PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kahvaltılı Pazar Turu ve Gölkay Turu

Sehnaz
22-01-2011, 19:53
Belediyenin Pazar turundan Gölkay'a....
Saat: 09:00
Yahya Kaptan - Dernek Merkezi
Belediyenin turundan, kahvaltıdan sonra Gölkay'a ( Çayırköy Gölet'ine )...
( kahvaltı belediyenin ikramı)
Hız: Performansı en düşük katılımcıya göre...
Uzaklık: 15-20 Km.
Olması gerekenleri biliyorsunuz.. Kask,eldiven,dernek yeleği, yedek iç lastik.Ve özel yiyecek içecek ihtiyaçlarınız...

Çayırköy Göleti'nin yolu ana yol olduğundan,yolda emniyet şeridinde tek sıra ve hız yapmadan , bir bisiklet mesafesi bırakarak gidilmeli..
Ayrıca;
*Yağmurluk ve çamurluk olmalı..;)

Can
22-01-2011, 20:03
nerde acaba?

Sehnaz
22-01-2011, 20:31
İzmit Can ;)

Sentience
26-01-2011, 21:40
Pazar sabahları yapılan olağan şehiriçi bisiklet turunda bu pazar Volkan arkadaşımızın güzel müzik dopingi ve Belediye başkanımız Nevzat Bey' in de katılımı ile kimi zaman asfalt yoldan kimi zaman yürüyüş ve bisiklet yollarından parkurumuzu tamamladık.. kahvaltı esnasında başkan beyin İpek hanıma yaptığı hediye bisiklet süprizi görülmeye değerdi..içimizdeki en şen şakrak insan olan ipek hanıma yakışacak güzellikte çiçek desenli yeni bisikletini güle güle kullanmasını temenni ediyoruz..kahvaltı sonrasında yapılacağı planlanan ama yakın olduğu için sonraya bıraktığımız Gölkay park gezisi yerine Eşmeye gitmek fikri birden bir fısıltı halinde kulaklarımızda çınlayıverdi... 4 kişi duymuş olacak ki Metin abi ,ben , Süleyman abi ve diğer metin arkadaşımızla hadi o zaman deyip asıldık pedallara..Alikahya yolundan köseköye oradanda özdileğe kadar bastık.. öyle ki oraya kadar nasıl gittiğimizi ben bile anlayamadım.. iyi bir tempo tutturmuş olan Süleyman abi bizi tavşan gibi çekiyordu..özdileği geçtikten sonra bir benzinlikte durup termosta getirdiğim sıcak su ile kahvelerimizi içtik.. hava inanılmaz güzeldi. biraz dinlendikten sonra yolun tozunu alma vakti geldi diyerek sakince demir aldık ... tatlı bir inişi vardı yolun ... bu fırsat kaçmaz deyip yattım gidonun üstüne... benim sonradan olma yol bisikletim bile yağ gibi kayıyordu yolda... eşmeye geldiğimizi farketmemişim bile ... tekrar kahve içeriz diye bir restorandan sıcak su rica ettik .. sağolsun sahibi sıcak karşıladı bizi ... içi gide gide bize baktı .. niyeti vardı ama sanırım ayıracak zamanı yoktu...teşekkür edip ayrıldık oradan.. ve ileriden sağa dönüp sahile doğru indik... yeşillik alan içerisinde kamelyalardan birine yanaşıp o mis gibi havanın gölün manzarasının ve günün son güneşinin hatırasını ölümsüzleştirdik...hanımın elcağızlarıyla yaptığı kurabiye ve cevizli lokumları kahve eşliğinde mideye indirirken izmitten haberler gelmeye başlamıştı bile ... yağmur yağıyor ve sert rüzgarlar esiyordu izmitte ... halbuki biz güneş altında gayet güzel bir havada adeta piknik yapıyorduk... biraz oturup muhabbet ettik ... sanırım 20 dakika sonra izmitin havasını hissettik.. sert bir rüzgar aniden patlak verdi.. gitme vaktinin geldiğini anlamıştık :mrgreen: ve yola çıktık , rüzgara karşı gittiğimiz için gelirken indiğimiz o tatlı yokuş bana acı bir rampa gibi görünsede pek bozuntuya vermedim.. dönüşte yağmur bizi ince ince ıslatırken benim aklım hala eşmenin o ayva kokan güneşinde kalmıştı... http://img824.imageshack.us/img824/2221/230120111802.jpg

Ben , Metin ve diğer Metin Abi
http://img39.imageshack.us/img39/2858/230120111782.jpg
Süleyman Abi , metin , metin abi