Orijinalini görmek için tıklayınız : alanya yol yarışı
sevgili bisiklet severler,alanyadaki yol yarışında üzücü bir kaza olmuştur.elim yazmak için klavyeye bile gitmedi ama gerçekten çok üzgünüm.derin bir üzüntü içindeyim.
Erdal
2 Şubat 2009, 14:30:11
Bende kazayı gazetelerden öğrendim. İnanın çok üzüldüm...
Böylece yarışlarda alınacak güvenlik tedbirlerini bir kez daha gözden geçirmemiz gerektiğini görmüş olduk.
Erdal KURAL
mr-bike
2 Şubat 2009, 16:44:55
Sporcunun durumunu yakından izliyoruz, Antrenörü ile devamlı görüşmekteyiz.
Kaza anında şok nedeni ile bayılmış ama sonra durumu iyi bilinci yerinde, durumu çok iyi, bugünde Antalya'ya transfer edildi.
Hayati tehlikesi kalmadı,
Bu tür haberler bizide çok üzüyor, ayrıca yanlış ve yanıltıcı haberlerde bisiklete zarar veriyor.
ümit_levent
4 Şubat 2009, 23:34:57
http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=3081
İlk önce gecmiş olsun diyorum inşallah en kısa zamnda iyileşip hayata dahada sıkı bağlanır.
Murat abi Biliyorum ama burdanda sizin agzınızdan duymak ve bilmeyen arkadaşların bilinçlenmesini isterim kaza yapıldıgında kask kırıldı Kulağıma gelenler işte kask adiymiş te kırılmış gibilerinden kelimeler duydum benim bildigim kaza yaptığında kask darbe alıyorsa kırılması lazım. Nesen kırılması lazım bunun acıklamamasını yaparsanız sevinirim.
Unutmadanda ambulansa sitemim çok büyük sen bir ambulansta her şey olması gerekirken eksiklerin cok bu ambulansla ilgilenen yetkililer hakında bence soruşturma açılması lazım. İnşallahta açılır
mr-bike
5 Şubat 2009, 00:41:04
- kaza yapan sporcu milli takım sporcularından bu sporcunun basit bir kask kullanması pek mümkün değil,
- diğer bir konu en ucuz kask bile Güvenlik standartlarından geçmiş onay almış olma zorunluluğu bulunmaktadır.
- Kask sertleştirilmiş, sıkıştırılmış köpük malzemeden yapılmıştır.
- Böyle ciddi kazalarda kask kırılması çok doğal, darbeyi emmiş olmasının sonucudur.
- Ambulans ise bu tür ciddi yarışmalarda en önemli araçtır, tam teçhizatlı ve Doktorlu olmalı
ümit_levent
6 Şubat 2009, 01:28:01
Açıklamalar için çok teşekürler murat abi
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.