Orijinalini görmek için tıklayınız : 7. Gazi Koşusu (Atletizm ) gönüllüleri
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/Diger/GAZBROR-2008.jpg
7. kez düzenlenen Gazi koşusu ( Atletizm yarışması ) 5 Ekim pazar günü Ataköy ( Olimpiyat evi önü ) - Yeşilköy parkurunda yapılacak.
Saat :10:00 Ataköy Olimpiyat evi önü
Koşu sırasında refakat görevi yapacak bisikletli gönüllüler aranıyor.
Lütfen iletişim bilgilerinizi içeren mail atınız. ( msuyabatmaz@gmail.com )
Merhaba
Bu etkinlik için de var mısınız diye yazacaktım .... siz yazdınız....:)
Ben gönüllüyüm ...
Yalnız Bisiklet ile nasıl bir refakat söz konusu biraz açıklayabilir misiniz lütfen..
Uluslararası Maratonlarda yarışma boyunca bisikletli hakem ve görevliler refakat eder, ülkemizde henüz pek uygulanmayan bir sistem olsada bizler bu konuda öncü, örnek bir çalışma yapmış olacağız.
Sporcular koşarken çevrelerinde görevlilerin araçlarından çıkan eksoz gazlarından rahatsız oluyorlar.
Bisikletliler dağılan grupların ve tek kalan sporcuların yanında özellikle kavsak geçişlerinde güvenlik için bisikletli görevliler destek veriyor.
Uluslararası bu etkinlikte bisikleti ile gelip Atletlere destek veren Necati Bilgen ve Kadir Elveren' e teşekkür ederim.
Bu anlamlı etkinliğe katılmayı çok istiyordum..
Hava muhalefeti nedeniyle, denizotobüsleri Bostancı-Bakırköy güzergahı seferleri iptal edilince bu arzumu gerçekleştiremedim..Çok üzgünüm.. :(
Bu anlamlı ve güzel etkinliğe katılarak destek veren arkadaşlara ben de teşekkür ediyorum..
bilgisayarı işyerinde kullandığım için 28 eylülden beri foruma bakamıyorum.olaydan haberim yeni oldu .hakemlik olayına gelmeyi çok isterdim.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.