PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : - Sportif' 08 Fuarındayız. Tüm üyelerimiz davetlidir.

mr-bike
25-09-2008, 14:04
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/SporFuari-bisikletlilerder001-mmm.jpg

9 - 12 Ekim 2008 günleri Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşecek SPORTİF' 08 fuarında 78 m2 stand ile yer alıyoruz.
Bisikletliler derneği olarak standımızda 2009 model bisikletler, klasik bisikletler, farklı ürünler, ünlü üyelerimiz ve yaptığımız çalışmalar ile yer alacağız.

Ünlü üyelerimizden Melih Ekener ( Ajan K9 ) 11 Ekim Cumartesi saat: 10:30-13:00 arasında standımızda bisiklet dostları ile buluşacak.

BMX akrobatı Doğan Mücaviroğlu gösterileri ile bizleri büyüleyecek

Fuar süresince üye olan veya güncelleme yapan üyelerin formları arasında yapacağımız çekiliş ile şanslı bir üyemize DAHON ECO2 (260 euro) bisiklet hediye edeceğiz.

Ücretsiz davetiyelerinizi fuar alanında 0530-4016969 dernek telefonundan veya derneğimizi destekleyen servislerde ( Metin bisiklet, Yeşil bisiklet, Kaçkar bisiklet, Velespit mağazalarında bulabilirsiniz. ( Not : davetiyemiz 200 adetle sınırlıdır.)

Ayrıca ziyaret etmek isteyenler için Otoshow fuarıda yan salonda aynı günlerde gerçekleşecektir.

Fuara bisikleti ile gelenler için girişe derneğimizce bisiklet park yeri konuldu.

hakanozhan
25-09-2008, 16:24
İnşaallah gelirim. Bu arada alanımla ilgili bir fuara gitmiştim. Fakat karıştırmıştım. Yeşilköyde 2 fuar alanı var İstanbul Expo Center ve CNR Expo Center. Her ikisi de yan yana. SPORTİF İstanbul EC de iken Autoshow CNR EC de.

Uzak mesafeden gelenler ulaşım için Metro seçilebilir. Yakından gelenler bisikletle olabilir ama park etmek sorun olabilir.
Veya alternatif olarak Kabataşdaki bisiklet parkında bisiklet park edilir ve kabataşdan önce "Kabataş - Zeytinburnu Tramvayı" na binilir. ve Zeytinburnundan "Aksaray - Havalimanı metrosu" na binerek aktarma yapabilirsiniz.

"Aksaray - Havalimanı metrosu" nda Havalimanından bir önceki durak DTM İstanbul Fuar Merkezi Durağı.

Ayrıca benim sık kullandığım bir harita Tüm raylı sistemler bir haritada.
http://www.istanbul-ulasim.com.tr/harit ... Harita.pdf (http://www.istanbul-ulasim.com.tr/harita/IstanbulHarita.pdf)

Bu arada hangi salon ve sırada öğrenebilirmiyiz?

kameraman
25-09-2008, 22:54
Selamlar;
Derneğimizin standını kesinlikle ziyaret edelim arkadaşlar.
Fuar gibi toplu alanlarda bisikletlerimizle oluşuma destek olalım.
Selamlar..

kerem
25-09-2008, 23:24
evet arkadaşlar herkezi standımıza bekliyoruz. Zaten fuar güzel bir fuar ve spor ile ilgili her şey var.

kizilcali
26-09-2008, 05:49
evet arkadaşlar mutlaka gidilmesi gereken bir fuar

arda
26-09-2008, 19:54
Umarım dernek tanıtımı ve yeni üye edinmek açısından verimli bir fuar olur .11 ekim cumartesi günü fuara gitmeyi düşünüyorum fuarda sadece tanıtım mı yoksa satış yapan firmalarda olacak mı kışlık bisiklet giyimi gibi.

mr-bike
26-09-2008, 22:13
Bisiklet konusunda sadece derneğimizin standı olacak. Satış yapacak türde firmalar olmayacak sanırım.

sibel.
27-09-2008, 02:22
" Fuar Adı :??????????...... SPORTİF 2008
Fuar Açılımı :???????........ Fitness Salon Ekipmanları Malzemeleri ve Makineleri
Fuar Alanı :???????????. Istanbul Expo Center
Tarih :...................... 09 - 12 Ekim 2008 "

Fuar açılımından anlaşılacağı üzere Fitness ağırlıklı ürünler sergilenecek..:)

Bisiklet önemini vurgulayacak sadece "bisikletliler.org" olacak sanırım..
Destek olmak için orada olalım arkadaşlar... :arrow:

mr-bike
27-09-2008, 14:13
pardon 11 ekim de ne var acaba ?

Dark_Of_Downfall
04-10-2008, 15:46
Selam Arkadaşlar...Uzun Bir Süredir Aranızda Olamamaktan Dolayı Çok Üzgün Olduğumu Belirtmek İstiyorum...Bu Süre İçerisinde Katılamadığım Bir Sürü Aktivite Olmuş... Malum Askerlik Dolayısıyla Manisa/Kırkağaç Bulunmaktayım... Kendim Orada Olamasamda Yüreğim Ve Aklım Sizlerle... Döndüğümde Yine sizlerle Birlikte Olmaktan mutluluk Duyarım... Sevgiyle Kalın... Geçmiş Bayramınız Kutlu olsun... Kendinize İyi Bakın... ;)

06-10-2008, 14:53
sayın dorsay büyükçekmeceyi es geçelim lütfen .fuar daha önemli.gurup yapıp fuar alanının yolunu tutalım.ben kadıköy gurubunu toplayayım sen beşiktaş ve eminönü gurubunu.eminönün de buluşup topuk koyarız.uyarmı?

Murat İlhan
07-10-2008, 10:21
Affınıza sığınarak 12 ekim bisikletle tarih turu hakkında bilgi rica ediyorum.Bu konu ile ilgili bir program varsa'da ben göremedim.Çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum.Saygılarımla.

mr-bike
07-10-2008, 12:41
belediye ile organizasyon arasında sponsor markası ( Yeni rakı ) nedeni ile oluşan anlaşmazlık sebebi ile 2. kez ertelenmesi söz konusu, bu akşam netleşecekmiş. bizde haber bekliyoruz.

07-10-2008, 13:25
sponsor yeni rakı ise bu iş yaş.yanlış anlaşılmasın yeni rakı ya lafım yok.belediye sorun çıkartacaktır.bilindiği gibi belediyelerimizin bazıları alkol ü sevmiyor ya...

mr-bike
08-10-2008, 01:38
mustafa bey olay BALIK FESTİVALİ spor karşılaşması değil, bizde bisikletle tarih turu yapacağız, biz ana konu değiliz spor hiç değil, Konu balık festivalinde rakı balık birlikteliği, sponsor nedeni ile olay sürümcemede kalmış,

Tarih 25-26 Ekim olarak ertelenmiştir. detaylar duyurulacaktır.

mr-bike
08-10-2008, 12:02
mustafa bey biz 3 yıldır balık festivalinde bisikletlle tarih turu etkinliği yapmaktayız. rehber eşliğinde tarihi yarımadayı geziyoruz. balık falan tutmuyoruz gezi sonunda Samatya meydanında balık çorbaı yiyip, akrobasi show yapan gençleri izliyoruz.

sibel.
08-10-2008, 13:41
E. güzel..... :shock:

Fuar'dan dolayı " Büyükçekmece Gölü Kurumasın " etkinliği önemsenmedi.. :?

Şimdi de Samatya Balık Festivali 25-26 Ekim e ertelenmiş...

26 Ekim tarihinde de AVRASYA MARATONU var... :D

26 Ekim 2008 tarihinde İstanbul'da ...
Avrasya Maratonu'nda koşarak yardıma ihtiyacı olan kişi veya kişilere destek olabileceğinizi biliyor musunuz?

mr-bike
08-10-2008, 14:33
Sibel hanım

Bu tür etkinlik çakışmaları daima olmaktadır. Tüm etkinliklere yetişmemiz söz konusu değil katılımda üyelerimiz özgürdür. Ancak Dernek yönetim kurulunun sorumluluk, öncelik ve tercihlerine saygı gösterilmelidir. kaldıki maratonla çakışmasınada çözüm üretmeye çalışıyoruz turu öğlenden sonra yapmak gibi bir alternatif oluştu.
değerlendireceğiz tabii maraton organizasyonu izinde verirse önce maraton peşinden tarih turu yapmak olabilir.

nikolay
08-10-2008, 16:03
fuarda dernek olarak yerimizi alacağız
gerekli çalışmalar yapılarak bisiklet kullanımı ve faydaları ile bilgi aktarımı için,halkımıza bisikleti sevdirmek adına yapılan bu girişimde
bende standda yerimi alarak omuz omuza vererek hayırlısı ile bu işi bitireceğimize inancım sonsuzdur.
bizlerle hem tanışmak,hem güzel bir ortamda bulunmak hemde desteklerinizi vermek adına buyrun standımıza diyorum.

saygı ve sevgilerimle.

sibel.
09-10-2008, 06:14
?su34 27 Eylül 2008 01:22
Bisikletin önemini vurgulayacak sadece "bisikletliler.org" olacak sanırım..
Destek olmak için orada olalım arkadaşlar... ?

Murat bey merhaba

Eğer gözden kaçırmadıysanız , yukarıda gördüğünüz gibi
"destek olalım yazımı ? daha 27 eylülde yazmıştım....

Ben buraya ,sadece, bisikletle gezilere katılayım diye üye olmadım.......... :!:

Her zaman, bisikletliler derneğine, bisiklete ait nasıl, ne şekilde olursa olsun her türlü çalışmaya ya da etkinliğe katılmak , yardımcı olabileceğim her konuda destek vermek ve
Bisikletin gelişmesini, yaygınlaştırılmasını, gelişimini sağlayacak her çalışmanın içinde yer almak istediğimi, daha önceki yazılarımdan ve zaman zaman katılımlarımdan biliyorsunuz..Bisikletliler nerede?. ben orada? :D

Diğer etkinlik konusunun üzerinde durmamın nedeni :

Fuar'ın dört gün sürecek olmasından dolayı ;

9- 10- 12 Ekim tarihlerinde kesinlikle Fuar?da oluruz,
1 günümüzü de

"kuraklık tehlikesine dikkat çekmek, vatandaşları bilinçlendirmek ?
için yapılan " etkinliğe ayırabiliriz, diye umduğum içindi?

Umduğum gibi olmadı, canlar sağolsun?

Dip not:
Rüzgar sizden yana esiyor?.
Hava durumuna göre bugünden itibaren İstanbul 5 gün yağışlıymış?
Çevreciler yağmur yağacak diye erteleme yaparlar mı??
Yağmur çamur onları durdurur mu?.?
Bisikletlileri yollarından caydırır mı?.? ;)

Bisikletçi bir arkadaşın yazısını sizlerle paylaşmak istedim?

Dağ bisikletçileri neden genç gösterir?
Çünkü çamur cildi gençleştirir!!! :lol:

Saygıyla?. Sevgiyle?.Dostlukla kalın?

sibel.
09-10-2008, 23:59
Mustafa bey merhaba

Benim gibi siz de " farkında mısınız" etkinliğinde yeralmak istediğiniz için beni haklı buluyorsunuz.. ;)
Herkes kendine göre haklı ....
Kabul edilsin veya edilmesin saygıyla karşılamak gerekir ..
Sosyal yaşamda , birliktelikler ancak hoşgörü ve saygı çerçevesinde yürür..

Yazdıklarımı da yanlış yorumlamışsınız.. Dikkatle okursanız , göreceksiniz ki
" ben yadırgadığımı söylemiyorum , sadece üzüldüğümü belirtiyorum.. " İkisi çok , çok farklı şeyler.. :(

Herzaman, her koşulda, Bisikletliler derneği ve Murat bey önderliğinde , bisiklet için, bisikletliler için yapılan her çalışmanın içinde olmak bizler için de keyifli bir görev olmalı..
Bence siz de herkes gibi , yarın ve pazar günü Fuara giderek destek verenlerden olabilirsiniz.....
Ama Cumartesi günü herkesin paşagönlü bilir, nerede olmak isterse orada olur... :lol:
Ben de hala cumartesi günü B.çekmecede olmak istiyorum..
Ama bisiklet ile o kadar yolu gitmeme imkan ve ihtimal yok.. ;)
Şayet, arkadaşımın başka işi çıkmazsa beni araba ile götürecek , kısmet...

Ama yarın ve pazar günü kesinlikle forum dostlarıyla birlikte olmak gerekir....

Fuara nasıl, hangi yoldan, hangi araçlarla gidilir bilmiyorum..
Ama derler ki ; "sora sora bağdat bulunurmuş" ... :D

Gidilecek yerde bisiklet var, bisiklete gönül vermiş dostlar var...

Dipnot:
Cumartesi günü " hafif sağanak yağışlı " olarak belirtilmiş..Ama İstanbul' un her tarafında farklı iklim var ..
Üstelik B:Çekmece de ( balkanlara daha yakın ) daha çok yağmur yağma olasılığı yüksek..

mr-bike
10-10-2008, 00:07
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/SporFuari-bisikletlilerder002-mmm.jpg

Fuar standımızı ziyaret edip Üye formu dolduran veya güncelleme yapan üyelerimiz arasında son akşam yapılacak çekilişte 1 Adet DAHON ECO2 ( 260 euro) bisiklet hediye edilecektir.
Destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür ederiz.

semih59
10-10-2008, 13:28
Güzel bir fuar görülmeye değer.