PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ACİL YARDIM TELEFONU Üyelerimizin hizmetinde

mr-bike
25 Şubat 2008, 23:09:43
Bisikletliler Derneği olarak, üyelerimize yepyeni bir hizmet daha sunuyoruz.

ACİL Durumlarda ( Kaza, yaralanma, rahatsızlanma, ve benzeri hallerde ) üyelerimizin ACİL YARDIM ve Destek ihtiyacını karşılamak üzere yepyeni bir hizmet başlatıyoruz.

Kaza durumunda üyelerimizin ihtiyaç duyabileceği her türlü desteği sağlayabilmek amacı ile kurulan sistem ACİL YARDIMA İhtiyaç duyan üyelere danışma ve yardım desteği sağlamayı amaçlıyor.

Örnek 1 = Ormanda bisiklet turunda yaralanan üyemizin ACİL YARDIM telefonuna yapacağı müracaat ile Dernek ACİL YARDIM Ekibi ve Gerekirse AKUT ekiplerindende destek alınarak üyenin yardımına gidilmesi gibi

Örnek 2 = Trafikte aracın çarpması sonrası yaralana ve bisikleti hasar gören üyemizin ambulansa bindirilken dernek ACİL YARDIM telefonuna yapacağı çağrı ile olay yerinden bisikletinin güvenli bir yere alınması için yardımcı olunması gibi

MaNiaC_oF_BiKe
26 Şubat 2008, 02:01:01
Çok güzel bişey. Bu destek sayesinde bu foruma üye olmanın ayrıcalığını yaşamak büyük bir mutluluk olacaktır. Gerçekten bunu hayata geçiren kişileri bizzat tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Sevgi ve Saygılarımla

Mustafa Önder ATİK