PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbuldan artvine(sarp sınır kapısı)karadeniz turu 1400 km

akdenizlim2005
12-06-2010, 11:17
bir kaç arkadaşımızla hayalini kurduğumuz ilk uzun bisiklet turumuzu ,karadenizin eşsiz güzelliğinde,istanbuldan başlayarak kıyıdan artvin sarp sınır kapısına kadar,değerli dostlarımın maddi manevi destekleri ve sponsorluğunda bayrağımıza sahip çıkalım sloganıyla,haziran sonu temmuz başı gibi start vermeyi düşünüyoruz.yol güzergahımızda bisiklet sevdalısı dostlarla tanışıp yarenlikler ederek turumuzu tamamlamayı düşünüyoruz.ilerleyen günlerde tarihleri ve etapları netleştireceğiz yol hakkında değerli bisikletçi arkadaşlarımızın tecrübelerinin ve bilgilendirmelerinin turumuzun güzel geçmesi konusunda ışık tutacağına gönülden inanıyoruz.şimdiden bütün bisiklet sevdalısı arkadaşlara teşekkür ederiz.BİLAL ÇAKIR ....ANTALYA

Nizamettinulas
14-06-2010, 17:44
selamlar

Düzceden geçme durumunuz varsa haberimiz olsun hayırlı olsun başarılar.

akdenizlim2005
15-06-2010, 21:37
selamlar

Düzceden geçme durumunuz varsa haberimiz olsun hayırlı olsun başarılar.

nizamettin bey öncelikle ilgginize sonsuz teşekkürler,sanırım şile ağva kandıra üzeri gideceğiz ,düzceyi görmeyeceğiz.

Halil Atalay
24-06-2010, 00:43
istanbulda görüşmek üzere hayırlısı olsun

Sehnaz
24-06-2010, 00:54
Benim de böyle uzun tur hayalim oldu çookk uzun yıllar öncesinden beri...Bir bayan turcu vardı..Onun yerinde olmayı istemiştim hep..;)
Ama maalesef tek başına bir kadın bu ülkede bunu başaramaz asla..:confused:

Siz başarılar diliyorum.Tur boyunca fotoğraflarınızı burada görmeyi bekliyorum..Yolunuz açık olsun..

akdenizlim2005
24-06-2010, 13:18
istanbulda görüşmek üzere hayırlısı olsun

halil bey sizleri tanımaktan mutlu olurum

akdenizlim2005
24-06-2010, 13:20
Benim de böyle uzun tur hayalim oldu çookk uzun yıllar öncesinden beri...Bir bayan turcu vardı..Onun yerinde olmayı istemiştim hep..;)
Ama maalesef tek başına bir kadın bu ülkede bunu başaramaz asla..:confused:

Siz başarılar diliyorum.Tur boyunca fotoğraflarınızı burada görmeyi bekliyorum..Yolunuz açık olsun..

şehnaz hanım iyi niyet dilekleriniz için teşekkürrler,elbette fotoğraflar çekip burda dostlarla paylaşmak en büyük dileğimiz.

hamzaekşi
10-10-2010, 02:00
merhabalar şehnaz hanım
:|

Sehnaz
10-10-2010, 14:19
Merhaba Hamza Bey..