Orijinalini görmek için tıklayınız : 13 Eylül 2008 Cumartesi Akşam Turumuz
ümit_levent
10 Eylül 2008, 22:21:44
13 eylül 208 cumartesi akşam turumuz
Merhabalar bisiklet severler Ramazan dolayısyla gece turu düzenliyoruz. Gelmekisteyen tüm bisiklet severleri bekleriz.
Buluşma Tarihi : 13 EYLÜL 2008 Cumartesi
Buluşma Yeri : Bakırköy Metin Bisiklet
Buluşma Saati : 20:30 Toplanma
Hareket Saati : 20:45
Güzergahımız : Bakırköy Metin Bisiklete Buluşup Sahil güzergahından Yeşilköy sahiline geçip rahat birşekilde menekşe üstünden avcılar sahil sonundan. Dönüşümüzü aynı Güzergahtan yapmak Turumuza gelecek bisiklet severlerin istegine göre ister gidişte isterse dönüşte güzel nezih bir mekanda çay meyva suyu acıkanlar için yemek faslımızı ve sohpetimizi etmek. ve aynı güzergahtan Bakırköy METİN Bisikletin önünde dagılmak.
Not: Gezimiz Gece olacagından Fosforlu kıyafet veya açık renk kıyafetler Giymenizi öneririm. bisikletlerinizde ön ve arka aydınlatıcılarınızı takmanız kaskınız ve eldivenlerinizide lütfen giymeyiunutmayınız...
irtibat telefonları: 0555 286 93 79 0537 984 53 36 dan irtibata gece bilirsiniz.
ADEMBABA
11 Eylül 2008, 02:19:03
BU TURUN YARIM SAAT DAHA SONRA BAŞLAMASI UYGUN OLMAZ MI ÇÜNKÜ O SAATTE ORDA OLMAK İÇİN İFTAR SAATİNDE YOLDA OLMAK GEREKİYOR.BENCE BU SSATİ BİR DAHA GÖZDEN GEÇİRMEK YERİNDE OLUR
ŞAYET BİR DEĞİŞİKLİK OLURSA BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM.GÖRÜŞMEK ÜZERE...
sibel.
11 Eylül 2008, 17:35:17
Merhaba .........
Havalar çok güzel gidiyor, haftasonu , İstanbul içi veya adalara gezi düzenleseler ne güzel olur ; diye düşünürken, konuyu gördüm.
Büyük bir merak ve heyecanla açtım ..
Hayal kırıklığı........ :(
Katılamayacağım için üzüldüm..
-Gece sürüşü ve - Avrupa yakası'nda oluşu katılabilirliğimi engelliyor ne yazık ki.. :!
Buluşma saatinde orda olmak sorun değil ama geri dönüş olanaksızlığı sözkonusu..
Ne yapalım sağlık olsun..
Havalar bozmadan , belki bi gece sürüşü de kadıköy-Tuzla arası düzenlersiniz ben de ona katılırım.. :lol: :lol:
Katılacak olan arkadaşlara şimdiden keyifli sürüşler diliyorum..
görüşmek üzere...sevgiler ...selamlar...
mr-bike
11 Eylül 2008, 20:49:57
18 eylül bostancı - kartal arasında gece turu planlyoruz
sibel.
11 Eylül 2008, 21:09:44
Bu habere sevindim.....İnşallah gerçekleşir... ;)
Ama sürüş keyfini uzatsak , Bostancı- Pendik yapsak olmaz mı.... :D
saygılarımla.....
mr-bike
11 Eylül 2008, 21:41:56
21 eylül dede şişli çevresinde öneli bir etkinliğimiz var
arda
11 Eylül 2008, 23:13:00
Derneğin etkinliklerini sabırsızlıkla bekliyorum hafta sonu son dakikaya kadar program yapamıyorum derneğin bir organizasyonu olurda ona katılırım diye.eğer mümkünse önceden sitede belirtilirse çok iyi olur.Birde akşam trafiğe bisikletle çıkan arkadaşları uyarmak istiyorum okulların açılmasıyla trafikde ciddi bir yoğunluk oluştu akşamları yaz trafiği gibi değil daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim..
Merhaba,
Yeni bir etkinlik haberini duymak gerçekten çok güzel. Umarım katılabilirim.Haftasonu gündüz organizasyonlarda bekliyoruz.
Bisiklet dolu günler...
hasan
12 Eylül 2008, 12:16:37
slmmm
murat beyy sıslıdekı etkınlıgın detayı bellimi acaba ..
mr-bike
12 Eylül 2008, 12:34:03
henüz netleşmedi ama önemli gelişmeler oldu bisikletlilere müjdelerimiz olacak
sibel.
12 Eylül 2008, 13:27:14
Merhaba arkadaşlar
sanırım herkes " benim gibi "sabırsızlıkla yeni bisiklet aktivitelerini bekliyor.. :)
Murat bey,
Detayları daha vermeseniz de, biliyorum ki bu günlerde, bizlere güzel,keyifli gezi programları hazırlamakla meşgulsunuz..Kolay gelsin. :)
Sürpriz deyip açıklamadığınız 21 Eylül tarihindeki etkinlik " Avrupa otomobilsiz Kent Günü ve Ulaşımda hareketlilik haftası" ile ilgili olabilir mi...? :D
Sabırsızlıkla detaylı açıklamalarınızı bekliyoruz....
Keyifli bisiklet gezilerinde görüşmek üzere..saygılar, sevgi ve selamlar...
ümit_levent
12 Eylül 2008, 19:13:03
Merhabalar arkadaşlar ne güzel herkez gündüz gezilerini bekliyor ama ben kendi adıma söyliyim RAMAZAN ayı boyunca ORUÇLU oldugum için sizlere katılamayacagım..... Kısmetse ramazandan sonra..
sibel.
15 Eylül 2008, 15:24:35
Merhaba,
HerkeSler nerede....?
Kimse uğramıyor bu günlerde buraya... :?
13 eylül cumartesi gece turundan da havadis yok...
Kimler katıldı, kaç kişi toplandı, nasıl geçti, yazılar fotolar yok mu..?
Bostancı-Kartal gece sürüşü tarihi kesinleşti mi....?
Eylül 21 haftasına girdik...Pazar günü etkinliği hakkında biraz ipucu biraz da açıklama yapamazmısınız...!lütfenn...
Yanıtlarınız sabırsızlıkla bekleniyor ..saygılarımla.... :D
hakanozhan
15 Eylül 2008, 15:48:37
Merhaba,
HerkeSler nerede....?
Kimse uğramıyor bu günlerde buraya... :?
13 eylül cumartesi gece turundan da havadis yok...
Kimler katıldı, kaç kişi toplandı, nasıl geçti, yazılar fotolar yok mu..?
Bostancı-Kartal gece sürüşü tarihi kesinleşti mi....?
Eylül 21 haftasına girdik...Pazar günü etkinliği hakkında biraz ipucu biraz da açıklama yapamazmısınız...!lütfenn...
Yanıtlarınız sabırsızlıkla bekleniyor ..saygılarımla.... :D
Evet tamamen katılıyorum.
Ayrıca ertelenen "Samatya Balık festivali ( Bisikletle tarih turu )" ni de unutmamak lazım.
Fırtına öncesi sessizlik gibi. Her üçü de (belki de yeni etkinliklerle beraber) aynı anda açıklanacak. Hatta Eylül - Ekim etkinlikleri listelenebilir, Ağustos ayında olduğu gibi.
Hayırlısı. Bekliyoruz. Hiçbirini kaçırmamak ümidiyle...
mr-bike
15 Eylül 2008, 21:39:20
Malesef Ramazan nedeni ile genel olarak etkinlik isteği azaldı.
ama biz 18 Eylül ve 21 Eylül günleri etkinlik yapacağız.
Samatya balık festivali 12 Ekimde, arada başka etkinliklerimizde olacak, geç açıklama yapmamızın nedeni ise biri çok sivil toplum örgütü ile birlikte hareket etmemiz.
Dernek olarak tek başımıza hareket edemiyoruz.
sibel.
15 Eylül 2008, 22:03:20
Merhaba
Açıklamalar gelmeye başladı.... :)
21 Eylül açıklaması bekleniyor.. :)
Cumartesi akşamına ait foto ya da video yok sanırım... :(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.