Orijinalini görmek için tıklayınız : karadeniz sahili ormanlı köyü gezisi
ozankapancı
21-07-2010, 12:31
Cumartesi saat 07:00 hareket, sırasıyla akören,kabakça,inceğiz,gökçeali, subaşı, oklalı, kestanelik, çanakça, dağyenice, kalfa, başak, hisarbeyli ve ormanlı olarak gerçekleşecektir.Yol asfalt, toplam 130 km gidiş- dönüş.Getirilmesi gerekenler:kask, eldiven, su, az miktarda yiyecek, yedek tişört, yedek iç lastik ve yama seti.
köyler birbirine yakın olduğu için 1 litreden fazla su alıp gereksiz ağırlık taşımaya gerek yok.
Orman...lık yollardan geçerken haftanın stresinden arınma garantisi:)), bol oksijen, köy yemekleri, hele bir de köy ekmeği bulabilirsek değmeyin keyfimize, kuş cıvıltıları..kısaca, köy hayatından kesitler izlemek isteyen herkesi bekleriz..esen kalın,saygılar..Bilgi için :0 542 654 70 17 Ozan KAPANCI
Hareket:24 Temmuz Cumartesi 07:00 Silivri sahil , Heykel.
Çok güzel bir tur olmuş olması lâzım, ormanlık yollar falan. Nasıl geçti?
ozankapancı
26-07-2010, 10:34
ahhaa çok güzeldi:))kaybolduk:)) 20 km susuz yol, bitip tükenmeler..yol berbat,taşlık,yer yer çamur,su yok,çeşme yok...yolda su birikintileri var kurbağalı ,içip içmemeyi düşünüyoruz, içmiyoruz demek ki daha dayanabiliriz ,gözler fellik fellik su arıyo ama nafile ,otları sıkıp su çıkarmayı deneyecektim en son, şansa bir erik ağacı bulunca havalara uçtuk,temizledik,ardından bir erik ağacı daha,sonra su tankeri bulduk sevindik şahladık demir atı,geldik yanına tamtakır kuru bakır, yaklaşık 1 kg erik yedim akabinde köye yakın bir yalak bulduk suyu bulanıktı içene girmediğimiz kaldı , içemedik, köye indik millet şaştı nasıl nereden geldiniz diye, cephanelik varmış o bölgede askerleri görmediniz mi diye sordular, görmedik,keşke görseydik su alırdık, 5 litrelik su 2,5 dk'da bitti ,6 kişiydik, 15-20 şişe de soda, gazoz vs., sünger gibi çektik, toplam 125 km ama 200 gibi geldi, sağımızda durusu gölü hemen ardında karadeniz manzara eşsizdi, dönüşte gece ormanlık yollardan döndük, cırcır böceklerinin senfonisinde..kısaca uç noktalarda bir macera oldu..bizim geziler zaten tur olmaktan çıktı hep aksiyon hep macera, bol çamur ,kimseyi davet etmiyorum artık:)))
ERCAN EVLEN
26-07-2010, 18:08
işim olmasaydı gercekten böyle bir maceranın içinde yer almaktan zevk alırdım hatta size kızdım niye derseniz böyle bir etkinliği pazar günü niye yapmadınız diye ol sun genede sizlerin bundan zevk aldığınızı düşünüyorum zaten hayatta en güzel olan paylaşılan zorluklar yada birikte yaşanan maceralardır genede siz herkesi davet etmekten vazgeçmeyin herkese selamlar.
Anlaşılan bayağı bir sıkıntılı geçmiş.:) Bu sıcaklarda uzun yola çıkmak için bayağı bir su gerekiyor. Şahsen, 15-20 km'lik yolda bile kaç kere susuyorum, hadi suyu geçtim elli kere dudaklarım acayip kuruyor, sıkıntı oluyor.
Ben de yakınlarda bi' Polonezköy düşünüyorum ama du bakalım, 50 derece olacak diyorlar.:)
bionatura
31-07-2010, 01:39
sıkıntılı geçmiş ama acısı geçince tekrarını düşünürseniz katılırım
Önceki turunuz her türlü olumsuzluğa rağmen güzelmiş...;)
Bence bazen macera dolu olması daha eğlenceli hale getiriyor...
Bu günkü turunuzun da eğlenceli geçmesini dilyor fotoğrafları bekliyoruz...
musty çkmk
11-08-2010, 13:06
macera ama ne macera ! iyi ki askeri bölgeye girmedik..çok zor ve de macera dolu bi turdu :D
ozankapancı
15-09-2010, 10:26
ben foto eklemede sıkıntı yaşıyorum:(
MaNiaC_oF_BiKe
15-09-2010, 11:21
Siz albümün linkini atın mesela facebook a atın ben ordan alıp buraya aktarırım.
ozankapancı
16-09-2010, 10:38
Bir maceranın özeti..
http://www.silivrimiz.com/haberler/haber_detay.asp?haberID=672
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.