PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmit'ten Herkese Merhaba...

orhande
16-05-2011, 17:03
Ben Orhan,
İnternet üzerinden "satılık bisiklet" ilanlarına bakarken forumunuzu ve derneğinizi keşfettim. Aranıza katıldım, tek eksiğim bir bisiklet sanırım...

Halil Atalay
16-05-2011, 22:04
o zaman aramıza hoşgeldin

orhande
17-05-2011, 11:20
o zaman aramıza hoşgeldin

Hoşbulduk, teşekkür ederim...

Sehnaz
17-05-2011, 11:27
Aramıza hoş geldiniz.İzmit bu konuda oldukça faal takip ediyormusunuz bilmiyorum ama...Bisikletinizi alın ve turlarımıza katılın.Hiç pişman olmazsınız.Harika bir gurubumuz var..;)

Bisiklet konusunda da yardımcı oluruz.Bisiklet alana kadar pazar turlarımıza gelebilirsiniz.Bisiklet veriyoruz.Ama uzun turlarda ve gece turlarımızda kendi bisikletiniz olması gerek...

orhande
17-05-2011, 11:39
Aramıza hoş geldiniz.İzmit bu konuda oldukça faal takip ediyormusunuz bilmiyorum ama...Bisikletinizi alın ve turlarımıza katılın.Hiç pişman olmazsınız.Harika bir gurubumuz var..;)

Bisiklet konusunda da yardımcı oluruz.Bisiklet alana kadar pazar turlarımıza gelebilirsiniz.Bisiklet veriyoruz.Ama uzun turlarda ve gece turlarımızda kendi bisikletiniz olması gerek...

Hoşbulduk, yerel basında görüyordum bisikletim olmadığı için katılmadım, umarım bundan sonrası için katılabilirim...

engines
17-05-2011, 16:37
Orhan bey hoş geldiniz.
Ben de yeniyim.30 unda bisiklet alıp kullanmasını öğrendim.Düzenli bir proğramlada 2 akşamda bir 25-40 km arası sürüyorum.Geç kalmadan bir an evvel bisikletinizi alın derim :)

Şehnaz hanım.İstanbul Pendikteyim.4 yıl Fethiye caddesinde Altınlale Kuyumculukta çalıştım şimdi İstanbul merkez şubedeyim.Bir pazar turunuza katılmak ve 4 yıl sabah gelip akşam geride bıraktığım İzmitin güzelliklerini bisiklet üzerinde görmek istiyorum.Haziran ayında böyle bir turunuz olduğunda misafir kabul ederseniz katılmak ve sizlerle tanışmak isterim.Sağlıkla kalın.

Engin

orhande
18-05-2011, 00:38
Orhan bey hoş geldiniz.
Ben de yeniyim.30 unda bisiklet alıp kullanmasını öğrendim.Düzenli bir proğramlada 2 akşamda bir 25-40 km arası sürüyorum.Geç kalmadan bir an evvel bisikletinizi alın derim :)Engin

Hoşbuldum, ne güzel...
En kısa zamanda alacağım inşallah...

SerkanNamazcı
11-06-2011, 13:37
Aramıza hoşgeldiniz , izmit gercekten güzel bir kent gecen c.tesi pazar kefken'e gittik o taraftan kefken yolu cok yordu o başka :)

Sehnaz
11-06-2011, 22:32
İzmit, Bisikletliler ile daha da güzel ;)