PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tuzla-mini gezi

Murat İlhan
04-12-2008, 10:16
Aslında ufak sayılmayacak fakat ucuz atlatılan kazalara rağmen oldukça güzel bir gezi olmuş.Akıcı yazınıza,verdiğiniz bilgilere ve güzel fotoğraflara çok teşekkür eder,kazasız,belasız geziler dilerim.

ümit_levent
04-12-2008, 21:47
selam turu yapan ayaklarınıza fotoları ceken elerşinize sağlık çok güzel bir tur olmuş hariksınız bravooooo

mezgs
05-12-2008, 12:12
Geziniz supermiş, sizleri tebrik ederim, ben de 30 kasım da hava çok güzeldi keşke bir organizasyon olsa diye beklemiştim, olmadı. Kendikendime kısa bir tur yaptım.
Hasan bey'e bilgi notu : Bisikletimi yağladım, kendimce bakım yaptım artık zincir sesi , gıcırtı sesi yok. Bir sonraki turda kulaklarınız rahat olacak. :D :)
Saygılar, selamlar. Mehmet Gürcan (mezgs).

sibel.
13-12-2008, 23:39
Mesaj yazma sırasına göre: :-)
Forum dostları, Mehmet'e, Ümit'e, Murat ve Günkut'a yorumlarından dolayı çok teşekkürler..
M.Dorsay ile yaptığımız mini gezilere sizlerin de katılımı bizleri çok sevindirir..

Sevgili Günkut , haklısın İstanbul içi gezilerimi şehirlerarası gezilere hazırlanma olarak görüyorum..
M.Dorsay kendimi zorlamadan başarıya ulaşamayacağımı söylüyor...Onun sayesinde ve kılavuzluğunda hem gezdiğimiz yerler hakkında bilgi sahibi de oluyorum..
Arkadaşlığı ve kılavuzluğu için sizlerin huzurunda M.Dorsay' a teşekkür ediyorum..

benim için :
"Biliyorum ki onun aklından, hepimizi kandırıp İzmir'e, İzmirli bisikletliler ile bir dostluk turu için pedallamak geçiyor."....demişsin..

Aynen öyle.. İzmir e dostluk turu yapmayı çok istiyorum..Tabi siz dostlarla , hep birlikte...
Bu arzumu sana söylemiştim şimdi herkes öğrendi... :lol:
Artık bunu bisikletliler olarak mı yaparız ( başkanımız kılavuzluğunda) ...
Yoksa bizler küçük bi grup toplanıp mı gideriz..bakalım zaman ne gösterecek.. :D

Yine..yeniden.. keyifli gezi ve turlarda tekrar görüşmek ve birlikte pedallamak temennisiyle dostlar sevgiyle kalın..

15-12-2008, 15:09
sibel hanım; izmir den önce küçük ,güzel ve çok zevkli olacağına inandığım bir iznik turu yapalım .şöyle iki günlük bir program.dorsay la biz iznik dağ ve bayırlarında gezdik ama sizi göle paralel bir şekilde seyir hali yaparak gezdirelim.ne dersiniz?

Süleyman Şatır
03-01-2009, 00:46
Evet, gerçekten yine güzel ve keyifli bir gezi olmuş... Üstelik Kaşarlı Pide ve künefe de çok güzel görünüyorlar... Teşekkürler...