PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'dan merhaba..

asturias34
09-09-2011, 10:04
Herkese selam..

Arkadaşlar arasında konu konuyu açar ve bana çat diye şu soruyu sorarlar;

-Senin çocukluğun nasıl geçti? Neler yapardın mesela?

-Valla bişiy yapmazdım pek..Hep bisiklete binerdim, o yüzden başka oyun oynamazdım çok. Haa bi de bisikletleri tamir ederdim bahçede? Ortanca yapraklarıyla az takmadım o çıkan zincirleri.. Sonra da sabri amca görürdü beni, bi güzel kovalardı beni yine mi kopardın o yaprakları diye..

Öyle işte..
tekrar selam:)

Sehnaz
09-09-2011, 23:54
Hoşgeldiniz...Ne güzel bir başlangıç :)

mr-bike
10-09-2011, 01:51
Aramıza hoş geldiniz.

asturias34
12-09-2011, 11:38
Teşekkür ederim..

Diş yapım çok bozuktu, bu yüzden çocukluğumun büyük bölümü dişçide geçti diyebilirim. Büyük vakalardan çıkınca dooğğrruu Haşim İşcan geçidine giderdik:) Bisiklet almaya..

Hiç unutmam, ilk bisikletim bmw'idi.Sarılı kırmızılı, ortasında yuvarlak çıt çıtlı süngeri vardı:)) Ne severdim onu.

Her yerim yara bere içinde olurmuş ama girmezmişim içeri yine. Bahçede hortumla (iyi hatırlarım onu) yıkarmışım bacaklarımı, sonra yine binmeye devam:)

En son bir yakınımızdan bianchi aldım ama müthiş bir bisikletti.O zamanlar Büyükada yazlık vardı, o incecik lastikli yarış bisikleti (ayaklarım yere değmiyordu) ile büyük tur yapıyordum tek başıma..Ama o zaman adada kondisyon yapıyorsunuz, devamlı bisikletin tepesinde olunca da yürümek zor gelirdi bana. O zaman 18-19 yaşındaydım. Ondan sonra bisiklet hayatım bitti gibi birşey..
Yeniden başlamanın zamanı geldi:)

Öyküm Hız
29-01-2012, 17:11
merhaba. sitenin yeni üyelerindenim. bisiklete uzun zamandır ilgim olmasına rağmen,ciddi olarak henüz vakit ayırmaya başlayabildiğimden, yollar için yeni sayılırım. İstanbul 4.levent civarlarında kullanmakla birlikte, sürüş için uygun yerler arayışındayım. bunun yanısıra, beşiktaş ve şişli'de bisiklet kullanan arkadaşlardan güzergahlar ve toplu sürüşler hakkında bilgi almak isterim.

Halil Atalay
30-01-2012, 09:27
aramıza hoşgeldiniz

Öyküm Hız
30-01-2012, 18:43
aramıza hoşgeldiniz

teşekkür ederim :)