PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : skate park

batutanker
4 Şubat 2008, 15:37:18
biz yesılyurt yesılkoy ve atakoydekı bısıkletcı ve skate cı gencler olarak genclerın park koselerınde alısverısmerkezlerı onun de bısıklete bınıp kay kay kaydıgı ve bunun hosgorulmedıgı bır toplumda yasıyoruz ve ozellıkle atakoy atrıum alısverıs merkezını onunde bu cok sık yapılıyo kayıcak yerımız olmadıgından orda kayıyoruz ve guvenlıklerle neredeyse hergun sorun yasıyoruz onlarda haklı oranın guvenlıgı onlardan soruluyo orda bırıne bır sey olsa onlar sorumlu ama bızlerde bu sporu daha rahat ve kımseye rahasızlık vermeden yapmak ıcın bır skate park ıstıyoruz bunu ıcın ne yapmamız lazım kımlerle konusmamız lazım nerelere gıdıcek ne yapıcaz hıc bır bılgımız yok en sonunda metınbısıklet dende yardım ıstedıyımızde sızı onerdıler bıze bısıkletlıler dernegınden bır yardım almaya karar verdık hepımızın yası 18 yasından kucuk oldugundan pek bısey yapamıyoruz aslında bızı pek kaıle almıyolar bu konularda ve hatta bu skate olayını ıtlık serserılık olarak goruyolar bızım tek ıstedıyımız kımseyı rahatsız etmeden duzgun bır sekılde bu sporu yapmak ve bunu yapabıleceyımız yeryok bu cevrede bızlerde ozellıkle yesılyurt yesılkoy sahılınde bos hıc kullanılmayan bır suru basket sahasından sadece 1 tanesını boyle bırseye cevrılmesını ıstıyoruz yada daha uygun nerelerı varsa.bızlerde bunu ıcın sılerden yardım almaya karar verdık bızım elımızden gelen tek sey ımza toplamak olabılıyo yas porblemımız yuzunden kımse bızı dınemıyo sızın dınlıceyınızden emınız yardımlarınız ıcın sımdıden tessekurler.bana ulasmak ıcın alttakı maıl adresını kullanabılırsınız.
Batu Tanker

batu_tanker@hotmail.com

mr-bike
5 Şubat 2008, 12:24:05
sizlerede yardımcı olmak bizim görevimiz.
En kısa zamanda sizlerle görüşmek istiyoruz.
536-3029999 dan bizi arayıp irtibata geçiniz.

arman1997
4 Nisan 2010, 23:01:32
Oha yaş kaç yaa :o :o :confused: