Orijinalini görmek için tıklayınız : Derneğ imizin kurucularından KEREM ERBEK in annesi vefat etm
ümit_levent
14-02-2009, 14:48
Derneğimizin kurucularından ve yönetim kurulu üyesi KEREM ERBEK in ANNEsi yakalandıgı hastalıga yenik düşerek vefat etmiştir.
Cenazesi 15/02/2009 PAZAR Öglen namazın dan sonra BAKIRKÖY OSMANİYE CAMİİ nden kaldırılacaktır.
BAŞIN SAGOLSUN KEREM KARDEŞİM
Başın sağolsun Kerem, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara allah sabırlar versin.
Sevgili kardeşim Kerem,
Acını paylaşıyor,
Anneciğine Allah'tan rahmet,
sana ve yakınlarına başsağlığı diliyorum..
Mekanı Cennet olsun.....
Kerem kardeşim başın sağ olsun.
Sevgili annene allah' tan rahmet sana ve ailene sabırlar temenni ederim.
Süleyman Şatır
15-02-2009, 01:38
Kerem, başın sağolsun, sana ve yakınlarına Allah sabır versin. Annene de Allah'dan rahmet diliyorum...
Süleyman Şatır
ümit_levent
15-02-2009, 16:04
Değerli abilerim ablalarım arkadaşlarım Kerem' in annesinin cenazesi bugün öğlen istanbul bakırköy de kılınan namazdan sonra annesinin vasiyeti üzerine BİLECİK' e topraga verilmek üzere yola cıktı.
Burdan değerli kardeşim Kerem' e tekrar başsağlığı diler, babasına kardeşine ve kendisine ALLAH sabırlar versin.
Cenazeye Gelen gelemeyen telefon açan herkese çok teşekür ederiz sağolun.
değerli dostum kerem
üzüntüsü içinde olUP kaybetmiş olduğunuz annenizin mekanı cennet toprağı bol olsun.
siz kederli ailesinede sabırlar ve başınız sağolsun diyerekten taziyelerimi sunarım.
Murat İlhan
16-02-2009, 15:06
Başın sağolsun Kerem.Allah sizlere uzun ömürler versin.Yanında olamadığımız için ayrıca çok özür dileriz.En kısa zamanda görüşebilmek ümidi ile kendine çok iyi bakmanı rica ediyoruz.
Merhaba Kerem bey,
başınız sağolsun.Ben de 1 yıl önce sevgili annemi kaybettim.
Üzüntünüzün derinliğini anlayabiliyorum.
beni yalnız bırakmayan yanımda olan arayan yada mesaj atan tüm sevdiklerime sonsuz teşekkür ederim...
M.Ergun Gözet
04-03-2009, 00:20
Başınız sağolsun, geride kalanlara sabırlar dilerim.
M.Ergun Gözet
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.