PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : www.bisikletmagazin.com açıldı.

mr-bike
06-10-2008, 18:49
http://www.bisikletmagazin.com internet sitesi açıldı.

Türkçe Bisiklet Kaynağı sloganı ile açılan site Gürol Caydaş öncülüğünde kuruldu.

Bisikletliler Derneği olarak başarılar diliyoruz.

bisikletcanavari
23-10-2008, 01:18
Selamlar,
Öncelikle belirtmek isterim ki bisikletmagazin sitesi yeni bir siteden daha çok iki sitenin birleşiminden doğan yeni bir kimliğe bürünmüş bir site.Gürol hocamınızın kişisel bisiklet sitesi olan www.30speed.com (http://www.30speed.com) ile yine Gürol hocamıza ait olan www.adanabisiklet.com'un (http://www.adanabisiklet.com'un) birleşmesi ve yeni bir anlayışla hizmete giren bir site.(Not:adanabisiklet'in içeriği zaman yeni siteye aktarılp yayınına son verilecektir)

Ayrıca kendi kişisel görüşümü aktarmak istiyorum.Evet bende farkındayım son bi kaç yıl içerisinde bisiklet amaçlı bir çok site, forum, blog acıldı. Bunların bazıları (ki bana göre bi çoğu) farklı bakış açılarıyla bisiklet için kaliteli hizmet veriyorlar ve onları takip etmekten büyük zevk alıyorum, bazıları ise vasıfsız site denebilecek kadar kendini tekrarlarlayan , yenilikçi olmayan siteler. Önceki cümlemdeki ''Farklı bakış açıları'' sözüme dikkatinizi çekmek isterim. Amaç evet aynı fakat tek bir yönden yaklaşmak gelişimi sürekli hale getireceğine inanmıyorum. Belki gelişim hızlı olur fakat sınırlı olur...

O yüzden ben sitelerin çoğalmasına karşı çıkmak yerine farklı bir bakış açısı yakalayıp orjinal fikirlerle bisiklete hizmet veren her siteyi desteklemekten yanayım.

Bisikletmagazin hakkında bi kaç bilgi vermek isterim.Siteye girdiğinizde ''Bize katılın'' isimli bi buton var.Açılan sayfada şunlar yazılı:

Bisiklet Magazin sitesi, bisikletle ilgili Türkçe ve yurt dışından bizleri takip etmek isteyenlere ingilizce (ileri ihtimal olarak diğer diller de dahil) kaynak oluşturmak amacı ile açılmış bir sitedir.

Pratikte isim hakkı tek kişide olsa da, amaç, anonim bir içerik oluşturmaktır. Bu sayede bizden sonra bisiklet sporuna başlayacaklar için bir referans olacaktır.

Zamanla olüşabilecek olası sponsorluk gelirleri, site masrafları çıktıktan sonra, öncelikle yazarları başta olmak üzere, turlar yapan ve yarışmalara katılan sporcu üyelerimiz için sponsorluk olarak kullanılacaktır.

Site'de yada forumda geçerli tek kural "iyi niyetli insan" olmaktır. Aksi durumlar -istenmese de- cezalandırılır. Elbette bu cezaların en ağırı sitede kendini ifade özgürlüğünün kısıtlanmasıdır. Sitede yayınlananlar, sitenin değil, yayınlayanındır.

Bu uzun lafın ardından katılıp katkı yapmak isteyenlere sitenin her zaman kapısı açıktır. İletişim için menüdeki İletişim linkine tıklayınız.

Birlikte pedallamak dileğiyle.

Site umarım zaman içerisinde tam manasıyla oturacak ve tam kapasite hizmet vermeye devam edecektir...

http://www.bisikletmagazin.com editörü Enes ŞENSOY

bisikletcanavari
23-10-2008, 01:22
Mustafa bey selamlar.Bu bölünme işi hakikaten insana gına getiriyor ve sizin ve arkadaşınızın söyledikleri bana,bilindik bir Türkiye hikayesini hatırlattı.Herkesin lider olduğu ve bölüne, bölüne iyi şeylerin zamanla yok olduğu gerçeğinden yola çıkarak belkide, fazla dallanıp budaklanmadan kendini koruyan az ve öz bu yapıyı,rekabet kaosundan uzak tutarak derneğimizin niteliğini hep beraber daha da artırabiliriz.Yani az olsun bizim olsun:)Siz ne dersiniz?..

az olsun bizim olsun belki de en rahati ve kolayi ama o zaman da galiba pek birseyler yapamiyabiliriz. dedikleriniz cok dogru, bolunmek pek is yarayan bir durum degil. ben 1 yillik bisiklet takibinde sunu gordum, gruplar nedense birbirleriyle baglanti icinde degiller. en fazla 2 grup baglantida ama 3 olmuyor. dusuncem bu baglantiyi genisletmek. ancak sayi cogalirsa birlikte hareket ederek taleplere cevap aliriz. bu nedenle her tarafa esit mesafede olarak gruplari yakinlastiralim derim. sayet bu dusunceyi dogru buluyorsaniz lutfen bunu destekleyin.

Evet buna kesinlikle katılıyorum. Aynı amaca hizmet ettiğimiz unutulmamalı.Gerektiğinde bu amaç uğruna şahsi meseleler bile 2. plana atılıp yeri geldiğinde ortak hareket edilmeli ...

Sehnaz
29-01-2010, 23:05
Enes müthiş bir çıkış olmuş.:o
Harika video ve fotoğraflar..Araçların bile uolda kaldığını gördüm videoda..Nasıl bir cesarettir..İnanılmaz heyecan dolu bir yolculuktu anlatımların harika...Hel o yayla çorbası o soğukta ve yorgunlıkta en güzel şey gibi gelmiş belliki..Yürekten kutluyorum cesaretini...Tek kelimeyle muhteşemdi...
http://www.bisikletmagazin.com/blog1.php/2010/01/26/karlar-due-er-ben-boztepe-ye-c-kar-m-2010

Halil Atalay
31-01-2010, 13:10
enessss sen tam bir cılgınsın

tebrik ediyorum seni tibik bir karadeniz insanı gibi inat ettin

Sehnaz
31-01-2010, 21:15
Evet bence de Enes tam bir çılgın Halil :eek:
Karadenizliler biraz da Karadenizin hırçın dalgalarından ilham alıyor bence bu gözü karalığı ve cesareti...:D

bisikletcanavari
02-02-2010, 21:36
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Bakalım önümüzde ki günlerde meteoroloji tekrar kar gösteriyor. Fakat bu sefer bisikletten ziyade aynı rotada yürüyüş yapmayı planlıyorum. Hatta dönüşü süper bir patikadan yapabilirim. Kış için AsolO'dan baba bir bot da aldım sonunda. Tozluğu da arkadaştan ödünç alacağım. Eminim en az geçen seferki kadar zevkli bir gezi olacak...

Not: Geziden sonra bisikletin yüzüne bile bakmadan Ankara-Erzincan dolaşmak zorunda kaldım. Az önce kontrol ettim de kış için satın aldığım motorex ıslak ortam zincir yağı cidden işe yarıyormuş. Frem pabuçları son zamanlarını yaşıyor artık. Not: Kar, fren pabucunu pabucu zımparaya sürtermiş gibi hızlı eritiyor.

2. video kısa bir süre içinde yayında olacak. İlginiz için çok teşekkür ederim.