Orijinalini görmek için tıklayınız : Limuzin out, bisiklet in
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/Basin/20090317-milliyet.jpg
Vivienne Westwood ve iklim değişikliği bakanı Ed Miliband galaya bisikletle geldi.
Milliyet 17 Mart 2009 2. sayfa
Arkadaşlar, bu filmin ülkemizdeki gala gösterimine, dernek üyelerimizin dernek logolu sarı yeleklerini giyerek ve bisikletlerimize binerek gitmesini öneriyorum.
Arkadaşlar, bu filmin ülkemizdeki gala gösterimine, dernek üyelerimizin dernek logolu sarı yeleklerini giyerek ve bisikletlerimize binerek gitmesini öneriyorum.
1- Kaç kişinin katılacağı belirlenebilir..
2: Toplu bilet alımı yapılabilir..( grup indirimi olabilir... Asli üye -fahri üye ayırımı yapılmaz umarım)
3: Bisikletlerimizin park sorunu meselesi de halledilir ise...!
Neden olmasın.......... :)
İlk galada olan olay bisikletle ünlülerin galaya gelmesidir. Halkın gelmesi değil,
Ama figüran veya seyirci olarak bisikletlerimiz ile gidebiliriz, ama o kadar ünlünün arasında bizi gören ve haber yapan olurmu ?
Bence ülkemizde yapılacak galayada bizden çok konuya dikkat çekilmesini sağlamak amacı ile ünlülerin bisikletle gelmesi daha önemli bence bunun için çaba sarfetmeliyiz.
1- Kaç kişinin katılacağı belirlenebilir..
2: Toplu bilet alımı yapılabilir..( grup indirimi olabilir... Asli üye -fahri üye ayırımı yapılmaz umarım)
3: Bisikletlerimizin park sorunu meselesi de halledilir ise...!
Neden olmasın.......... :)
Asli üye fahri üye ayrımını bırakın hiç üye olmamış bisikletseverlerde katılabilir bence.
Ne kadar çok olursak o kadar ilgi çekeriz.
Park sorununu çözmek de mümkün en yakın bekçili otoparkta bir otomobilin park edebileceği alana yaklaşık 20 adet bisiklet bırakılabilir.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.