Orijinalini görmek için tıklayınız : 1. Yıl Hediyesi Sedona 261 Bisiklet
Sayın Başkan'ım Murat Suyabatmaz bana güzel bir jest yapıp 1. yılımızı başarı ile doldurup derneğe olumlu katkılar sağladığımı düşünerek yeni bisikletim Sedona 261 i bana hediye etmiştir.Sonsuz teşekkürlerimle..
Bana verilen bu önemli görevi başarı ile yapabilmişsem ne mutlu..Hiç bir maddi değer bu görevimiz kadar değerli değil...Temsilciliği haketmiş olmanın verdiği duygu çok daha önemli. Ben sadece iyi bir öğrenci olduğumu hocamdan aldığım görevi yerine getirerek başardığımı düşünüyorum.Tek başıma değil hep derneğimizin tüm imkanlarından ve değerlerinden yararlanarak ve doğru bildiğim yoldan ayrılmayarak başardığımı düşünüyorum.
İyi niyetle , ön yargısız ve insanlara sevgiyle yaklaşarak başardığımı bisikletli yaşamı çok iyi anlatabildiğim için İzmit'te başardık diyorum..Bisikletli yaşamı anlatırken yanımda hep desteğini hissttiğim öğrenmek ve başarmak isteyen herkese yardım elini uzatan ve her an taktik ve bilgi verip yanımızda olan değerli başkanım sayesinde bu başarı .Yanımda olan tüm üyelerimize de teşekkür ediyorum..
Bisiklet= Dayanışma+Paylaşma+Yardımlaşma+Dostluk+Sevgi+İyi niyet
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs108.snc4/35762_1448960419986_1112477874_3271162_2704804_n.j pg
Doğan'dan inip Mersedes'e binmiş kadar rahatladım ..
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs108.snc4/35762_1448960499988_1112477874_3271164_662784_n.jp g
Sedona'm :rolleyes:
basaktris
20-06-2010, 02:50
Şehnaz Ablacım iyi günlerde kazasız belasız pedallamanızı dilerim. Aynı güzellikte daha nice güzel senelere inşallah hepbirlikte pedallayarak ve büyüyerek :D
Teşekürler Başak'cım hep aynı güzellikle geçecek....Birlik ve beraberliğimz sürdükçe...Tüm içtenlik ve aramızdaki sevgi bağları ile...Nice güzel ve bisikletli yıllara hep birlikte pedal çevirerek...;)
R@kipsiz ömer
20-06-2010, 08:50
hayırlı , uüğurlu olsun inş. şehnaz ablacım .
güle güle kullan , kazasız belasız ...
hep bizlerle ol , başımızda ol ;)
Canımsın..Sana da teşekkürler...Bol bol fotoğrafladın...Her şey hepinizi bisikletle mutlu gördükçe daha da güzelleşiyor.
Ben de bu doğrultuda çalışıp çabalıyorum.Sizin bisikletle ne kadar mutlu olduğunuzu gördükçe bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum..
Öyle büyüdük ki...Bu hepinizin olumlu davranışları ile gerçekleşiyor..Hep birlikte nice bisikletli günlere..
R@kipsiz ömer
20-06-2010, 08:58
inş. ...;)
MaNiaC_oF_BiKe
20-06-2010, 09:57
Çok güzel Şehnaz Abla. Bence bu kadarını fazlasıyla hakettin. Müthiş bir efor sarfettin , nice işler ortaya koyup çok büyük ve çok güzel başarılar imza attın. Bir çok ilkleri sizlerin sayesinde gördük. Tekrar tebrik ederim. Allah utandırmasın.
Güle güle kullan Şehnaz ablacım çok yakışmış :)
Süleyman Şatır
20-06-2010, 15:39
Şehnaz Hanım, yeni bisikletinizi güle güle kullanın... Siz çalışmalarınızla bu bisikleti gerçekten hak ettiniz... Tebrik ederim... Ayrıca bu bisiklet size çok da yakışmış...
akdenizlim2005
20-06-2010, 18:35
şehnaz hanım hayırlı olsun,güle güle kullanın,bunu fazlasıyle hakettiniz,herkes sizin kadar bu camiaya hizmet etse çok farklı yerlerde oluruz.sevgiler,
Halil Atalay
20-06-2010, 19:04
şehnaz abla hayırlı olsun güle güle kullan
cedrick41
20-06-2010, 20:02
şehnaz abla hayırlı olsun çok güzel bisikletin en kısa zamanda tekerine ayak basıcam:)
Ablacım bana gelseydi bu kadar sevinmezdim şimdi çok sevindim. güle güle günlerde hep beraber, ailecek ve bizlerle, keyifle, yıllarca hep aynı keyifle pedallamak dileklerimle...
Çok güzel Şehnaz Abla. Bence bu kadarını fazlasıyla hakettin. Müthiş bir efor sarfettin , nice işler ortaya koyup çok büyük ve çok güzel başarılar imza attın. Bir çok ilkleri sizlerin sayesinde gördük. Tekrar tebrik ederim. Allah utandırmasın.
Güle güle kullan Şehnaz ablacım çok yakışmış
Şehnaz Hanım, yeni bisikletinizi güle güle kullanın... Siz çalışmalarınızla bu bisikleti gerçekten hak ettiniz... Tebrik ederim... Ayrıca bu bisiklet size çok da yakışmış...
şehnaz hanım hayırlı olsun,güle güle kullanın,bunu fazlasıyle hakettiniz,herkes sizin kadar bu camiaya hizmet etse çok farklı yerlerde oluruz.sevgiler,
şehnaz abla hayırlı olsun güle güle kullan
şehnaz abla hayırlı olsun çok güzel bisikletin en kısa zamanda tekerine ayak basıcam
Ablacım bana gelseydi bu kadar sevinmezdim şimdi çok sevindim. güle güle günlerde hep beraber, ailecek ve bizlerle, keyifle, yıllarca hep aynı keyifle pedallamak dileklerimle...
Hepinize teşekkür ederim..Başarı hepimizin.yaptıklarım hep dernek adına yapılanlar.
Ben aslında bu güzel övgüleri haketmek için fazla bir şey yapmadım.yapmam gerekenleri yaptım.
Sadece bisikleti çok sevdim.
Siz değerli dostlarımın , bana bunları söylemeniz bile bana ödül.Hepinizin düşünceleri benim için çok değerli...Siz değerlisiniz benim için...
Bu gün bir ödül gibi haber çıktı Özgür Kocaeli Gazetesinde. 1 yıldır bisikletliler derneğini anlatmaya çalıştım basına, sesimi duyuramamıştım pek fazla..Duyuramadığımı sandım ya da...
Gazetenin Çınar ekinde Tuncay Bilecen kaleminden röportajım yayımlandı.Anlatmak istediğimi anlattığım bir röportaj oldu.Derneğimizi ve İzmit'te yaptıklarımız uzun uzun anlatabildiğim bir yazı oldu.Tuncay Bilecan'ın güçlü kaleminden harika bir yazı çıkmış ortaya.O'na derneğimize bu kadar fazla yer verdiği için teşekkür ediyorum.
Yakında onunda aramıza katılacağını duyunca ayrıca mutlu oldum.Turlarımızda bizimle olacak..;)
MaNiaC_oF_BiKe
21-06-2010, 00:26
Röportajını bizlerle paylaşırsan seviniriz :)
Paylaşacağım Önder...Gazetenin Pazar eki internet sitesinde olamdığı için link veremiyorum ama Gazetenin fotoğrafını çekip ,ayrıca detaları ile yazıp paylaşacağım..
http://www.ozgurkocaeli.com.tr/news.php?id=38024#blah
Gazetedeki yorum bölümüne fikirlerinizi yazarsanız derneğimiz için olumlu olur diye düşünüyorum. Basında yer almamız daha fazla bisiklet sevdalısına ulaşmamızı ve dolayısı ile sivil toplıum gücü olarak kentimizde etkin olmamızı sağlayacaktır.Yorumların fazlalığı da bunu pekiştirecektir diye düşünüyorum.Ne dersiniz?
codalton555
22-06-2010, 00:44
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız turlar dilerim
Canım buraya yazmam geç oldu çok ama çooooooooooook sevindim. Güzel günlerde kullanmanı diliyorum. İnsallah ilerde daha iyilerine de sahip olursun. :)
ustaoglu
25-06-2010, 20:54
vaybee :D:D şehnaz abla hayırlı uğurlu olsun... o kadar bekledik bekledik trek dedik shimal dedik olmadı ben gittim sedona bisiklet geldi :)
bugün yemin törenim vardı gerçek asker oldum :) 45 gün daha acemiliğim var sonra 10 günlük dağıtım iznim olcak o zaman yeni bisikletinle fırsat buldukça tur yaparız :D
hepinizi çok özledim :)
Canııımmm :D İlk çarşı izninde buradasın ...;)
Sensiz yeni bisikletle gezmek istemezdim...En fazla senin sevineceğini bildiğim için üzüldüm ...İlk geldiğinde keşke dedim Bahadır olsaydı ve görseydi...Nasıl beklediğini biliyorum..Ben rahat edersem siz de rahat olacaktınız biliyorum..Ama ilk Akmeşe turunu seninle yapmak için bekletiyorum..Akmeşe istiyorlar ama ben geçen yıl o ilk turumuzda Karaabdülbaki'den dönüşümüzde sana söz vermiştim bir gün bu rampaları çıkacak duruma gelince gideceğiz diye..Çok istedin ve gidemedik Akmeşe'ye...İzinde Akmeşe:rolleyes:..
Hatta oaradan aşağıya Adapazarı...Seni hepimiz çok özledik...Her turda aramızdasın...
koniçiwa
26-06-2010, 02:05
çookk güzell :) güle güle kullanın
ustaoglu
26-06-2010, 08:39
Akmeşe için sabredin, sıkın dişinizi :) Allah izin verirse 45 gün sonra ordayım :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.