PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 5 Nisan Bisikletliler Dayanışma ve Bahar Turu

mr-bike
31-03-2009, 06:57
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-05-senlik/senlik-200904-54.jpg
100 kadar bisikletlinin katılımı ile önce kemerburgaz'a Yeşil bisikletin yeni mağazasına uğradık, sonrada Şenlik alanımıza ulaştık.
diğer gruplarla 180 bisikletliyi bulan katılımla gerçekleşmiştir. Emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler.
Fotoğraflar bölümünde açılan başlığa eklenmiştir.
----------------------------------------------------------------------------
5 nisan 2009 Pazar günü Belgrad ormanına yapacağımız ( Bisiklet şenliği ) gezimiz için
Kağıthane Shell ÖRTAŞ ' da buluşuyoruz.
Saat : 10:00 Hareket
Parkur : Kağıthane- Kemerburgaz - Belgrad ormanı ( KURTKEMERi) Mola-piknik dönüş, Kemerburgaz - Kağıthane

PiKNiKDEKİ ikramlar derneğimizin sponsorlarından AKTiFPEDAL tarafından yapılacaktır.
Piknik alanı derneğimizi destekleyen belediyelerden Şişli Belediyesinin katkıları ile sağlanmıştır.

Buluşma noktasına Grupla gelmek isteyenler için ;
Bakırköy ( Sahil - OPET) 8:45 ( sorumlu : Aytekin Erzan )
Sirkeci ( Üstgeçit deniz ayağı ) 9:30 ( sorumlu : Günkut Nebioğlu )

Parkur : 40 km ( % 70 Asfalt - % 30 toprak )
Tempo : gezi hızı 20 km/ h ( maximum )
Not : yanınızda yağmurluk ve yedek iç lastik bulundurunuz.
- 18 yaşından küçükler velileri ile katılabilir.
- Kask takılması zorunludur. ( kask kiralayabilirsiniz. bilgi@tamorg.com )
- Teknik destek yanımızda olacaktır.
- Kayıt zorunludur. Etkinlik adı, Adınızı soyadınızı ve cep telefonunuzu içeren mail atabilirsiniz.
( kayit@bisikletliler.org - 0530-4016969- 0212-2957284 )

kameraman
31-03-2009, 14:50
selamlar:

Nihayet büyük gün geldi havalar da limonata kıvamında.
Ben daha önceden Günkutla konuşmamızda 2 kişi katılacağımı belirttim.
Pazar günü için sayın başkandan 1 adet kadın bisikleti isteğim halen geçerli.
Pazar günü malümunuz AÖF sınavları da var.Hareket saatinde esneklik olursa
elim ayağıma karışmadan sizlere kağıthane shell'de katılacağız.

Sevgiler..

nikolay
31-03-2009, 15:11
selam arkadaşlar,

ne kadar güzel baharın gelişinde tüm bisikletliler olarak hep birlikte olacağız.
biz beşiktaş - ortaköy-tarabya-çayırbaşı sahilden pedallarken sizde ayrı bir istikametten belgrat ormanına ulaşan rotayı izleyeceksiniz.
sizlerde isterseniz şayet ortak buluşma noktasını belirliyelim, belgrat içinde şenliği doya doya yaşamak adına daha önceleride yaptığımız gibi yine neşet suyu 2. otoparkında toplanacağız.

sibel.
31-03-2009, 18:00
Selam sevgili arkadaşlar, kıymetli dostlar

Başka yollardan pedal basarak gelecek olsalar da ,
bisiklet topluluklarının aynı mekanda buluşacak olması beni heyacanlandırıyor.. ;)

Ben,başka güzergahtan diğer gurupla geleceğim için sizlerle şenlik alanında kucaklaşmayı diliyorum..

Umarım bu güzel bahar gününde,
bisiklet kardeşliğinin fotoğrafını çekebiliriz ve tüm Türkiye'ye yayabiliriz...

Tüm bisikletsever dostlarla birarada olacağım için çok seviniyorum..
Görüşmek üzere.saygı ve sevgilerimle..................

hakanozhan
31-03-2009, 18:30
Pazar günü malümunuz AÖF sınavları da var.

Bu sınavlar yüzünden birçok kişi geç kalabilir, erken dönebilir hatta benim gibi hiç gelmeyecek olanlarda olabilir.
Ayrıca %80 istanbuldaki son haftasonum :(

Havaların güzel olması bol katılımlı güzel bir tur dileğiyle...

seykem
31-03-2009, 19:14
Bu guzel insanların , bisiklet dostlarının guzel sozlerin; kaptanımızz melegimiz trinity hanımın da belirtigi uzere :D ALLAH tan bi aksilik cıkmaz sa ben de varım diyorumm :P ahhh bahar kanımı kıpır kıpır oynatıyorsunn...

mr-bike
31-03-2009, 21:01
selamlar:

Nihayet büyük gün geldi havalar da limonata kıvamında.
Ben daha önceden Günkutla konuşmamızda 2 kişi katılacağımı belirttim.
Pazar günü için sayın başkandan 1 adet kadın bisikleti isteğim halen geçerli.
Pazar günü malümunuz AÖF sınavları da var.Hareket saatinde esneklik olursa
elim ayağıma karışmadan sizlere kağıthane shell'de katılacağız.

Sevgiler..

bisiklet ve kaskı tamamdır. bekliyoruz

kameraman
01-04-2009, 22:11
Sayın Başkan çok teşekkür ederiz;

Arkadaşım (banu) bugün tekrar beni aradı,bisikleti ve kaskı sordu,banu da çok heyecanlı.
İlk kez bu kadar kalabalıkla ve uzun yolda bisiklete bineceğini söyledi.
Bende kendisine;heyecanının yerine, her pedal basışında mutluluğunun ve özgürlüğünün artacağını belirttim.Yanına alması gereken eşyaları da söyledikten sonra,Yolda gayet güvenli,yavaş,ve grup disiplininin hakim olduğunu ve yorulduğu zaman bizlere eşlik eden araçlara binebildiğini.Önemli olan bisiklet dostları ile birlikte olmamız ve bu ruhu paylaşmamızı hissetmiş olmak.Ayrıca yapacağımız piknikle de dönüş yoluna enerji toplamak.
Pazar gününü iple çeken iki bisiklet dostundan selam ve sevgiler..

codalton555
02-04-2009, 21:29
bol oksijenli bir gezidaha olucak inşallah temiz hava ve bisiklet :lol:

ümit_levent
02-04-2009, 23:45
selam arkadaşlar özel işlerim dolayısıyla bisiklete bu aralar vakit ayıramıyorum. O güzel turlarınızada katılamıyorum.
:( İstanbul dışında olmak zorunda oldugum için sizlerle yine olamayacagım işlerimi rayına koyar koymaz tekrardan bisiklete binmeye başlayacagım.... Kendinize çok iyi bakın bol pedalı günler dilerim

Halil Atalay
03-04-2009, 01:12
şafak 48 saat

sabırsızla bekliyorum bu şenliği

nikolay
03-04-2009, 17:15
5 Nisan 2009 Pazar günü Belgrad ormanına yapacağımız ( Bisiklet şenliği ) gezimiz için

PiKNiKDEKİ tüm ikramlar Bisikletliler derneği sponsorlarından ayrıca her daim bisikletforum'un ve biz sporcuların yanında olan AKTiF PEDAL tarafından yapılacaktır.

Kurtkemer?i mevkisinde bulunan Piknik alanı (masalar-oturma yerleri-wc) Bisikletliler derneğini destekleyen belediyelerden Şişli Belediyesinin katkıları ile sağlanmıştır.

Teşekkürler Aktif pedal,
Teşekkürler Şişli belediyesi
Teşekkürler Bisikletliler Derneği

Ayrıca her gün şenlik için durmadan rahatsızlık verdiğim ,sabrı ve bıkmadan beni dinleyip zamanını ayıran desteğinide sonuna kadar esirgemeyen Bisikletliler derneği Başkanı Sn; Murat Suyabatmaz?a sevgiler ve saygılarımı iletiyorum.

Basın ve yayın kuruluşlarına şenliğimiz hakkında bilgiler geçilmiş olup medya desteği ile şenliğimiz tüm ülke'mizden spor sever dostlarımızca takip edilecektir.

Bu güzel haberlerin yanında sahil şeridi uzak gelip ama bisiklete binmeyi göze alamıyan bisiklet severler içinde alternatif bir rota seçenegi sunulmuştur.
Bu rotayı isleyecek gurup Bisikletliler Derneği kontrolunde olacak ve bu rotadan gelecek gurup içinde gerekli teknik donanımlı araç piknik alanına kadar eşlik edecektir.

Parkur : Kağıthane- Kemerburgaz - Belgrad ormanı ( KURTKEMERi) Mola-piknik dönüş, Kemerburgaz ? Kağıthane

Kağıthane?deki Buluşma noktasına Grupla gelmek isteyenler için ;
B.Cekmece ve B.duzu ( Beykent Fox City Alısveris Merkezi Onu ) 07:00 ( Sorumlu Elmas YILMAZ )
Bakırköy ( Sahil - OPET) 8:45 ( sorumlu : Aytekin Erzan )
Sirkeci ( Üstgeçit deniz ayağı ) 9:30 ( sorumlu : Günkut Nebioğlu )

Bu arkadaşların iletişim bilgileri 0530-4016969- 0212-2957284

ve bizleri bekleyen bir çok sürprizle şenliğe eğlenmeye davetlisiniz
herkese iyi eğlenceler dilerim:

5 nisan bisiklet şenliği katılımcı listesi

1. Mert (sports-man),Niko(Nedret Günaydın),Kudret(Robocop arka takım kaptanı)
2. Murat İlhan
3. Bülent
4. Sibel
5. Uğur (Çayırbaşı'ından katılacaak)
6. Taner
7. Müniş (Taner'in eşhi )
8. Kerem
9. Merwe
10. Cem
11. Elmas
12. Aytekin
13. Sezgihan
14. Berk
15. Esin
16. Salih
17. Kemal
18. Tufan (yağmur yağmazsaa)
19. Fatih
20. Sinan
21. Kerem2
22. Ömer
23. İlker (kanka)
24. Hacer (kankanın eşhi)
25. Özgür
26.Yıldız (Özgür'ün eşhi)
27. Canan
28. Ercan abi
29. Kıvanç
30. Cenk
31. Mertcan
32.Muhammed
33. Esra (yağmur yağmazsaa)
34. Gönül
35. Özlen (1 aksilik olmazsaa)
36. Faruk
37. Selçuk abi (1 aksilik olamzsaa)
38. Ahu
39. Mehmet (yağmur yağmazsaa)
40.Muhammed2
41. Elif
42. Murat
43. kameraman
44. yalın
45. Songül Efsa (olabilirr)
46. Volkan Kültepe (belki)
47. Cenk ( Şimdiden acıktım ;D )
48. Tunay
49. Necla
50.Okan
51. Enis
52.grigri
53.leyla
54..batun (leylanın eşi)
55.Sefa Yıldız
56. sunnuk69
57.ahmet
58.kerem akgün
59.Deniz
60..Halil Atalay
61..Nihat
62.zeki
63.dinamo
64.mc mıllar (serkan)
65..emrah kuyumcu
66.el turco
67.temuçin
68.alper temircan
69..mertcan
70..hashasin
71.polo 34
72. süleyman
73..roadworms (tolga)
74..Özgür Dilaver
75..Serkan Üreden
76.rubbish
77.serdarson
78,mahmut aslan ve İTÜ'den 10 üzeri arkadaşı
79.cenk1989
80.kerem yalkın (orionforever )
81-frtsngz (büyük ihtimalle)
82-atacan (aksilik olmazsa)
83-seyyah kedi (bir arkadaşı ile)
84-tamer çetiner
85-Haluk
86-Hakkı
87-Hasan ( belki)
88-Engin Yıldız
89-glopusgold
90-mselcuks
91-Hüseyin
92-Cem
93- Osman(snaqe)

ercan o&o
03-04-2009, 19:19
Herkese Merhaba...

Cok buyuk bir aksilik cıkmaz ise B.duzu tarafından arkadaslarımızı toplaya toplaya K.Cekmece'den trene binerek Sirkeci'de sizlerle bulusmayı planlıyorum...

B.duzu'nden hareket saatimizi ilerleyen gunlerde bildirecegim...

Sevgiyle...

Elmas Hanım tren saatiniz kesinleşti mi?

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

sibel.
04-04-2009, 01:51
Pazar gününü sabırsızlıkla bekliyorum..
Heyecandan Cumartesi akşamı uyuyabileceğimi sanmıyorum... :lol:

Listeye bakıyorum, kimler yok ki.... :D
Şenlikte görüşmek üzere sevgili dostlar.........

Elmas arkadaşım müthiş çapkın ;) da geliyor mu....?

mr-bike
04-04-2009, 20:24
avcılardan özdan aydın katılacağını bildirdi ancak sizle buluşacakmı belitmemiş. Bilginize

ali nejat
05-04-2009, 13:20
Senlige katilan veya katilamayan tüm bisikletseverler bilmelidirlerki fizik olarak orada olamasamda yüregim sizlerle pedal çevirmektedir..Kollektif olarak düzenlenen bu bisiklet senliginde emegi geçen tüm dostlara sevgiler,selamlar..Ayaginiz pedaldan eksik olmasin

HAYDI DAYANISMAYA !
HAYDI DOSTLUGA !
HAYDI ÜLKEMIZDE de BISIKLETLI BIR YASAMI HAYATA GECIRMEYE!
HAYDI NICE 5 NISAN'LARA!
HAYDI SIMDI 7 HAZIRAN' A !

mr-bike
06-04-2009, 04:48
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/09-04-05-senlik/senlik-200904-54.jpg
100 kadar bisikletlinin katılımı ile önce kemerburgaz'a Yeşil bisikletin yeni mağazasına uğradık, sonrada Şenlik alanımıza ulaştık.
diğer gruplarla 180 bisikletliyi bulan katılımla gerçekleşmiştir.
Diğer fotoğraflar yakında eklenecektir.

nikolay
06-04-2009, 12:25
5 Nisan Belgrad Bisiklet Şenliği Basın Bülteni..?

05.04.2009 tarihli org. Hak.

Değerli bisiklet dostları,
Geleneksel hale gelen '' Belgrad Bisiklet Şenliği '' nin, bu yıl üçüncü'sünü de düzenlemiş bulunmaktayız.

Biliyoruz ki, ülkemizde, tüm bisiklet kullanıcılarını bir araya getirebilecek bu tür organizasyonların sayısı ve çeşitliliği henüz yeterli değildir.Ülkemizde yeni olan ancak, gün geçtikçe çoğalarak gelişen ''çağdaş bisikletli yaşam kültürü'' inanıyoruz ki, toplumsal yaşamımızda, zamanla hak ettiği yeri alacaktır.Bu gün olduğu gibi yarın da, dostluğun, birlikteliğin ve yardımlaşmanın çoşkusu içerisinde buluşarak, bizden sonra gelecek olanlara, hayalini kurduğumuz ''çağdaş bisikletli yaşam''a doğru gidecek olan yolu hep beraber açmış bulunuyoruz.

Baharın bu ilk günlerinde, tüm bisiklet dostlarının aynı duygu ve heyecan içerisinde bir araya gelmelerinin, bisiklet ile ilgili gelecek planlarımızın ''sosyal gelişimleri'' açısından da önemli olduğunu vurgulamak isteriz.

Bundan sonra yapacağımız organizasyonların sayısını çoğaltmak ve niteliklerini yükseltmek, bu konuda sorumluluk hisseden herkesin önünde bir görev olarak durmaktadır.

Bu anlamda bizlere maddi-manevi desteğini sunan Aktif Pedal'a, Şişli Belediyesi'ne, Bisikletliler Derneği' ne ve bizlere ilgi gösterdikleri için, değerli basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz..

Murat İlhan
06-04-2009, 12:32
Bilindiği üzere birlikten kuvvet doğar.Bu birlikte emeği geçen ve özveride bulunan herkesi kutlar,sağlık,spor,ulaşım,dayanışma,paylaşım,kötü alışkanlıklardan kurtulma veya hiç edinmeme konusunda mükemmel bir araç olan bisiklet kullanımını teşvik ve yaygınlaştırma amacında olan herkesi bir araya getirme girişimlerinden dolayı teşekkürü borç bilir,saygı ve sevgilerimi sunarım.
Birlikte gerçekleştireceğimiz etkinliklerde hep birlikte olabilmek dileklerimle,sağlık,huzur ve mutlulukla kalın.

Vet-Ocipede
06-04-2009, 15:14
5 nisanda yaptığımız ve 100 ün üzerinde bisikletlinin katıldığı şenliğimiz havanında yüzümüze gülmesiyle tüm katılımcıların yüzünü güldürdü :D sanıyorum,zaten tüm bisikletlilerede böyle güzel ve yüz güldüren etkinlikler yakışır
emeği geçen herkese teşekkürler...

Vet-Ocipede
06-04-2009, 16:19
5 nisan şenliğimiz havanında çok güzel olmasıyla katılan 150 nin üzerinde bisikletlinin yüzünü güldürdü :D sanıyorum,emeği geçen herkese teşekkürler yenilerinde buluşmak üzere...

ercan o&o
06-04-2009, 16:24
5 Nisan 3. Belgrad Bisiklet Şenliğinde değişik gruplarımızın ve derneğimizin bisiklet paydasında birleşmesiyle hepimiz çok güzel vakit geçirdik. Dostluklarımızı geliştirdik, bisiklet veteranlarıyla tanıştık, daha sıkı bir dayanışma için ilk adımları attık.
Bunun gerçekleşmesini sağlayan Aktif Pedal ve Şişli Belediyesine
Bisikletliler Derneği adına Murat Başkan'a
Gruplarını toplayıp getiren Mert, Elmas, Nedret kaptanlara
Gösterileri organize eden Bora Tirki dostuma
Kaybolduğumuz yerden bizi alan ve dönüşte beni Eminönü/Sirkeci'ye bırakan Günkut ve ekibine
güleryüzleriyle, iyiniyetleriyle şenliğe katkıda bulunan herkese
çok teşekkür ederim.

Selamlar, sevgiler, bisikletle kalın
Ercan

Vet-Ocipede
08-04-2009, 14:22
böyle güzel bir günde bisikletliler olarak dayanışma içinde olduğumuzu görmek dahada güzeldi ,katılan tüm bisikletlilere içten teşekkürler...metin

ali nejat
11-04-2009, 11:22
Degerli arkadaslar,
Pedal Sesi Kôse yazilari'ndaki yerimde "5 Nisan" baslikli degerlendirme yazimi okuyabilirsiniz.Bilgi ve ilgilerinize sunulur.

http://www.pedalsesi.com/tr/viewtopic.php?f=40&t=4688