Orijinalini görmek için tıklayınız : FİLİSTİN
ADEMBABA
09-01-2009, 16:19
ARKADAŞLAR FİLİSTİNDE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ KATLEDİLİYOR.MÜSLÜMANLIĞI BİR TARAFA BIRAKALIM BUNLAR İNSAN...BİZ BU KONUDA BİSİKLETLİLER OLARAK BİRŞEY YAPMAYACAK MIYIZ?MESELA ÜÇ BÜYÜKLERİN TARAFTAR GRUPLARI HEM MİTİNGLERE KATILDI HEM DE KONSOLOSLUĞUN ÖNÜNDEKİ İNSANLIK NÖBETİNİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR.BİZDE EN AZINDAN BİSİKLETLERİMİZLE OARAYA KADAR GİDİP ONLARA DESTEK OLABİLİRİZ.BU PAZAR GÜNÜ BÖYLE BİR ORGANİZASYON OLABİLİR Mİ ACABA?SAĞLICAKLA KALIN
hakanozhan
09-01-2009, 17:43
Dayanışma vakfı İstanbuldan Golan tepeleri (İsrail - Eskiden Filistinlilere aitti) ne kadar araba konvoyu oluşturuluyor. İstanbul - Ankara - Konya - Hatay - Halep - Golan Tepeleri. Suriyeden de katılım varmış. İsteyen istediği yerden başlayıp istediği yerde bitiriyorum önceden haber vermek kaydıyla.
Bisikletle takip edinebilir diye düşünmüştüm ama TEM'e çıkacağı için büyük ihtimalle olmaz. Ben yine de haber vereyim dedim.
Ayrıntılı Bilgi:
http://www.dayanismavakfi.com/
ADEMBABA
10-01-2009, 13:36
S.A. KARDEŞ HERGÜN AKŞAM İSRAİL KONSOLOSLUĞUNUN ORAYA GİDİP BEKLEYENLER VAR.AKŞAM SAAT 22.00 'DAN 02.30 ' A KADAR ORADA KALIYORLAR.OARAYA DA GİDİLEBİLİR.YA DA GÜNDÜZ ORAYA KADAR GİDİLİP ORADA BİR OLA VERİLİP DÖNÜLÜR DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM.BAKALIM HAYIRLISI OLSUN.
Değerli üyelerimiz
Bisikletliler derneği olarak görev ve sorumluluk alanımız tüzüğümüzde belirtilmiştir, konular bisiklet ve çevresindeki olaylarla sınırlı olup konumuz dışındaki diğer olaylara dernek olarak taraf olmamız hukuk çerçevesinde mümkün olamayacağı bir gerçektir.
Üyelerimiz kişisel görüşleri doğrultusunda her türlü tepkilerini derneğimizin faaliyetleri dışında bireysel olarak göstermekte özgürdür.
Barış dileklerimizle, bilgilerinizi rica ederiz.
Bisikletliler Derneği Yönetim Kurulu
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.