Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahçelievler istanbul'dan merhaba
Herkese merhaba
Yaklaşık 2 hafta önce salcano ng650 disk bisikletime kavuştum. 17 yıl aradan sonra o kadar sabırsızlanmışım ki bisikleti teslim alır almaz ham olmama rağmen bakırköyden çıkıp etilere (yaklaşık 30km sahilden) bisikletle gittim.
Müthiş yorulmama ve selenin bir süre sonra verdiği rahatsızlığa rağmen o kadar mutluydum ki, resmen sırıta sırıta sürdüm bisikletimi, 13-15 yaşlarıma yeniden dönmüş gibiydim.
Şimdi haftanın 3-4 günü sabahları bikikletimle işyerime gidiyorum. Bisiklet sürmeye başladıktan sonra üzerimdeki yorgunluk, bitkinlik, mutsuzluk gitti. Enerji dolu ve mutlu bir insan oldum yeniden. Hayatıma yeni bir renk geldi diyebilirim.
Şimdi bisikletle ilgili tüm forumları takip etmeye çalışıyorum. Eminim ki burada da çok güzel paylaşımlarımız olacak.
Herkese sevgiler..
Halil Atalay
02-06-2011, 10:12
hayırlı olsun sizle tur yapmak güzel olacak eminim boğaz köprüsü geçişi unutmayın
Salih Dinçer
03-06-2011, 06:28
Yeni bisikletiniz hayırlı olsun. Ben de iyi bir şeyler almak istiyorum ama henüz acemiliği ucuz bir MTB ile atmaya çalışıyorum. Sele verdiği ahatsızlık konusunda haklısınız. Özelikle kuyruk sokumunu sele dışında bırakmaya özen gösterin. Bilgisayarcıların da ortak rahatsızlıklardan biri olan kuyruk sokumu sendromu olabilir. Gerçi Carpal Tunel gibi zamana bağlı değil. Basit bir düşme bile tesbih tanesi büyüklüğündeki kemiklerin yerinden oynaması içten bile değil. Bu tür durumlarda kısa sürede tedavi olması rahatsız edici ağrıların kronikleşmesini engelliyormuş.
teşekkür ederim. çevre günü gezisine malesef katılamadım ama daha sonraki organizasyonları kaçırmayacağım.
Fatihaksoy
21-09-2011, 17:58
Merhabalar, bende İstanbul Bahçelievler'den, kalabalık olmasın diye buraya yazıyorum... 2 ay önce Sedona Borla 2011 aldım. 29 yaşındayım ve bu benim ilk bisikletim. Güngören Güneşli arası işe gidip geliyorum bazen ancak yol düz olmadıgı için zorluyor. Hafta sonu ilk defa uzun yola çıkıp güngörenden sahil şeridini izleyerek 2. köprü ayaklarına kadar gidip geri döndüm... Bende ortaokulda ödül almışım gibi hissediyorum :D Civarda olan arkadaşlar var ise tanışıp birlikte organizasyonlar ayarlamak yada mevcut org.lara katılmak isterim...
Halil Atalay
23-09-2011, 22:10
fatih bey yakında sizi hiç bir rampa zorlamaz eminim siz her gün işe gidip geldikten sonra kondisyonunuz üst seviyeye çıkacak emin olun ben de uzun bir aradan sonra başladığım bisiklet'e yokuşlarda zorlanıyordum şimdi her türlü rampayı kendi tempom ile rahatlıkla çıkıyorum
inşallah güzel bir turda hep birlik de olmak üzere hoşcakalın
ErgunOskay
10-10-2011, 19:24
merhaba,
Ben de Bakırköyde oturuyorum. Emekliyim. Bu forma yeni katıldım. Turlar yapabiliriz. Buluşmak ümidi ile...
ErgunOskay
11-10-2011, 15:12
Merhaba Fatih bey,
Ben de Bakırköy de oturuyorum. Tanışabiliriz.Bir gün buluşalım. Selamlar.
evet istanbul bahçelievler bisikletliler olarak kalabalık olucaz galiba :))
avrupa yakası pedal grubu
Herkese Merhaba, ben de şubat ayında whistle miwok ile giriştim bu işe :) çok keyifli bir aktivite ve en güzel o sahil şeridinde bisiklet kullanmak. Önceleri şu borusu olanları kullanıyordum aradaki farkı daha iyi anlıyorum. Aksilik olmadığı sürece bundan sonraki gezilere, organizasyonlara katılmak istiyorum :)
Merhaba önce bisikletiniz hayırlı olsun.Kazasız sürüşler dilerim..Ve aramıza hoş geldiniz.Keyifli turlar diliyorum..:)
hamzaekşi
29-04-2012, 08:01
hayırlı olsun sizle tur yapmak güzel olacak eminim boğaz köprüsü geçişi unutmayın
günaydın halil
kıbrısa gidecekler belli oldu galiba varsa listesini alabilirmiyim veya nerden görebilirim
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.