Orijinalini görmek için tıklayınız : 6 Mart 2009-Edirne-İstanbul turu
M.Ergun Gözet
04-03-2009, 01:07
EDOSK(Edirne Doğa Sporları Kulübü)'dan ben de dahil 3 bisikletçi, Trakya'daki çevre kirliliğini protesto amacıyla Edirne'den İstanbul'a pedal basacağız. Turumuz 6 Mart cuma sabahı başlayacak, o akşam Çorlu'da konaklayıp 7 Mart c.tesi günü B.Çekmece'ye ulaşıp orada da bir gece konaklayacağız. Turumuz 8 Mart günü Taksim'de son bulacak.
Sevgiler...
Ergun bey desenize bizim 8 Mart etkinliğimizle çakışacağız desenize, bekliyoruz. geç kalmayın biz 10:00 da hareket ediyoruz.
M.Ergun Gözet
05-03-2009, 01:04
Umarım yetişebiliriz, sizlerle tanışmak bizleri mutlu edecek.
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/Diger/2009-03-08-kadinlargunu/DSCF2553.jpg
Tebrik ederiz Ergun bey yetiştiniz ama fazla sohbet edemedik, çok yakında görüşmek dileği ile ,
M.Ergun Gözet
11-03-2009, 23:17
Kısa süre de olsa sizlerle birlikte olmak bizi çok mutlu etti. Biz de sizleri Edirne'ye bekleriz.
Bizlerde, turunuzun hikayesini ve fotoğraflarını bekliyoruz.
M.Ergun Gözet
16-03-2009, 00:01
http://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=37760
Turumuzun fotoğrafları burada. Hepinize selamlar, saygılar...
kameraman
16-03-2009, 22:39
Ergun abi ve EDOSK ekibi'ne bu güzel organizasyon için teşekkürler.
Birgünde 135 KM harika pedallamışsınız,kış şartlarını da gözönünde
bulundurursak kat edilen mesafe hafife alınmayacak kadar uzun.
Sizlerle derneğimizin 8 mart kadınlar günü organizasyonunda tanışmıştım.
İlkbaharda günkut,elmas,ben ve katılacak diğer arkadalarla umuyoruzki sizlere ziyarette bulunacağız.
Elmas ve Günkut organizasyonu yaptıklarında,sizlerle takrar sohbet etme ve pedallama fırsatı yakalamış olacağım.
Elmas bu konuda senin yardımlarını bekliyorum.KOnuştuğumuz gibi Edirne'ye uzanırız dimi?Enkısa zamanda
(bisiklet şenliğinde) görüşmek dileğiyle.
Saygı ve sevgilerimle..
M.Ergun Gözet
18-03-2009, 00:30
Ergun abi ve EDOSK ekibi'ne bu güzel organizasyon için teşekkürler.
Birgünde 135 KM harika pedallamışsınız,kış şartlarını da gözönünde
bulundurursak kat edilen mesafe hafife alınmayacak kadar uzun.
Sizlerle derneğimizin 8 mart kadınlar günü organizasyonunda tanışmıştım.
İlkbaharda günkut,elmas,ben ve katılacak diğer arkadalarla umuyoruzki sizlere ziyarette bulunacağız.
Elmas ve Günkut organizasyonu yaptıklarında,sizlerle takrar sohbet etme ve pedallama fırsatı yakalamış olacağım.
Elmas bu konuda senin yardımlarını bekliyorum.KOnuştuğumuz gibi Edirne'ye uzanırız dimi?Enkısa zamanda
(bisiklet şenliğinde) görüşmek dileğiyle.
Saygı ve sevgilerimle..
Biz de sizleri büyük bir heyecanla bekliyoruz. En kısa zamanda görüşmek üzere...
Sevgiyle kalın...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.