PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : üyelerimizle kimsesiz çocuklara yeni yıl hediyesi vermeye

mr-bike
26-12-2008, 18:23
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/20081228-yardim-1-DSC_5775A.jpg
Bisikletliler derneği olarak üyelerimiz ile birlikte pedal çevirerek, Kartalda bulunan
kimsesiz çocukların barındığı ÇOCUK EVİNİ ziyaret edip yılbaşı hediyesi olarak
4 adet bisiklet ve 48 çocuğa hediyeler vermek üzere buluşuyoruz.
28.12.2008 Pazar saat 12:00 Bostancı sahili otobüs durakları, Tüm üyelerimiz davetlidir.
Saygılarımızla,
Bisikletliler Derneği
Yönetim kurulu
------------------------------------------------------------------------------------------------
Yağışlı ve soğuk hava koşullarına rağmen, 3 arkadaşımız bisikletle diğer 8 üyemizde araçlarla Kartal' a
gelerek Çocuklar için düzenlediğimiz programa destek verdiler,
Çocuklara sorduğumuz bisikleti seviyormusunuz ? sorusuna EVETTTT diye cevap alınca, bu kez bisikleti çok sevenler iki elini kaldırsın dedik yine tüm eller havaya kalktı, bisikleti olan varmı ? sorusunada malesef sadece HAYIRR cevabı alabildik, bu cevapla ne kadar doğru bir adım attığımızı bir kez daha gördük.
4 adet ÜMİT marka bisiklet kurum yöneticilerine teslim edilirken 48 çocuğa hediyeler dağıttık,
bizi destekleyen Ümit bisiklet, Sedona, Kemal Kaşo, Bayeks ve Mustafa Baylar'a ayrıca teşekkür ederiz.
vedalaşırken öğretmenlerle bundan sonraki aşamada çocuklarla etkinliklerimize katılmaları konusunda söz aldık.
Ve öğretmen ve çocuklardan bir çok yeni üye bizlere katıldı.

http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/200812-yardim-2.jpg

ümit_levent
26-12-2008, 23:22
pazar günü orda görüşmek üzere haydi arkadaşlar kimsesiz kardeşlerimizi ziyaret edelim onları yanlız bırakmayalım

Murat İlhan
27-12-2008, 09:56
Bir aksilik olmadığı takdirde,tabiki,bu güzel etkinliğe katılmak için buluşma yerinde olacağım.Dernek başkanımıza ve bu anlamlı etkinliğe katılacak olan arkadaşlarımıza şimdiden teşekkürlerimi sunarım.Saygı ve sevgilerimle.

ali nejat
27-12-2008, 14:28
Bisiklet hareketimiz içinde var olan-süregelen, elitçi,bireyci ve halkin bisiklete bakisini küçümseyen,onunla sözüm ona "entelce" dalga geçen yaklasimlarin boy gösterdigi bir noktada; oldukça degerli ve anlamli bir aktivite bu..Kutluyorum.

sibel.
27-12-2008, 17:33
Bu gri günleri , baharın o cıvıltılı çiçek çiçek renklerine büründüren,
bu soğuk kış gününde, içimi yaz güneşi gibi sımsıcak eden,
etkinliğin haberini aldım..
Bu güzel ve anlamlı etkinlikle , nihayet uzun bir aradan sonra özlediğim dostlarla da bulaşacağım için çok seviniyorum...

Kimsesiz çocuklara biran için de olsa yalnızlıklarını unutturmak ve en önemlisi onları sevgiyle kucaklamak için haydı dostlar ; böylesi mana ve önemi büyük güzellikte , buluşmak için pedallara basalım.........

ümit_levent
29-12-2008, 21:00
Çok ama çok güzel bir etkinlikti her ne kadar bisikletlerle gidemesekde şu ana kadar yaptıgımız etkinlikler çercevesinde en güzelerinden biri buydu. Dernegimiz aracılığı ile bu organizasyona destek veren ÜMİT bisiklet , Sedona, Kemal Kaşo, Bayeks ve Mustafa Baylar'a ve en önemli rolü oynayan ümit bisikletle olsun diger destekçilerle olsun işini gücünü bırakıp koşturan derneğimizin başkanı sayın MURAT SUYABATMAZ'a ve bizlerle orda beraber olan dernek üyelerimize ayrıca yağmur dolayısıyla uzakta olup gelemeyecegini bildiren telefon açıp orda olmasakda kalbimiz sizlerle diyen herkeze çok teşekür ederiz. Böyle bir organizasyonun tekrar yapılmasını ve tüm üyelerimizinde iştirak etmesini şahsen canı gönülden İstiyorum.

hakanozhan
30-12-2008, 17:12
Cumartesi günü SMS grubuna kayıtlı olduğum için haberi aldım. Bu arada SMS grubuna yeni kaydolmuştum. Ve iyiki katılmışım herkesin katılması gerekli olduğunu söyleyerek konu dışına fazla uzaklaşmadan çıkıyorum.
Haberi aldığımda çok sevindim mutlak gitmeliyim dedim. Fakat her zamanki gibi bu sefer de yine birkaç aksilik çıktı. Gelemedim.
Bu arada Kartalın neresinde Yakacıktaki yer mi burası? Hergün önünden geçiyorum öyleyse. Ayrıca buralar daha soğuk oluyor. Her sene olduğu gibi bu sabah da kalkınca abartısız heryerde 5cm kar vardı ve yolları kar temizleme araçları temizlemişti. Fakat kartal köprüsüne geldiğimde hiç yok denecek azdı. (belkide hiç yoktu hatırlamıyorum).

Bir sonraki buluşmada inşaallah gelebilirim.

ümit_levent
30-12-2008, 20:35
arkadaşlar yer yakacıkta degil kartal e5 yol kenarında eski köy hizmetleri merkezi ve otobüs duragının yanında oluyor .. Tam karşısında opet benzinlik istasyonu var.. İnşallah verdigim tarif size yardımcı olmuştur..