PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaskımı aldım hadi tur yapalım..:)

koray can
28-07-2011, 14:52
güncel turlar varsa katılabilirim arkadaşlar artık eksiksiz kendimi rahat hissederek uzun kısa farketmez bisikletliler affetmez..:D

Sehnaz
28-07-2011, 15:05
Yaparız...Zaten hep yapıyoruz..3 yıldır ;) Ama bu sıralar bazı nedenlerden mola verdik.Yine de gece turları için takip ediniz....Yelekler gelsin rahatlıkla tur yapacağız.Gece gündüz görünür olmak da önemli....

koray can
28-07-2011, 15:25
Yaparız...Zaten hep yapıyoruz..3 yıldır ;) Ama bu sıralar bazı nedenlerden mola verdik.Yine de gece turları için takip ediniz....Yelekler gelsin rahatlıkla tur yapacağız.Gece gündüz görünür olmak da önemli....

yelekte alırım birtane mühim değil..

koray can
28-07-2011, 19:36
az tempolu uzun turlar yapalım.bu arada forumun yeni dizaynı daha iyi olmuş msjlar yukarı değil aşağı doğru sıralanıyor.

Sehnaz
30-07-2011, 14:42
Pazar sabah turu az tempolu..:rolleyes:
Daha sonra bir süre ara doğa turlarına....
Ramazanda gece turlarına devam...''İftardan Sahura'' tur ;)

koray can
01-08-2011, 18:47
Pazar sabah turu az tempolu..:rolleyes:
Daha sonra bir süre ara doğa turlarına....
Ramazanda gece turlarına devam...''İftardan Sahura'' tur ;)

iftar sonrası turlar nezaman başlıyor.peki ilk günden itibarenmi.

koray can
13-08-2011, 04:20
hafta sonu iftardan sonra vakti olan arkadaşlar varsa katılabilirim. c.tesi - pazar evde inasnın canı sıkılıyor.

koray can
13-08-2011, 22:34
bu akşam bir yol arkadaşı bulamadım evde oturup kaldım..:( tek başına yolların tadı çıkmıyor.

koray can
14-08-2011, 19:49
çok vahim bugünde kimseden ses çıkmadı.tek başıma forumdayım.

basaktris
15-08-2011, 04:45
çok vahim bugünde kimseden ses çıkmadı.tek başıma forumdayım.

Aslında salı ve cuma akşamları iftardan sahura gece turları oluyor. Sadece geçtiğimiz cuma hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Çok fazla yağış vardı. Sanırım önümüzdeki Salı akşamı olacaktır yine. ;)
Zaten normal zamanda da haftada iki kez gece turları oluyordu. Bazen sadece cuma akşamları oluyordu. İnsanların iş yoğunluğuna göre katılımlarıyla alakalı olarak. Şimdi de Ramazan olması nedeniyle geç başlayan iftardan sahura turlarına devam... :)

koray can
15-08-2011, 09:33
Aslında salı ve cuma akşamları iftardan sahura gece turları oluyor. Sadece geçtiğimiz cuma hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi. Çok fazla yağış vardı. Sanırım önümüzdeki Salı akşamı olacaktır yine. ;)
Zaten normal zamanda da haftada iki kez gece turları oluyordu. Bazen sadece cuma akşamları oluyordu. İnsanların iş yoğunluğuna göre katılımlarıyla alakalı olarak. Şimdi de Ramazan olması nedeniyle geç başlayan iftardan sahura turlarına devam... :)

evet o turları biliyorum katılmaya çalışıyorumda fakat ben ekstradan tur arkadaşı aramıştım.hususi olarak doğal olarakta siteye foruma girişin azlığından dolayı.böle birşeyin imkanı yok..herkez facede..

koray can
19-08-2011, 00:08
cuma akşamı iftardan sahura tur yok sanırım....

Sehnaz
19-08-2011, 01:44
Var..Bir türlü boş vaktim olmadı duyuru yapacak...:rolleyes:

koray can
19-08-2011, 01:55
Var..Bir türlü boş vaktim olmadı duyuru yapacak...:rolleyes:

tamamdır şehnaz abla yarın aksilik olmassa görüşürüz.