Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya İli Temsilcimiz
mr-bike
21 Şubat 2008, 23:46:38
Antalya ilinde Bisikletliler Derneği temsilcili görevini Dr. Tuncay özışık devralmıştır.
Tübitak gözlem evinde Astronom olan sayın Dr. Tuncay özışık eski bir sporcu ve bisikleti çok seviyor.
İletişim için 0542-3251391 veya antalya@bisikletliler.org mail adresinden ulaşabilirsiniz.
Antalyalı üyelerimiz her ayın ilk pazarı buluşup birlikte bisiklete biniyorlar.
Dr. Tuncay Özışık'a başarılar diliyoruz.
myant
15 Mart 2010, 23:09:09
İyi akşamlar,
Bu iletinin kime gideceğini bile bilmiyorum. Bildiğim tek şey biz ulus olarak yasaklarla ve sansürle yaşamaya alışmışız.İki ileti gönderdim bana yanıt olarak moderatörlerin inceleyeceğini,şayet uygun görürse yayınlayabileceklerini ilettiler.
Not:Konu çözülmüştür,ilgilenen dostlarıma teşekkür ederim.
karakaya
16 Mayıs 2010, 21:46:03
İyi akşamlar,
Bu iletinin kime gideceğini bile bilmiyorum. Bildiğim tek şey biz ulus olarak yasaklarla ve sansürle yaşamaya alışmışız.İki ileti gönderdim bana yanıt olarak moderatörlerin inceleyeceğini,şayet uygun görürse yayınlayabileceklerini ilettiler.
Not:Konu çözülmüştür,ilgilenen dostlarıma teşekkür ederim.
aynı problemi ben de yaşıyorum , hala çözülmüş değil...
vedat karakaya
myant
31 Mayıs 2010, 18:46:18
Arkadaşlar sitemiz çok güzel. Ancak paylaşım yok.Biraz daha canlanması için gayret sarfetsek,çok güzel bir paylaşım ortamı olacak.Günlerce bir tek yorum olmuyor.
Halbuki bisiklet ve bölgemizle ilgili konuları burada paylaşabiliriz. Selamlar.
myant
10 Ağustos 2010, 11:10:34
Bisiklet için güzel bir site.Beğenerek katılıyorum. Ancak,uzun süredir Antalya dan yazan çizen yok.Yoksa yaz tatilinemi girdiniz?
Daha çok paylaşımcı olmaya çağırıyorum.
Selamlar....
aydogan_07
18 Ağustos 2010, 20:58:49
Tuncay Bey merhaba, buralardamısınız?
Bryant
26 Ağustos 2011, 13:36:32
En kısa zamanda yapılacak olan etkinlikleri sabırsızlıkla bekliyorum.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.