Orijinalini görmek için tıklayınız : Kocaeli bisikletli üye var mı?
Bisikleti paylaşınca daha güzel.Kocaelide üyeler var mı?
ekselans
08-09-2008, 06:29
2.Bisikletçiyi çıkaramamış kos Kocaeli ;-)
x-freestyler
28-10-2008, 22:00
Gebze'de var :)
cedrick41
11-06-2009, 15:32
var tabii bahadır hocam
e bende burdayım gölcükte. civarda yapılacak her tür organizasyona katkıda bulunurum ve seve seve katılırım. çok güzel ve bisiklet için ideal bir coğrafyada yaşıyoruz, dağlarda yalnız gezmekten sıkıldım... ;)
arkadaşlar izmit' te derneğimiz organize oluyor dağınık üyeleri toparlayacağız, ilk etapta önerimiz, İzmit belediye başkanı Sayın Nevzat Doğan' ın başlatığı her pazar bisiklet turu bu pazar 9:00 da Ncity kapısından başlayacak ve gezi sonunda sohbet ve ikramlar bulunuyor. kaçırmayın, yakında dernek temsilcimizi belirliyeceğiz ve etkinliklerde birlikte olacağız.
Bu arada İzmit' ten Şehnaz hanımda üyemiz bu etkinlikleri hiç kaçırmıyor.
Evet ben de varım İzmit'ten.. ;)
Her pazar sabah 09:00 NCİTY DE BAŞLAYAN BİSİKLET TURLARIMIZ ÇOK KEYİFİLİ...KATILIN ÇOĞALALIM..UNUTMAYIN HER ŞEY PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR..:))))
*BU ACILAR,PAYLAŞTIKÇA AZALIR MIYDI YOKSA ? :)) SEVGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR MIYDI NE :)) OLSUN BEN DİYORUM Kİ ETKİNLİKLER PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR,ÇOĞALDIKÇA GÜZELLEŞİR HER ŞEY......
cedrick41
02-07-2009, 14:07
Evet ben de varım İzmit'ten.. ;)
Her pazar sabah 09:00 NCİTY DE BAŞLAYAN BİSİKLET TURLARIMIZ ÇOK KEYİFİLİ...KATILIN ÇOĞALALIM..UNUTMAYIN HER ŞEY PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR..:))))
*BU ACILAR,PAYLAŞTIKÇA AZALIR MIYDI YOKSA ? :)) SEVGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR MIYDI NE :)) OLSUN BEN DİYORUM Kİ ETKİNLİKLER PAYLAŞILDIKÇA ÇOĞALIR,ÇOĞALDIKÇA GÜZELLEŞİR HER ŞEY......
Bu sözlerinize bende yürekten katılıyorum sevgi saygı etkinlikler paylaşıldıkça çoğalır! :D
Haydi İzmit'liler yarın NCİTY önünde 09:00 da buluşalım...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.