PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ulaşım bölümün ebaşlık açamıyorum...

bisikletcanavari
25 Eylül 2008, 04:55:41
Selamlar,
Güzel memleketim Ordu'daki bisiklet yolu gelişmeleri için bi yazı hazırlamıştım fakat en uygun olduğunu düşündüğüm ''Ulaşım'' başlığına yeni konu açamıyorum... Nasıl bir çözüm önerirsiniz?

mr-bike
25 Eylül 2008, 14:15:37
sanırım ayarlarda bir hata var düzeltmeye çalışacağım. bir süre sonra tekrar denermisiniz ?

mr-bike
25 Eylül 2008, 14:26:16
Sanırım her iki kullanıcı içinde düzeldi. Kontrol edermisiniz. ?

bisikletcanavari
26 Eylül 2008, 12:37:10
Yok ben hala başlık açamıyorum...

mr-bike
26 Eylül 2008, 13:00:19
tekrar denermisin ?

bisikletcanavari
27 Eylül 2008, 00:14:53
Teşekkürler şu an erişim sağlayabiliyorum..

bisikletcanavari
27 Eylül 2008, 19:49:43
Bu arada yetkim fazla arttırılmış sanırsam. Herhangi bir kullanıcının yazısını değiştirip silebiliyorum galiba.. Butonları mevcutta...

bunu test olarak yaziyorum, sirf gormek icin-bakalim yaziya mudahale edebileck miyim?

sibel.
13 Ekim 2008, 21:26:56
Merhaba Mustafa bey

Çok haklısınız.. " kimse başkasının yazısına müdahale edememeli"...

Farklı site ve forumları da takip ettiğim için değişik uygulamalar görüyorum..Bir örnek:
Kişi ,bir konu hakkında yazdı, önizlemesini de yaptı ve gönderdi diyelim.. Sonra yazı içinde değişiklik yapmak gereği duydu bu değişikliği ancak ilk yarım saat içinde yapabiliyor , ve neden değişiklik yaptığının açıklamasını da not : olarak yazmak zorunda... Daha sonra yazısına müdahale yapma şansı yok kesinlikle..
" not:...su34.. adlı kullanıcı ...13.10.2008...tarihinde , saat..19:30..da ..hatalı kelime ..... nedeniyle yazısında değişiklik yapmıştır...şeklinde "

Ki yazılan konu kişiyi bağlayacağı için , kötü niyetle kullanılabilirliği de olanaklı hale getiriyor, bu durum..
Çok sakıncalı...Engellenmeli..

bisikletcanavari
20 Kasım 2008, 13:53:08
Sayın arkadaşlar böyle uzun uzadıya konuyu tartışmaya gerek yok. Sonuçta üye ayarlamalarımda küçük bir yanlışlık yapıldığı kanaatindeyim. Ve düzeltilmesini istiyorum.Sizlerin extradan yorum ve düşüncelerini belirtmenize sebep gösterecek bir durum göremedim :?

sibel.
20 Kasım 2008, 16:41:04
Yorum yapan iki kişiden biri olduğum için bana "CEVAP HAKKI" doğdu.. ;)

Bu konuya en son yorum 15 ekim tarihinde yapılmış.... Yani 1 aydan fazla süre geçmiş ve konu aktif değil.....

Bukadar süreden sonra bu konunun gündeme getirilmesine bir anlam veremedim doğrusu....... :?

""Sonuçta üye ayarlamalarımda küçük bir yanlışlık yapıldığı kanaatindeyim. Ve düzeltilmesini istiyorum. Sizlerin extradan yorum ve düşüncelerini belirtmenize sebep gösterecek bir durum göremedim "" diyorsunuz... :o

O zaman bunu topiğe konu yapmayabilirdiniz....
Ayarlamalarınızdaki bu küçük yanlışlık için ( sizin tabiriniz) :D , direkt olarak yöneticilerden birine özelden ulaşabilir ve düzeltilmesini sağlayabilirdiniz..

Burada açılmış bir konu hakkında her üye düşüncelerini yazabilir, yorum yapabilir..

Herkes (saygı çerçevesinde) fikrini belirtmekte hürdür.. Zaten herzaman yinelediğimiz gibi ancak bu şekilde eğrilikler düzelir, değişir ve gelişiriz... :D

bisikletcanavari
20 Kasım 2008, 22:53:49
Öncelikle eski bir konuyu hortlattığım için özür dilerim.
Evet herkes her konu hakkında yorum yapma konusunda hür'dür buna bişey diyemem. Fakat şuanki bulunduğumuz tartışma platformunda her düşüncemizi yeri gelmedikçe herhangi bir başlık altında yayınlamanın forumun ve sitenin kalitesini düşüreceği kanaatindeyim. Yoksa sizin yazdıklarınızla benim isteğimin fikir olarak çakışan hiç bir yönü bulunmamakta.

Elimden geldiğince bisiklet ile alakalı tüm internet sitelerini peryodik olarak takip etmeye çalışırım.Tabiki bu pek mümkün olmamakta. Bu sitelerden ilgi alanıma göre bazılarına her gün, bazılarına 3-4 günde bir, bazılarına ayda bir bakarım. O yüzden mesajı yeni gördüğüm ve son mesaj tarihine bakmadığım için bir tavsiyede bulundum. Konuyu hortlattığım için tekrardan özür dilerim.Amacım polemik yaratmak veya birilerine laf sokmak değil yanlış anlaşılmasın. Fakat şuanki yazışmalarımız polemiğe doğru gidiyor. Eğer aynı düşüncede isek bir sorun kalmadığına inanıyorum.

Ben de şimdi sizin tavsiyenize uyup forum yöneticilerinden biriyle irtibata geçip ayarlarımı düzeltmelerini isteyeceğim.

sibel.
21 Kasım 2008, 03:14:44
Forum arkadaşımızın yanıtıyla durum açıklığa kavuşmuş olduğundan , benim için konu kapanmıştır.. :D

Arkadaşımızın " bisikletliler.org" adresini daha sık ziyaret etmesini ,konularımızdan anında haberdar olmasını, yaptığı etkinlikleri, gezileri , yazı,fotoğraflarıyla iletmesini arzu ederiz...
Ya da bisiklet ile bilgi dağarcığımıza katkı yapmasını herzaman bekleriz..... :D