parkurlar var. Memnun kalacağınızı sanıyorum. Görüşmek üzere.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.