PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbuldan artvine(sarp sınır kapısı)karadeniz turu 1400 km

akdenizlim2005
12-06-2010, 10:16
bir kaç arkadaşımızla hayalini kurduğumuz ilk uzun bisiklet turumuzu ,karadenizin eşsiz güzelliğinde,istanbuldan başlayarak kıyıdan artvin sarp sınır kapısına kadar,değerli dostlarımın maddi manevi destekleri ve sponsorluğunda bayrağımıza sahip çıkalım sloganıyla,haziran sonu temmuz başı gibi start vermeyi düşünüyoruz.yol güzergahımızda bisiklet sevdalısı dostlarla tanışıp yarenlikler ederek turumuzu tamamlamayı düşünüyoruz.ilerleyen günlerde tarihleri ve etapları netleştireceğiz yol hakkında değerli bisikletçi arkadaşlarımızın tecrübelerinin ve bilgilendirmelerinin turumuzun güzel geçmesi konusunda ışık tutacağına gönülden inanıyoruz.şimdiden bütün bisiklet sevdalısı arkadaşlara teşekkür ederiz.BİLAL ÇAKIR ....ANTALYA

IrfanKARAMAN
12-06-2010, 11:43
Bilal Abi şimdiden iyi turlar, umarım bol güzellik görür çok iyi vakit geçirirsiniz..

Görüşmek üzere.

akdenizlim2005
12-06-2010, 20:34
Bilal Abi şimdiden iyi turlar, umarım bol güzellik görür çok iyi vakit geçirirsiniz..

Görüşmek üzere.

irfancığım teşekkür ederim,inşallah karadenizin eşsiz güzelliğini fotoğraflarla siz değerli dostlarımıza aktarırız

hamtunay
13-06-2010, 14:49
Bilal bey. yolun açık,pedalın saglam olsun sağlıkla iyi yolculuklar dilerim. Karadenizin o eşsiz güzelliklerini fotoğraflamayı ve göndermeyi ihmal etmeyin. Yolun, bahtın açık olsun.

Tuncay Özışık
14-06-2010, 12:08
Merhaba Bilal abi,

Mesajını okuyunca çok heyecanlandım. Şimdiye kadar yaklaşık yarısını görebildiğim karadeniz de pedal çevirmek! Şimdiden sonsuz başarılar diliyorum. Eminim oralarda yolculuk yapmış arkadaşlarımız birçok öneride bulunacaktır. Günlük belirli bir km planıyla, iyi beslenme ve güvenlik tedbirleriyle beraber bu yolculuğun yapılmaması için hiçbir neden yok...

Sizleri Antalya'dan uğurlamak ta ayrı bir heyecen olacaktır bizim için.

Şimdiden yolunuz açık olsun.

akdenizlim2005
15-06-2010, 09:50
Merhaba Bilal abi,

Mesajını okuyunca çok heyecanlandım. Şimdiye kadar yaklaşık yarısını görebildiğim karadeniz de pedal çevirmek! Şimdiden sonsuz başarılar diliyorum. Eminim oralarda yolculuk yapmış arkadaşlarımız birçok öneride bulunacaktır. Günlük belirli bir km planıyla, iyi beslenme ve güvenlik tedbirleriyle beraber bu yolculuğun yapılmaması için hiçbir neden yok...

Sizleri Antalya'dan uğurlamak ta ayrı bir heyecen olacaktır bizim için.

Şimdiden yolunuz açık olsun.

tuncay hocam allah nasip ederse bu ilk uzun soluklu turumuz olacak ertan abiyle beraber yapacaz,bize uygun belki bir veya iki arkadaş daha katabiliriz gruba,karadenizi daha önce arabayla birkaç defa gezmişliğim var ,o eşsiz güzelliği,bisikletle gezerek yaşamak istiyoruz bu yapacağımız turun gelecekte başka arkadaşlarımıza örnek olacağına daha güzel turlar yapılacağına inanıyoruz elbbete amacımız o güzellikleri fotoğraflayarak sizlerle paylaşmak en büyük hedefimiz .... sevgilerle

Mehmet Ali SAYIN
15-06-2010, 14:45
Bilal abi kazasız belasız yolculuklar dilerim. Turunuz boyunca yaşayacaklarınızı ve çekeceğiniz resimleri şimdiden merak etmeye başladım. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Başarılar dilerim.

akdenizlim2005
15-06-2010, 21:16
Bilal abi kazasız belasız yolculuklar dilerim. Turunuz boyunca yaşayacaklarınızı ve çekeceğiniz resimleri şimdiden merak etmeye başladım. Yolunuz ve bahtınız açık olsun. Başarılar dilerim.

mehmet ali kardeşim çok teşekkür ederim inşallah çok güzel resimler paylaşırız

myant
16-06-2010, 00:31
Senin gezinin heyecanı şimdiden bizleride sardı.İnşallah kazasız belasız bir gezi gerçekleştirisiniz.Bilal ,bu gezi bizleride özendiriyor.Selamlar...

akdenizlim2005
16-06-2010, 04:39
Senin gezinin heyecanı şimdiden bizleride sardı.İnşallah kazasız belasız bir gezi gerçekleştirisiniz.Bilal ,bu gezi bizleride özendiriyor.Selamlar...

inşallah başka zaman beraber bir tur yaparız mustafa abiciğim.teşekkürler

Ceyhun Altın
22-06-2010, 10:25
Sevgili Bilal,
Bu uzun, yorucu ve bir o kadar da keyifli yolculuğun için sana başarılar diliyorum. Kazasız, belasız, sağlıklı bir tur yapmanı diliyorum. Mustafa Ağbinin de dediği gibi bizi özendiriyorsun.
Sevgilerle,

Halil Atalay
22-06-2010, 13:47
bilal bey turunuz inşallah çok keyifli geçer

asker
26-06-2010, 13:04
merhaba Bilal bey, benim de hayallediğim ama işler nedeniyle bir türlü vakit ayıramadığım bu çok güzel olacak turunuzda rüzğarın hep arkanızdan esmesini diliyorum. güveç tenceresini unutmayın. ayrıca karadeniz kıyısı çok yağışlı olur uçansu şelalesi yolunda ıslanmaya benzemez. çağırabileceğin bir araba da olmayacak ki gelip seni çocuklar eve götürsün. kolaylıklar diliyorum. güle güle gidin, sağlıcakla gelin...

gökay30
27-06-2010, 17:53
yl istanbuldan zorlu baslıyo.menekişlerde rampalar var.alaplı yolu tehlikeli.karadeniz ereglisinden baslayıp zongulgaka kadar iyi pampalar var.zonguldaktan bartına bahada iyi rampalar var.zonguldak güzel yer.samsun artvin yolu yapıldı zaten.orduda biraz zorlu gerci tüneller var .onn dısında yol düz.hava sıcaklıgı iyi olursa pek sıkıntı cekmezsiniz.ama sıcak olursa sahil antalyayı aratmaz pek.yorucu olur özellikle pampalar.gerci rampalarda bi arac bulunarak gecmek degerlendirilebilir.

gökay30
27-06-2010, 18:10
ayrıca rüzgar geneliikle karsınızda olacaktır özellikle sahile yakın yerlerde.ama bu durum sıcak havalarda serinlemek için avantaj

akdenizlim2005
27-06-2010, 20:42
merhaba Bilal bey, benim de hayallediğim ama işler nedeniyle bir türlü vakit ayıramadığım bu çok güzel olacak turunuzda rüzğarın hep arkanızdan esmesini diliyorum. güveç tenceresini unutmayın. ayrıca karadeniz kıyısı çok yağışlı olur uçansu şelalesi yolunda ıslanmaya benzemez. çağırabileceğin bir araba da olmayacak ki gelip seni çocuklar eve götürsün. kolaylıklar diliyorum. güle güle gidin, sağlıcakla gelin...

niyazi kardeşim iyi dileklerin için sonsuz teşekkürler inşallah herşey olumlu olur alnımızın akıyle tamamlarız