PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Derneğimizin 1. yıl etkinliği

mr-bike
20-01-2009, 21:21
Bisikletliler derneğinin kuruluşunun 1. kuruluş yıldönümü münasibeti ile tertip edilen etkinliğimiz, (tüm kurucu üyelerimiz ve asil üyelerimiz'in katılımı ile) 25/ocak/2009 pazar günü yapılacaktır.
Bu tanışma, kaynaşma ve bilgilendirme amaçlı etkinliğimiz'e Dernekle ilgili sorumluluklarını yerine getiren tüm kurucu ve asil üyelerimiz davetlidirler.
Etkinlikle ilgili program ve başlama saati gibi ayrıntılar Sorumluluklarını yerine getiren Asli üyelerimize bildirilecektir.
Tüm üyelerimizin sorumluluklarını yerine getirme konusunda hassasiyet göstermelerini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.
Bisikletliler derneği
Yönetim kurulu

jandi
21-01-2009, 12:10
Fahri üyelerin bu konuda yapabileceği bir şey var mı?

mr-bike
21-01-2009, 19:42
Malesef bu etkinlik asli üyelerimize özeldir, fahri üyelerimiz genel etkinliklere katılabilir.

arda
21-01-2009, 20:26
merhaba uzun zamandır bir şifre probleminden siteye giremiyordum şimdi sorun çözüldü istemeyerek uzak kaldım sizlerden...

ümit_levent
21-01-2009, 21:31
oo arda seni kaybetik zanetim bi ara için şifre olayıysa cezan büyük artık en kısa zamanda bi güzel etkinlige gelmen şart oldu senin cezan bu ardacım.

Eevet arkadaşlar pazar günü kısmetse görüşmek ve tanışamadıgımız arkadaşlarla tanışmak dilegiytle hoş ve hoşça kalaın.

arda
22-01-2009, 22:57
ilkay merhaba bende sizleri özledim en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

mr-bike
23-01-2009, 10:36
arkadaşlar etkinliğimizi ileri bir tarihe ertelemek zorunda kalıyoruz, DUYURULUR, detaylar ayrıca duyurulacaktır.

ümit_levent
23-01-2009, 13:26
arda bende seni özledim seni seviyrom ama aşık degilim. Sabredin az kaldı sezon başlıyor bu sene dahada güzel geçecek çünkü bu sene 2009 yılı bisiklet yılı :D:D