PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pendikli Bisikletliler

engines
07-05-2011, 21:24
Merhabalar.Pendik sahilde akşamları bisiklet süren yokmu.İki akşamda bir tek başıma sürüyorum kimseye denk gelmedim yoksa benmi kaçırıyorum :p

sibel.
08-05-2011, 17:52
Merhabalar.Pendik sahilde akşamları bisiklet süren yokmu.İki akşamda bir tek başıma sürüyorum kimseye denk gelmedim yoksa benmi kaçırıyorum :p

Merhaba Engin

Üyeliğin ve bisikletin hayırlı olsun..Keyifli pedallamalar diliyorum..

Pendik'te ikamet eden epey bisi.li var, sen denk gelmemişsin..
Zaman içinde birçok arkadaşın olacaktır, emin ol.. :-)

Havalar yağışlı olduğundan belki çıkmıyor olabilirler.. Yavaş yavaş yollar bisi.ile dolacaktır..

Sabahları erken saatlerde yol bisi.ti kullananlar ( yolcular ) oluyor sahilde.. Bunlar hız yapanlar, yetişmek zor..

Hafta sonları da MTB liler genellikle sahilde olurlar..

İyi pedallamalar diliyorum..

not:
Pendik Bisikletçisi ( Nejdet)
Merkez Motor
Doğu mah.Lokman Hekim Cad.
Erigür Apt. No:1/1 B Pendik
tel: (216) 354 59 12
.
.

engines
10-05-2011, 19:44
Sibel hanım çok teşekkürler.Bir çok arkadaşım olacağını umuyorum.Gerçi bizim meslek zaman sıkıntısı yapıyor ve geç çıkıyorum akşamları karşılaşmak zor oluyor ama havalar biraz daha ısınınca daha çok kişi çıkacaktır sanırım.Sizinde sağlığınız kısa sürede düzelir inşaallah.
Bu arada kısa bir hatırlatma.
Pendik Bisikletçisi ''Cevdet'' bey.

Sağlıkla kalın.

sibel.
12-05-2011, 01:05
Sibel hanım çok teşekkürler.Bir çok arkadaşım olacağını umuyorum.Gerçi bizim meslek zaman sıkıntısı yapıyor ve geç çıkıyorum akşamları karşılaşmak zor oluyor ama havalar biraz daha ısınınca daha çok kişi çıkacaktır sanırım.Sizinde sağlığınız kısa sürede düzelir inşaallah.
Bu arada kısa bir hatırlatma.
Pendik Bisikletçisi ''Cevdet'' bey.

Sağlıkla kalın.

Havalar ısınsın bisi.kullanıcıları gece saat 20:00 den sonra yollarda oluyorlar..
Teşekkür ederim iyileşeceğim inşallah ama zaman alacak..
Sağlıcakla ...

Cevdet bey duymasın :-) Düzelttim..
not:
Pendik Bisikletçisi ( Cevdet)
tel: (216) 354 59 12

.
.

engines
16-05-2011, 10:17
Sibel hanım hediyeniz için çok teşekkür ederim.Cevdet beyden C.tesi günü aldım ve akşamında Bostancı turunda kullandım.Tekrar teşekkürler.Sağlıkla kalın.

sibel.
17-05-2011, 12:54
Sibel hanım hediyeniz için çok teşekkür ederim.Cevdet beyden C.tesi günü aldım ve akşamında Bostancı turunda kullandım.Tekrar teşekkürler.Sağlıkla kalın.

Rica ederim..Keyifli sürüşlerde kullanmanız dileğiyle... :-)

-----------------------------------------------------------------------------
ve yine mevlana der ki;
” bilgi, sınırı olmayan bir denizdir. bilgi dileyense denizlere dalan bir dalgıçtır.”
-----------------------------------------------------------------------------
.

volkan740
02-06-2011, 09:57
bende pendikteyim.Havalar güzel giderse akşamları pendik bostancı yapabiliriz.

engines
02-06-2011, 15:03
yarın akşam yapalım bir tur.03.06.2011 saat 21:15 den sonra Pendik İETT garajının ordan çıkabiliriz.

volkan740
02-06-2011, 16:29
yarın akşam yapalım bir tur.03.06.2011 saat 21:15 den sonra Pendik İETT garajının ordan çıkabiliriz.

Kaç kişiyiz gelmek isterim tanışmış oluruz.

Kaanyuksel
16-06-2011, 02:30
ben de pendikteyim. haftada en az iki kere pendik / bostancı yapmaktayım (hoş çoğunlukla geri dönmeyip ataşehir'e devam ediyorum, dönüşü ertesi gün yapıyorum)

bir akşam buluşalım ve bostancı yapalım derim hem tanışmış oluruz havalarda çok ısınmadan :)

balkaner
20-06-2011, 16:40
selam arkadaşlar kaynarcadan her akşam cadde bostan yapıyorum genelde 19 gibi çıkıyorum ortalama 27 veya 30 la gidiyorum pendikli arkadaşlar toparlayalım bir gurup olsun sahili şenlendirelim :)

volkan740
30-06-2011, 00:50
kaynarcanın neresindesiniz ? Ben green parkın arkasındayım
Temmuz ortası geliyorum turlarız hep birlikte