PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Limuzin out, bisiklet in

mr-bike
18-03-2009, 02:23
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/Basin/20090317-milliyet.jpg
Vivienne Westwood ve iklim değişikliği bakanı Ed Miliband galaya bisikletle geldi.
Milliyet 17 Mart 2009 2. sayfa

Bülent
18-03-2009, 16:03
Arkadaşlar, bu filmin ülkemizdeki gala gösterimine, dernek üyelerimizin dernek logolu sarı yeleklerini giyerek ve bisikletlerimize binerek gitmesini öneriyorum.

sibel.
18-03-2009, 16:56
Arkadaşlar, bu filmin ülkemizdeki gala gösterimine, dernek üyelerimizin dernek logolu sarı yeleklerini giyerek ve bisikletlerimize binerek gitmesini öneriyorum.

1- Kaç kişinin katılacağı belirlenebilir..
2: Toplu bilet alımı yapılabilir..( grup indirimi olabilir... Asli üye -fahri üye ayırımı yapılmaz umarım)
3: Bisikletlerimizin park sorunu meselesi de halledilir ise...!

Neden olmasın.......... :)

mr-bike
19-03-2009, 03:26
İlk galada olan olay bisikletle ünlülerin galaya gelmesidir. Halkın gelmesi değil,

Ama figüran veya seyirci olarak bisikletlerimiz ile gidebiliriz, ama o kadar ünlünün arasında bizi gören ve haber yapan olurmu ?

Bence ülkemizde yapılacak galayada bizden çok konuya dikkat çekilmesini sağlamak amacı ile ünlülerin bisikletle gelmesi daha önemli bence bunun için çaba sarfetmeliyiz.

Bülent
20-03-2009, 02:11

1- Kaç kişinin katılacağı belirlenebilir..
2: Toplu bilet alımı yapılabilir..( grup indirimi olabilir... Asli üye -fahri üye ayırımı yapılmaz umarım)
3: Bisikletlerimizin park sorunu meselesi de halledilir ise...!

Neden olmasın.......... :)

Asli üye fahri üye ayrımını bırakın hiç üye olmamış bisikletseverlerde katılabilir bence.
Ne kadar çok olursak o kadar ilgi çekeriz.
Park sorununu çözmek de mümkün en yakın bekçili otoparkta bir otomobilin park edebileceği alana yaklaşık 20 adet bisiklet bırakılabilir.