PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL YARDIM ve DANIŞMA TELEFONU Üyelerimizin hizmetinde

mr-bike
25 Şubat 2008, 23:09:44
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/Bd-logo-mmm.jpg
Bisikletliler Derneğinden bir ilk, üyelerimize yepyeni bir hizmet daha sunuyoruz.
ACİL Durumlarda ( Kaza, yaralanma, rahatsızlanma, ve benzeri hallerde ) üyelerimizin ACİL YARDIM ve Destek ihtiyacını karşılamak üzere yepyeni bir hizmet başlatıyoruz.

Kaza durumunda üyelerimizin ihtiyaç duyabileceği her türlü desteği sağlayabilmek amacı ile kurulan sistem ACİL YARDIMA İhtiyaç duyan üyelere danışma ve yardım desteği sağlamayı amaçlıyor.

Örnek 1 = Ormanda bisiklet turunda yaralanan üyemizin ACİL YARDIM telefonuna yapacağı müracaat ile Dernek ACİL YARDIM Ekibi ve Gerekirse AKUT ekiplerindende destek alınarak üyenin yardımına gidilmesi gibi

Örnek 2 = Trafikte aracın çarpması sonrası yaralanan ve bisikleti hasar gören üyemizin ambulansa bindirilirken dernek ACİL YARDIM telefonuna yapacağı çağrı ile olay yerinden bisikletinin güvenli bir yere alınması için yardımcı olunması gibi

Örnek 3 = Üyemize Çarpıp kaçan ancak plakası tespit edilen araç için kanuni olarak ne yapılması gerektiği hususunda Avukat ve danışma ihtiyacında bulunulması halinde,

Örnek 4 = Üyemizin Ormanda kaybolması halinde

Örnek 5 = Tek başına geziye çıkan üyemizin Ormanda veya şehirde rahatsızlanması halinde

Ve bunlar gibi ACİL DURUMLARDA üyelerimin yardımına koşabilmek amacı ile kurulmuştur.

Sistemden yaralanmak için Bisikletliler Derneği üyesi olmak şartı aranır ve arayan kişiden üye kart numarası bilgisi istenir.

Sistemin test çalışmaları sürmekte olup 2 Mart 2008 Pazar gününden itibaren faaliyete geçecek olan sistem şimdilik Temsilciliğimizin olduğu il ve ilçelerdede hizmet verecektir.

BİSİKLETLİLER DERNEĞİ ACİL YARDIM VE DANIŞMA TELEFONU : 0530 - 401 69 69 ( Üye kartlarında yazılı olacaktır.)
Bisikletliler Derneği üyelerine duyurulur.

aydın
25 Şubat 2008, 23:48:53
selam arkadaşlar ben aydın gerçekten çok güzel bi sistem her an başımıza ne gelecehi belli deyil trafikte yada ormanda bu sistem sayesinde nerde olursak olalım bi telenlo en hızlı şekilde yardımımıza gelinecektir herkesin bu sistemden yararlanmasını tavsiye ederim

nikolay
1 Mart 2008, 13:52:13
çok güzel bir olaya ve ilke daha dernek olarak imza atılıyor.hepimize hayırlı olsun,bundan sonra en azından ilk yardım için ilk arıyacağımız bizlere yardımcı olacak bir derneğimizin olduğunu bilmek bizlere daha huzurlu ve ferah bir ortamda pedal basma zevkini kazandırıyor.herkese teşekkürler.

sefikkanyilmaz
3 Mart 2008, 19:43:08
Bu sistemi başlatanları yüzerkten tebrik ediyorum.

Nihat
29 Nisan 2008, 10:26:35
merhaba.çok güzel bir sistem düşünmüşsünüz teşekkürler.Peki bu bahsettiğiniz üye kartlarını nasıl edinebiliriz ??

mr-bike
29 Nisan 2008, 11:25:44
Derneğimize ASLİ üye olanlara ve Fahri üye olanlara verilecek kartlar Asli üyelerden ek ücret alınmaksızın Fahri üyelere ise 5.00 YTL karşılığı verilecektir.
Ancak sistemden İlk aşamada ASLİ üyelerimiz faydalanabilecektir.
Kart verilmesi Mayıs 2008 içinde başlayacaktır.

Nihat
29 Nisan 2008, 20:12:41
ok :) peki kartların mayıs'ta başlaması ile bize yani dediğiniz gibi Fahri üyelere ulaşma aralığı ne kadardır merak ettim , umarım sorularımla sizi sıkmıyorum.teşekkürler

mr-bike
30 Nisan 2008, 11:31:37
Çok yakında duyurusunu yapacağız.

mr-bike
25 Temmuz 2010, 17:25:24
24.07.2010 günü Durusu civarında bisiklet gezisine çıkan bir grup bisikletsever genç ormanda kaybolunca Dernek Acil telefonumuzdan yardım desteği istediler, 4 kez görüşme ve yönlendirmeler sonunda en yakınlarındaki Yazlık köyüne ulaşmayı başardılar.
Dernek acil yardım hattımızı yola çıkarken not etmeyi unutmayınız.
Umarım gerek olmaz.

Sehnaz
26 Temmuz 2010, 00:40:57
Harika bir hizmet...işe yaramış olması çok güzel..İhtiyaç hissetmek dileği ile ...

basaktris
26 Temmuz 2010, 00:51:54
Böyle bir hizmetten henüz haberim oldu ancak çok hoşuma gitti.. Çünkü turlarda otomobil kullanıcılarının faydalandığı "yol yardım" gibi bi hizmet olsa keşke biz bisiklet severlere diye düşünmeden edemiyordum. Bisikletseverlere fayda sağladığı ve sağlayacağı çok açık. Çok güzel bir hizmet, emeği geçen herkese teşekkürler :D

ouzy
30 Temmuz 2010, 22:27:17
Derneğe nasıl üye olabiliriz?

mr-bike
31 Temmuz 2010, 00:01:19
portal sayfamızdan üye olabilirsiniz veya kayit@bisikletliler.org adresine mail atarak üye formu talep edebilirsiniz

ouzy
31 Temmuz 2010, 01:10:05
Üye oldum fakat yardım hattı için üye numarası gerekli demişsiniz, üye numaramı öğrenmem için illâ ki kart mı almam lâzım?

ouzy
31 Temmuz 2010, 22:02:03
Galiba dediğim gibi kart gerekli.

mr-bike
2 Ağustos 2010, 12:23:01
Destek telefonumuz öncelikle Asli üyelerimiz için kurulmuş bir sistemdir.
Fahri üyelerimizde bu sistemden yararlanabilmektedir.
Diğer bisiklet kullanıcıları içinde imkanlar doğrultusunda destek vermeye çalışıyoruz.
Üye numarası Asliüyelere kart olmadanda bildirilebiliyor.
Kartlar Asli üyelerimize ve talep eden fahri üyelerimize yıllık olarak toplu yaptırılıp teslim edilmektedir.