PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 13 haziran 2010 Çevre Haftası İstanbul Bisiklet gezisi 18 km

Sayfa : [1] 2

mr-bike
02-06-2010, 02:04
http://i102.photobucket.com/albums/m114/murats/2010-afis-m.jpg

13 Haziran 2010 Pazar 10:00 Taksim Gezi parkı

Parkur: Taksim - Mecidiyeköy - Balmumcu - BOĞAZKÖPRÜSÜ - Üsküdar - Harem

2001-2002-2008 yıllarında gerçekleştirdiğimiz gibi Çevre haftası kapsamında ve 2010 İstanbul kültür başkenti etkinlikleri programında yer alan etkinliğimizde birlikte pedal çevirmek dileği ile tüm dostlarınızı davet etmenizi rica ediyoruz. Toplam 18 km lik gezimiz 7 den 77 ye katılımcılarımızla gezerek 1 saat 15 dakika sürüyor.
Gezi sonundada çekiliş ve hediyelerimiz olacak !.
( SEDONA 261 - Ümit Bisiklet )

Hayrettin Karaca, Nasuh Mahruki, Orhan Kural, Melih Ekener gibi isimlerde bizlerle birlikte olacak,

İstanbul dışından, Anadolu yakasından uzak yerlerden araçla gelenler için araçları Harem' de bırakmalarını Avrupa yakası araçları ile gelecekler içinde Sirkeci - Kabataş çevresine park etmeleri önerilir.

Sehnaz
02-06-2010, 02:25
Kocaeli Temsilciliği olarak biz orada olacağız.
Beklediğimiz Boğaz Köprüsü geçişi kaçırılamaz !

Halil Atalay
02-06-2010, 12:30
çok güzel bir haber

MahmutSansal
02-06-2010, 13:13
Murat Beyi çabalarından dolayı tebrik ederim. Tüm dostlarımızla birlikte Taksim'de olmaya çalışacağız.

gökhan ülsel
03-06-2010, 04:27
murat abi katılım için msj atmak,mail atma gibi bir eylem gerekiyor mu?

mr-bike
03-06-2010, 14:04
kayıt gerekmiyor

mr-bike
03-06-2010, 14:06
Çekilişte daıtılacak bisikletler arasında Sedona 261 bisikletde var duyurulur

mr-bike
03-06-2010, 20:04
Keyifi bir gezi için öncelikle Kask giyelim ve mümkün olduğunca ikili sıra halinde sürelim böylece konvoyumuz kilometrelerce sürsün. Hem görsel hemde güvenli bir gezi ortamı yaratmış oluruz.

Melis
03-06-2010, 23:39
Kocaeli Temsilciliği olarak bizde orada olacağızzzz :D :D

Halil Atalay
03-06-2010, 23:53
arkadaşlar buluşma noktası kırmızı nokta olan yer
http://img200.imageshack.us/img200/4876/buluma.jpg

ayrıca
B.çekmece saat 07.30 hareketle avcılar, duruma göre tren veya pedallayarak k.çekmece, yenibosna, şirinevler, merter, topkapı, aksayar, taksim olacak diye düşünüyorum

mr-bike
04-06-2010, 00:46
Anadolu yakasıdan gelenler için bir kaç ipucu ;
Araçla geliyorsanız aracınızı harem' e park ediniz, Arabalı vapur ile karşıya geçiniz, Sahilden dolmabahçe yokuşundan veya tarlabaşından yokuşdan çıkarak gelebilirsiniz ancak yokuş çıkmak istemezseniz Kabataş' dan finiküler sistemini kullanarak 3 dakikada Taksime ulaşabilirsiniz.

Sehnaz
04-06-2010, 00:54
Umarım yetişebiliriz..Erken saatlerdeki otobüslerde yer bulmaya çalışacağız.

passionate bicyclist
04-06-2010, 03:54
Mükemmel bir organizasyon emeği geçenlere teşekkürler.Orada olmaya çalışacağım.

Boğaz geçişi bisikletle çok güzel olmalı.

mr-bike
04-06-2010, 09:00
binlerce kişi bi arada pedal çevirmek çok güzel bir duygu hele köprü üstünde olunca tadı bir başka oluyor

basaktris
04-06-2010, 11:39
Gelebilmeyi çok ama çok istiyorum :) Kesinlikle kaçırılmayacak kadar harika ve anlamlı bir etkinlik. Umarımki gelebilirim :)

fehmiavni
04-06-2010, 13:25
şehnaz ablacım çok ısrar ettin, bende yazıyorum. Çevre günü -izmit temsilciliğinin doğum günü- bizim için ayrı bir anlamı olan bu etkinlikte hep birlikte kıtaları geçicez :cool:
Başak hanım umudunu sakın yitirme, ilerde torunlarına anlatırsın bu mikemmel etkinliği (:))

Sehnaz
04-06-2010, 14:22
Fehmi yine noktayı koydun ;) İlerde torunlarımıza anlatacak müthiş bir hikaye.....Bir daha bu fırsat doğmayabilir.Boğaz köprüsü geçişi izni hiç de kolay alınmıyor. Derneğimizin önemli başarılarından biri daha ekleniyor listeye...Başkanımız çok özel çabaları ile bu başarılar.Ona sonsuz teşekkürler..

basaktris
04-06-2010, 17:37
Bir aksilik çıkmazsa önce öğrencilerime sonra da kısmetse torunlarıma anlatabileceğim bu etkinlikte yer alacağım.. Çok güzel harkulade olacağına eminim. Hep birlikte gerçekten kıtaları aşacağız :) :D

Halil Atalay
04-06-2010, 18:46
gel ne olursan ol tekrar gel

bende diyorum

gelin pisikletinizle yine gelin bisikletlerinizle

Sehnaz
04-06-2010, 20:36
Biz mevlana gibiyiz zaten... :D:D bir gün herkes bize gelecek ;)

basaktris
04-06-2010, 21:07
Çok heycanlanıyorum açıkçası :) Çiftteker aşkımızla çok güzel bir anı olacak dilerimki :)

*Bisiklete çiftteker demeyi de seviyorum, Türkçe sözlüklerde yer alıyor.

ismailb
04-06-2010, 22:29
Güzergah Taksim Elmadağ Şişli Mecidiyeköy Zincirlikuyu Boğaziçi Köprüsü Beylerbeyi Üsküdar Harem şeklinde mi?

mr-bike
04-06-2010, 23:13
Güzergah Taksim Elmadağ Şişli Mecidiyeköy Zincirlikuyu Boğaziçi Köprüsü Beylerbeyi Üsküdar Harem şeklinde mi?

araya balmumcu eklnecek

Sehnaz
05-06-2010, 02:32
Çok heycanlanıyorum açıkçası :) Çiftteker aşkımızla çok güzel bir anı olacak dilerimki :)

*Bisiklete çiftteker demeyi de seviyorum, Türkçe sözlüklerde yer alıyor.
Ben de çok heyecanlanıyorum.Aylardır hayallerini kurduğum bir şey gerçekleşiyor.:rolleyes: http://www.bisikletliler.org/forum/images/icons/icon11.gif

Çiftteker güzel sözcük bence de..

Sehnaz
05-06-2010, 03:03
Yanınıza yağmurluk alın !

Ben kar yağsa da vazgeçmeyeceğim.....

fehmiavni
05-06-2010, 12:26
bizde çifteker diyelim o zaman bundan sonra :)
ben heralde bu gece uyku uyumam :D yağmurda ıslanması ayrı zevkli bilen bilir ama denemenizi tavsiye ederim

hakanozhan
05-06-2010, 19:17
Maalesef ben gelemiyorum :evil: :( :cry: :cry: :sad:

Canlı yayın yapılacak mı en azından TVden/netten seyredeyim :(

Sehnaz
05-06-2010, 23:17
Bu akşam 05.06.2010 Cumartesi NTV ' de saat 22:00 - 24:00 arası Yeşil ekranda Dünya çevre günü programında Bisikletliler Derneği yönetim kurulu başkanı Murat Suyabatmaz konuk.

Sehnaz
05-06-2010, 23:25
Çevre haftası nedeni ile düzenlenen gezimiz, 2010 organizasyon komitesi tarafından alınan karara göre gök gürültülü sağnak yağış nedeni ile Boğaz Köprüsü geçişi birr hafta sonraya ertelenmiştir.

basaktris
05-06-2010, 23:49
Bir hafta daha heyecanla bekleyeceğiz yani.. Çok hazırlamıştım kendimi ben :(

Sehnaz
05-06-2010, 23:53
:( :confused:

Sehnaz
06-06-2010, 00:09
Her şeyde birr hayır vardır :roll: :???: ;)

hakanozhan
06-06-2010, 00:52
Evet her şeyde hayır vardır:
Yarını bekleyenler 1 hafta daha bekleyecek.
Benim gibi kaç sene daha bekleyeceğini düşünenler 1 hafta bekleyecek.

Kendi kendime kriz yaşarken :rolleyes: ilaç gibi geldi. Birkaç haftadır katılamıyordum. Haftaya (13ünde) boğaz köprüsü 20 sinde Eskişehir....

kutahya_asigi
06-06-2010, 01:50
nasip kismet artik

basaktris
06-06-2010, 02:07
Mutlaka her şeyde bir hayır vardır öyle düşünelim :) haftaya çok çok güzel geçer inaşllah :)

Sehnaz
06-06-2010, 02:20
Bu akşam 05.06.2010 Cumartesi NTV ' de saat 22:00 - 24:00 arası Yeşil ekranda Dünya çevre günü programında Bisikletliler Derneği yönetim kurulu başkanı Murat Suyabatmaz konuk.
Çok önemli mesajlar verildi..
Kısa bile olsa çok çarpıcıydı ....
Boğaz Köprüsü geçişi ertelendi ama bu güzel program teselli oldu.Türkiye'ye çok güzel mesaj verildi.Teşekkürler Başkanım derneğimiz için bütün çabalarınıza özverinize bisikletliler adına..

http://www.facebook.com/group.php?gid=7382814300&ref=ts#!/video/video.php?v=418099433256&ref=mf

Halil Atalay
06-06-2010, 03:28
Merhaba Bisiklet Severler

Gönül istedi bu tur yarın yapalım ve sesimizi duyuralım bizlerde hava raporunu 1,5 haftadan beri takip ediyoruz ve yağışlı olacağını gösteriyordu belki bir şans bize güler de son birkaç günde hava duru değişir diye bekledik ama olmadı ve Turumuz Valiliğin GÜVENLİK (Kaza araç kazası rüzgar vb.) uyarısıyla ve bizleri uzun toplantı sonrasında almış olduğumuz bir kararla turumuzu iptal etmek zorunda kaldık.

Ve bu karar (NTV Yeşil Ekran) programına katılmamız nedeniyle çok geç saatlere kaldığından bazı arkadaşlar ulaşamadığımız olmuştur onlara buradan özür diliyoruz

Bizler hiçbir zaman bisiklet severler arasında ayrım yapmamaya özen gösterdik ve eğer turu yapacak olsaydık sadece bizler yararlanacaktık çünkü herkes bizim gibi iyi bisiklet süremiyor ve yağışlı havada bisikleti iyi olmayan (fren,lastik) gibi faktörler katılacak kullanıcılar için nekatif etki edeceğinden turu ertelemek çok daha olduğunu düşünüyoruz.

Bildiğiniz gibi boğaz köprüsünden her zaman geçmeye izin yok ve bu izinler çok zor alınıyor ve dernek bu izin için 2 hafta önceden resmi yazı ile valiliğe başvurmuş son birkaç günde izin verildiği tarafımıza haber verilmiştir.

Bizlerde çok kısa zamanda hazırlanmak kalmıştı bu sebeple çok güzel bir duyuru ve hazırlık yapamamıştık.

Şimdi bir hafta sonra yapılacak tur beklide yarıdan daha fazla katılımla ve daha fazla ses getirecek şekilde yapılacak. Çünkü önümüzde 1 hafta hazırlanma süremiz var ve daha iyi şekilde duyuru ve hazırlık yapma şansımız var herkesi memnun edecek bir tur olacağından eminim.

13.06.2010 Pazar günü görüşmek üzere

Tüm bisiklet camiasından son dakika gelişmesinden dolayı özür dileriz
Bisikletliler Derneği Yönetim Kurulu
.

crybull15
06-06-2010, 14:58
:) bu güzel etkinliği destekler, aranızda olmayı sevinçle isterim..

mr-bike
06-06-2010, 16:00
Bisikletliler derneği olarak pek çok konuda bisikletin gelişimi başardık ve başarmak istediklerimiz içinde mücadele ediyoruz.

Bu doğrultuda 3 kez Boğaz Köprüsünden gçmeyi başardık, 4. kez geçmek için uzun zamandır süren girişimlerimiz ancak Çarşamba günü akşam sonuçlandı.
Konu İstanbul 2010 komitesi ile birlikte yapıldığı için uzun ve zorlu izin sürecinden sonra yağmur yağacağı için hemen erteleme talep etmemiz çok da kolay olamazdı, bu nedenle havanın değişmesini Ctesi gününe kadar bekledik. Bu arada Çevre bakanımızı va Başbakanı Konya' da bisiklet turuna katılma ihtimali nedeni ile perşembe - Cuma günleri Konya' da bulunmamız yoğunluğumuzu dahada arttırmıştır. Ctesi hava durumundaki kötü gelişmelerin değişmeme sonucu yetkili kurumlarla ve yetkilileri ile Cumartesi günü görüşmek oldukca zor olmuştur, erteleme konusunda yönetim kurulu toplantısı yapılıp erteleme için İstanbul 2010 komitesi ve valilikten onay istenmiştir. onay için uzun süre cevap beklenmiştir. Ntv yayını öncesi cevap alabildğimiz yetkililer gece 22:00 gibi erteleme için onay vermişlerdir. Bu nedenlerle duyuru için zaman azalmıştır. Aynı saatlerde duyuru yaptığımız tüm site ve forumlardan arkadaşlarımızca duyuru yapılmıştır.

Yağış nedeni ile bir çok üyemizden dernek acil telefonumuzdan erteleme olup olmadığı konusunda telefonlar gelmiştir.

Gece Ntv canlı yayın Sarıyer' de yapıldığından evlerimize dönmemiz gece 02:00 yi bulmuştur. Sabah 05:30 dan itibaren hava durumu tekrar kontrol edilip görevli kurum ve kuruluşlara telefon edilmiş ve davetlilere mesaj atılarak erteleme bilgisi verilmiştir.

Yinede ertelemeyi duymayıp gelecek olanlar düşünülerek 2 yönetim kurulu üyemiz gece görev bölümü yapmıştır.
Ancak buna rağmen başkan olarak bizzat gelerek durumu açıklamayı uygun bulduğumdan yola çıkmak istedim ancak otopark da önüme araç park ettiğini gördüm buda saat 10:00 da Taksim' e ulaşmama neden olmuştur.

Bizler ve profesyonel 50 - 100 kişi tabiki kar, yağmur, fırtına bisikletle köprüden geçeriz ama bu etkinliğin bu şekilde yapılmış olmasının hem güvenlik riskleri hemde bisiklet adına mesaj vermek ve kitlemizin gücünü ortaya koymak adına faydalı olacağına inanmadığımızdan ertelenmesini uygun bulduğumuzu belirtmek isterim.

Hedefimiz 13 haziran 2010 Pazar günü 5000 bisikletli Boğaz Köprüsünden geçiş yapmak ve bisiklet için vermek istediğimiz tüm mesajları medya aracılığı ile halkımıza ve yetkililere aktarabilmektir.
Bu hafta müsait olmayan ancak haftaya müsait olacağını bildiren Hayrettin Karaca, Nasuh Mahruki, gibi pek çok değerli isim bizlerle birlikte olacaktır.

Sadece köprüden geçmek isteseydik bugün muhakkak geçerdik ama biz bisiklet adına bir JOKER kullanma fırsatı yarattık bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Bu etkinlikteki amacımız bisikletimize binmek değil bisikletimizin gelişmesi için binmektir.

Hava koşulları ve erteleme izin sürecinde elimizde olmayan nedenlerle oluşan aksaklıklar nedeni ile camiamızdan özür dilerken, haftaya mükemmel bir organizasyonla bunu telafi etmeyi arzu etmekteyiz.

Haftaya Güzel bir havada 5000 bisikletli ile Taksim' de buluşup, keyifle köprüden geçmek, Harem' de Şenlikle bitirmek dileği ile,

mkemal79
07-06-2010, 17:44
İnşallah bir aksilik olmazsa biz iki kişi gelmeyi planlıyoruz görüşmek üzeri...

mr-bike
07-06-2010, 23:00
Başka bir forum sayfasında etkinliğimizin ertelenmesi sonucu bir alıntı ;

evet ertelemeden dolayı çok konuşuldu ..
EFENDİM GEÇ HABER VERİLDİ
EFENDİM BU İŞİ ORGANİZE EDEN NEDEN ERKEN SÖYLENMEDİ
EFENDİM YAMUR YAĞSIN NE OLACAK
EFENDİM RUZGAR VAR
EFENDİM
EFENDİM
........
6 haziranda köprü geçisi iptal olmuşsa duyan duymayana haber verse idi YANİ HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSAYDI BU KADAR TARTIŞMA OLMAZDI
.
.
.
BU İŞİ ORGANİZE EDENLERİN İŞİNİ HAFİFLETMEK İÇİN
LÜTFEN YÜKLERİNİ HAFİFLETMEK İÇİN ONLARA YARDIMCI OLALIM....
.
.
13 haziranda ordayım aksilikte olsa işimde olsa iptal da olsa üzülmiyeceğimmmmmm
13 HAZİRANDA KÖPRÜDE OLMAK İÇİN PEDAL ÇEVİRECEĞİM "

Güzel yorum için teşekkür ederim.

Sehnaz
08-06-2010, 01:53
Kimse bozulmasın ama ukala da demesinler ben zaten orayı asla ciddiye almadım.Derneği tanımadan da orayı biliyordum.
Yıllardır bisikletle iyi birşeyler yapabileceğim düzgün bir yer aradım durdum..Ama orası değildi bir şeyler yapmak için yerim..

Orada yazılanları, doğru düzgün olanları ayrı tutuyorum..şaşkınlıkla ve hayretle izliyorum. Bir şey mantıklı bir şekilde açıklandığı halde bu kadar düşmanca ve art niyetle tavır almaları bana ''Bu ülke nereye gidiyor dedirtti''...Bu kadar hoşgörüsüz bir toplum mu olduk?
Hem bu kadar tepkili hem de derneğin etkinliğine katılmaya hevesli nasıl bir topluluk inanılmaz şaşkınlıkla izliyorum...Yoksa İstanbul'mu bu hale getirmiş insanları ..Buralarda ve diğer illerde de pek çok bisikletli gurup var ama bu kadar agresif değiller...

Bisikletliler olarak biz son derece hoşgörülü, dayanışma, paylaşma yardımlaşma gibi değerlere önem verirken diğer forumda zerre kadar bu değerlerin olmadığını gördüm...

Eğer bu derneğe katıldığımda burada da aynı muhabbetler olsa idi 1 dakika bile burada kalmazdım. Bu benim tarzım... dileyen istediği ve kendini layık bulduğu yerlerde olabilir..

Kavga ,aşağılama, insanları deşifre etme ,açık arama her şeyi orada gördüm...
Burada ise saygı,dayanışma,paylaşım,iyi niyet buldum...
Ben buradayım...!

basaktris
08-06-2010, 02:53
Kesinlikle size katılıyorum Şehnaz Ablacım..
Kimse kimseyi bir etkinliğe zorla getirmiyor, burada bireyler, yetişkinler kendi irade ve istekleriyle katılma yada katılmama tercihlerine sahipler. Ertelendiyse ertelendi kimsenin zarar görmemesi içindi bu, bir önlemdi. Bunu anlamayana anltaması zor olsa gerek. İnsanların birbirine saygı göstermesi bu kadar mı zor anlayamıyorum gerçekten de.
Ben de buradayım..13 Haziran'da da bu etkinlikte varım.

Sehnaz
08-06-2010, 03:01
Başak'cım çok güzel söyledin ne diyebilirim..Bilenler biliyor..Malum sitede insanlar çıldırmış olmalı dedirten yazılar okudum....:confused:

Vaktin olursa okumaya değer bulursan gir ve oku şaşırırsın..Ben artık merak bile etmiyorum..Çünkü ezberledim orada yazılanları...
Biz bize yakıştığı gibi davranıyoruz...

mr-bike
08-06-2010, 11:22
Aramızda sağduyulu insanlarda var arkadaşlar özelden pek çok mesaj geliyor sadece biri ;

TEBRİK EDERİM.

--------------------------------------------------------------------------------

Murat bey sizi şahsen tanımıyorum,bir kaç sefer görme fırsatım oldu bazı etkinliklerde(2008 köprü geçişi, ispark açılışı vs.) ama inanın şu anda saygı duyuyorum size,ismini vermicem gerek yok bir forumda hava muhalefetı ve güvenlikle ılgili olarak etkinliğin iptalıne ilişkin yorumları okudum ve hala okuyorum ve inanamıyorum. Yorum da yapmayacağım söylenilenlerle ama ben sizi sabrınızda dolayı kutlarım. Hem bir sevda uğruna mücadele ediceksiniz, hemde o uğruna mücadele ettiğiniz kesimden akla mantığa sığmayan yapıcılıkla uzaktan yakından ilişkisi olmayan laflar işiteceksiniz. Zor gerçekten zor tebrik ediyorum sizi. Böyle bir ortamda bu işten soğumamak benden bu kadar yeter dememek gerçekten tebrik edilecek bir iş. İnanın polemik konusu olmaması için bunu bir yerde yazmadım çünki sizin kadar sabırlı bir insan olmadığımı düşünüyorum sadece sizle paylaşmak istedim.

Saygılarımla.

KoRaY
08-06-2010, 12:27
Üzülecek,önemsenicek bir durum yoktur ortada.Eğerki iptal olmasaydı ve sorun yaşansaydı şimdi böyle biz karda yağmurda çamurda bineriz diyenler bu yüklendiklerinin 2 katı yukleneceklerdi.Niye güvenlik önlemi almadınız,niye iptal etmediniz hava güzelken gecerdik vs
Memnun olmak istemeyen insanı memnun edemezsiniz.Bir laf söyler annem çok severim^TOK AĞIRLAMAK ZOR OLUR^ diye.Bize bisiklete aç insan lazım,hoşgorüsü olan.Hayatta aykırı,isyankar insan çokkk ama hoşgorülü,anlayışlı insan pek yok.

Vel hasıl kelam ayın 13. köprü yine açıkmıdır bisikletlilere?
-Açıktır
Yine geçiş yapılacakmı organizasyon sayesinde?
-Yapılacak
Hava daha güzel olup katılım artıcakmıdır?
-Kesinlikle

Bir sorun aksilik yaşamazsam 13 hazıranda boğaz havasını kopru ustunden bir kez daha çekeceğim.

Ülkü Moral
09-06-2010, 00:24
Başarılar arkadaşlar....

Sehnaz
09-06-2010, 00:27
Aramızda sağduyulu insanlarda var arkadaşlar özelden pek çok mesaj geliyor sadece biri ;

TEBRİK EDERİM.

--------------------------------------------------------------------------------

Murat bey sizi şahsen tanımıyorum,bir kaç sefer görme fırsatım oldu bazı etkinliklerde(2008 köprü geçişi, ispark açılışı vs.) ama inanın şu anda saygı duyuyorum size,ismini vermicem gerek yok bir forumda hava muhalefetı ve güvenlikle ılgili olarak etkinliğin iptalıne ilişkin yorumları okudum ve hala okuyorum ve inanamıyorum. Yorum da yapmayacağım söylenilenlerle ama ben sizi sabrınızda dolayı kutlarım. Hem bir sevda uğruna mücadele ediceksiniz, hemde o uğruna mücadele ettiğiniz kesimden akla mantığa sığmayan yapıcılıkla uzaktan yakından ilişkisi olmayan laflar işiteceksiniz. Zor gerçekten zor tebrik ediyorum sizi. Böyle bir ortamda bu işten soğumamak benden bu kadar yeter dememek gerçekten tebrik edilecek bir iş. İnanın polemik konusu olmaması için bunu bir yerde yazmadım çünki sizin kadar sabırlı bir insan olmadığımı düşünüyorum sadece sizle paylaşmak istedim.

Saygılarımla.

Ben de yazdıklarımda bazılarını ayrı tutuyorum.değerli insanların olduğuna inanıyorum orada da..Ben artık orada yazmaya cevap vermeye değer bulmuyorum.Bizim buradaki İzmit üyelerimizden de orayı yıllardır takipedenler var..Aramızdalar hepsi...Ama 17 yaşındaki üyemiz de 20-30-40-50 yaşlarındaki üyelerimiz de son derece saygılı ve ne dediğini bilen kişikler.17 yaşında 2 üyemiz var aktif...Bilenler biliyor...onların tepki ve davranışlarını görüyorum..Yazdıklarını okuyorum son derece mantıklı ve akıllılar...Oraya da aktif katılan üyelerimiz onlarda...Gülüyorlar o genç ve toy halleri ile yazılanlara...Hayretle okuduklarını ben biliyorum...

Murat Bey'in sabrını çok iyi biliyorum.Buraya üye olduğumdan beri yaşadıklarımı gözlemlerimi yazsam bazı insanlar için çok kırıcı olur.Ben asla bunu yapamayacak kadar ölçülüyüm çünkü...
Ama Murat beye saldırı niteliğinde yazılan tüm yazılara nasıl da sabır ile ve nezaketle yanıt verdiğini de gördüm.Şaşırdım..Başkası olsaydı bu kadar sabırlı olamazdı..bu kadar saygılı olamazdı..Ben Murat beyi yetiştiren anne babanın ellerinden öpüyorum....
Öncelikle aileden alınan terbiye sonra yaşadığı çevre ve etrafındaki insanlardır insanın karekterini ortaya koyan...Haddim olmayarak bu gözlemlerimi yazdım....

Ayrıca bunları ve gözlemlerimi yazdığım için bana ne dediklerinide tahmin ediyorum...O kelimeyi yazmıyorum..terbiyem müsaade etmiyor..Daha yumuşatarak yazayım ..Benim kimseye yağ çekmeye ihtiyacım olmadı..Buna ihtiyacım yok çünkü...Ben üzerime düşen görevi layığı ile yapmaya çalıştım başladığımdan beri...Sadece haketmeye çalıştım verilen görevi..

Çalışıp hakkıyla bir yere gelen insanların yağ çekme gibi bir harekete asla ihtiyacı olmaz...Beceriksiz ve başarısızların işidir bunlar...

Şimdi gece gündüz bisiklet için mücadele veren ..pek çok fedakarlıkla dernek için çalışan insanlara lütfen biraz saygı...

Konuşacak çok şey var ama susuyorum...

Değerli Başkanım sabrınızla da bize örnek oluyorsunuz..Susmayı ve beklemeyi sabredip anlamalarını sağlamayı da sizden öğreniyoruz...Lider olmak bu işte..Herkes lider olamıyor ne yazık ki..Hele saygı duyulan kendinden büyük ve küçük herkesin saygınlığını kazanmak da her kesin başarabileceği bir şey değil...teşekkür ediyorum kendi adıma ..sizden hayat dersleri alıyoruz...

Sehnaz
09-06-2010, 00:28
Üzülecek,önemsenicek bir durum yoktur ortada.Eğerki iptal olmasaydı ve sorun yaşansaydı şimdi böyle biz karda yağmurda çamurda bineriz diyenler bu yüklendiklerinin 2 katı yukleneceklerdi.Niye güvenlik önlemi almadınız,niye iptal etmediniz hava güzelken gecerdik vs
Memnun olmak istemeyen insanı memnun edemezsiniz.Bir laf söyler annem çok severim^TOK AĞIRLAMAK ZOR OLUR^ diye.Bize bisiklete aç insan lazım,hoşgorüsü olan.Hayatta aykırı,isyankar insan çokkk ama hoşgorülü,anlayışlı insan pek yok.

Vel hasıl kelam ayın 13. köprü yine açıkmıdır bisikletlilere?
-Açıktır
Yine geçiş yapılacakmı organizasyon sayesinde?
-Yapılacak
Hava daha güzel olup katılım artıcakmıdır?
-Kesinlikle

Bir sorun aksilik yaşamazsam 13 hazıranda boğaz havasını kopru ustunden bir kez daha çekeceğim.

Size ve her sözünüze katılıyorum..sağ duyunuza ve saygınıza teşekkürler derneğimiz adına..

KoRaY
09-06-2010, 01:38
Size ve her sözünüze katılıyorum..sağ duyunuza ve saygınıza teşekkürler derneğimiz adına..

Ben teşekkür ederim,çalışmalarınız ve sabrınız için.Ayrıca izmittede güzel organizasyonlara imza atılıyormuş biraz gezindikten sora forumda dikkattimi çekti kısmet olursa izmite geldiğimde bisikletimide yanımda getirme fırsatı bulursam sizlere katılacağım.

Sehnaz
09-06-2010, 01:44
Ben teşekkür ederim,çalışmalarınız ve sabrınız için.Ayrıca izmittede güzel organizasyonlara imza atılıyormuş biraz gezindikten sora forumda dikkattimi çekti kısmet olursa izmite geldiğimde bisikletimide yanımda getirme fırsatı bulursam sizlere katılacağım.

Teşekkür ederim elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz..;)

Çok seviniriz ..Geleceğiniz zaman önceden haberimiz olursa güzel bir rota belirleriz.Bizimle pedal çevirmek inanın çok keyifli...Çok güzel bir ekibimiz var... Neşeli ,yardım sever, pozitif...Siz de bekliyoruz İzmit'e

KoRaY
09-06-2010, 01:53
Teşekkür ederim elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz..;)

Çok seviniriz ..Geleceğiniz zaman önceden haberimiz olursa güzel bir rota belirleriz.Bizimle pedal çevirmek inanın çok keyifli...Çok güzel bir ekibimiz var... Neşeli ,yardım sever, pozitif...Siz de bekliyoruz İzmit'e

Tabikide dediğim gibi bisikletiminde yanımda olması durumunda haber vereceğimden kuşkunuz olmasın.Keyif alıcağımdan eminim sizlerle ki memleketimden birileriyle pedal çevirmek daha da bi güzel olucaktır.

Kıymet
09-06-2010, 09:45
Evet biz de varız .... Kesinlikle........... iple çektik o hüzünlü erteleme haberinden sonra............... yaşasın ............ :))))) Sedammm Nihanımmmm nerelerdesiniz :))))) buralara bir el atın :))))) yahuuuuuuuuuuuuuuuu :))))

R@kipsiz ömer
09-06-2010, 10:01
otobüs firmasıyla en son ne zaman görüşülüp , sayı verilecek ?

R@kipsiz ömer
09-06-2010, 10:23
bide istanbul a gidip , boğazdan geçilip , geriye mi dönülecek hemen ,
şehnaz ablacım bu konuyla ilgili biraz açıklama yaparak beni biraz rahatlatırmısın ...
kararsızlıklar içindeyim ;)

Kıymet
09-06-2010, 10:29
Yani hemen dönmek istemiyormuşsun gb bir durum algıladım...

Ömer ??? doğru mu algılamışım ??? :))

R@kipsiz ömer
09-06-2010, 10:49
evet çok doğru algılamışsın kıymet abla ,
belki boğazdan sonra biraz kalmamız , beni gelmeye ikna eder diye cevap bekliyorum ;)

basaktris
09-06-2010, 10:56
Ben de varımmm :)) iple çekiyorum... :D

birolcakir
09-06-2010, 13:07
Merhaba,

Grubunuza yeni üye oldum.
Yalovada - Altınova da ikamet ediyorum. Cumartesi - Pazar günü saat 09:00-14:00 arası Mecidiyeköyde bir seminerde olacağım.
Acaba köprüden saat kaçta geçilecek. Yetişebilir miyim?

koniçiwa
09-06-2010, 14:01
Bende varımmm

Sehnaz
09-06-2010, 15:50
Merhaba,

Grubunuza yeni üye oldum.
Yalovada - Altınova da ikamet ediyorum. Cumartesi - Pazar günü saat 09:00-14:00 arası Mecidiyeköyde bir seminerde olacağım.
Acaba köprüden saat kaçta geçilecek. Yetişebilir miyim?

10:00 da başlıyor . Tahminen 12:00 gibi biter.

Sehnaz
09-06-2010, 15:52
Ömer bir an önce karar vermelisin...ne kadar erken belli olursa o kadar kolaylaşır işim..

Sehnaz
09-06-2010, 15:57
Bende varımmm

isim alabilir miyim?

Sehnaz
09-06-2010, 16:06
Çekilişte daıtılacak bisikletler arasında Sedona 261 bisikletde var duyurulur
güncel.......

kahraman
09-06-2010, 17:41
Bende geliyorum.İple çekiyorum üstelik ipe motor bağladım:)

murate41
09-06-2010, 22:06
ben de geliyorum :-)

passionate bicyclist
09-06-2010, 23:36
Ben de geliyorum.Yüreğimde bisiklet sevdası,bogaz köprüsü geçişi heyecanı .
O günü heyecanla ve sabırsızca bekliyorum.
İlk defa böylesine büyük bir organizasyonda yer alacağım için de mutluyum.

burak.ulsever
10-06-2010, 00:03
Eskişehir'den 2 kişi çıkacaktık yola ancak malesef tek kişiye düştük. İstanbul'u bilmediğim için izmit üzerinden gelmeyi tasarlamıştım. Ancak Eskişehir'den otobüs ile geleceğim saat 01:00'de binip 05:00 gibi İzmitte olur siz saat 05:15 demişsiniz Şehnaz Hn. bilmem yetişebilirmiyim ?

Ve elbette Kuruçeşme neresi gibi abuk bir sorumda olacak, yetişebileceğim bir mesafe ise oradan deneyim şansımı ?

@albayrak
10-06-2010, 00:30
büyükçekmece avcılar küçükçekmece cennet mahlesinden katılacak olanlar varmı varsa sabah yer ve zaman ayarlıyalım taksime beraber pedallarız

mr-bike
10-06-2010, 09:04
Eskişehir'den 2 kişi çıkacaktık yola ancak malesef tek kişiye düştük. İstanbul'u bilmediğim için izmit üzerinden gelmeyi tasarlamıştım. Ancak Eskişehir'den otobüs ile geleceğim saat 01:00'de binip 05:00 gibi İzmitte olur siz saat 05:15 demişsiniz Şehnaz Hn. bilmem yetişebilirmiyim ?

Ve elbette Kuruçeşme neresi gibi abuk bir sorumda olacak, yetişebileceğim bir mesafe ise oradan deneyim şansımı ?

Kuruçeşme biraz ters bir nokta, senin Harem' de inip, Arabalı vapur ile Sirkeciye geçip pedal çevirerek Taksim' e gelmen gerekir zaten Sirkeci den sonra yollarda pek çok bisikletli görebilirsin

mr-bike
10-06-2010, 09:05
büyükçekmece avcılar küçükçekmece cennet mahlesinden katılacak olanlar varmı varsa sabah yer ve zaman ayarlıyalım taksime beraber pedallarız

Bakırköy Metin bisikletten bir grup geliyor tel :0212-6602604

Sehnaz
10-06-2010, 09:11

Bence de İzmit aktarmalı gelmemelisin.Telefonla haberleşiriz Haremde buluşuruz.Karşıya geçince bir rehberimiz olacak.Hızla Taksime kısa yoldan ulaştıracak.Hareme kadar gelirsen devamını birlikte konuşur ona göre hareket ederiz Burak

mozy
10-06-2010, 10:36
Bursa'dan 5+2 kişi geliyoruz. 5 kişinin gelişi kesin. Diğer iki kişinin durumu Cuma günü netleşecek.

Metin Özmener
İrfan Çelik
Canpolat Çakal
Murat Sümer
Levent ???

+

Niyazi Karakayış
Serhat ???

Dnzc
10-06-2010, 12:28
Selamlar, yeni üye oldum, Tarabya'da oturuyorum
llk Critical Mass etkinliğine Mayısta katıldık, ilk Bisikletliler etkinliğine Haziran da katılacağız, şu an arkadaşlarımızla konuşarak maksimum katılımı sağlamaya çalışıyoruz, emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler....

Halil Atalay
10-06-2010, 13:12
bisiklet severler ben b.çekmeceden hareket edeceğim ve avcılardan k.çekmece turuma grup kararına göre ya tren yada pedallayarak sirkeci oradan taksimde olacağım bilginize

eğer bu konuda bana ulaşmak isterseniz 0532 528 00 61 7/24 saat açık

burak.ulsever
10-06-2010, 15:23
Bence de İzmit aktarmalı gelmemelisin.Telefonla haberleşiriz Haremde buluşuruz.Karşıya geçince bir rehberimiz olacak.Hızla Taksime kısa yoldan ulaştıracak.Hareme kadar gelirsen devamını birlikte konuşur ona göre hareket ederiz Burak

Eskişehir'den araştırayım Harem'e kadar giden firma varmı ona göre akşam saatlerinde buradan sizlere kesin cevap yazarım . . . .

Sehnaz
10-06-2010, 21:21
Ben
Melis
Başak
Fehmi
Hakan
Murat
Kıymet
Seda
Nihan

..............?

mr-bike
10-06-2010, 21:28
Haber 1 : Gezimizin şanslı katılımcılarına bir bisiklette KRON' dan XC 250 modeli

mr-bike
10-06-2010, 21:29
Haber 2: yarın ( Cuma 11.6.2010 ) TRT FM Radyo ' da 13:15 den sonra konuk oluyoruz.

Sehnaz
10-06-2010, 21:46
:oHaber 1 Muhteşem ! dilerim ihtiyacı olan birine çıkar..2 bisiklet harika olacak etkinliğimiz eminim..

:)Haber 2 Süper ! İnternetten de dinleyebiliriz sanırım..hangi link verebilirseniz ...Geçen defa yanlış radyoyu beklemiştik dinleyebilmek için..

basaktris
10-06-2010, 23:32
:oHaber 1 Muhteşem ! dilerim ihtiyacı olan birine çıkar..2 bisiklet harika olcak etkinliğimiz eminim..

:)Haber 2 Süper ! İnternetten de dinleyebiliriz sanırım..hangi link verebilirseniz ...Geçen defa yanlış radyoyu beklemiştik dinleyebilmek için..

Çooookk güzel haberler gerçekten.

TRT Fm 96.00 frekansı ama...

Şehnaz Ablacım bu link TRT Fm'in internetten canlı dinlemek için :)
http://www.trt.net.tr/canli/canli.aspx?kanal=RADYOFM&slv=0

basaktris
10-06-2010, 23:33
Ben
Melis
Başak
Fehmi
Hakan
Murat
Kıymet
Seda
Nihan

..............?

bence daha fazlayıızzzz!!! :)

gmbilercil
10-06-2010, 23:43
Pazar günkü etkinlikte kavrulcakmısız gibi,çok sıcak olucak sanırm bu kez hava,ama yağmurdan iyidir çünkü büyükadada yaptıgımız bisiklet bayramında ıslandık baya:))..

mr-bike
10-06-2010, 23:48
Kartal Belediyesi 12.6.2010 Cumartesi Bisiklet Şenliği düzenliyor.
Derneğimizin destek verdiği Şenlikte derneğimiz çekiliş ile 2 adet Ümit marka MTB Dağ bisikleti armağan edecek.
Saat 9:30 Buluşma
Saat 10.00 Start
Parkur : Kartal - Maltepe - Kartal
Gezi sonunda Halk konseri ve BMX gösterileri yapılacaktır.

Melis
10-06-2010, 23:49
Haberler süpermiş :D İzmit'ten de katılım daha çok olacak da herkes nerede acabaaa :D

@albayrak
10-06-2010, 23:57
bisiklet severler ben b.çekmeceden hareket edeceğim ve avcılardan k.çekmece turuma grup kararına göre ya tren yada pedallayarak sirkeci oradan taksimde olacağım bilginize

eğer bu konuda bana ulaşmak isterseniz 0532 528 00 61 7/24 saat açık

halil bey saat kaç gibi yola çıkarsınız ben cennet mahallesindeyim acaba nasıl bulusuruz? ayrıca cennet ten cıkacak arkadaslar varsa halil beyin grubu ile buluşalım

koniçiwa
11-06-2010, 00:26
emre yalnız :( peşimden sürüklemeye çalışıyorum birilerini ama malesef...

Sehnaz
11-06-2010, 00:52
bence daha fazlayıızzzz!!! :)
Bence dee
:)
Sanırım yaz uykusuna yattı bizimkiler mesaj yağmuru bile etkilemedi..Ters mi tepti bilmiyorum ? :D

Geçen hafta 20 den fazlaydık ??? !!!

Sehnaz
11-06-2010, 00:55
Pazar günkü etkinlikte kavrulcakmısız gibi,çok sıcak olucak sanırm bu kez hava,ama yağmurdan iyidir çünkü büyükadada yaptıgımız bisiklet bayramında ıslandık baya:))..

Diyorum ki şimdi de sıcak olacak diye mi ertelesek ?? !!!

:D :mrgreen:

Şaka tabii kii ;)

Sehnaz
11-06-2010, 01:00
emre yalnız :( peşimden sürüklemeye çalışıyorum birilerini ama malesef...

Emre hatırlatırmısınız ..çıkaramadım ..:roll:
Tanışıyor muyuz?? Bize turlarımızda katılmış mıydınız?
Siz geliyorsanız burayı takip edin lütfen ..facebook gurubumuzu da..
Bir değişiklik olursa ulaşımla ilgili haberleşmek için takip etmeniz gerekiyor..Katılanlarla haberleşmemiz gerekiyor..

basaktris
11-06-2010, 01:20
Diyorum ki şimdi de sıcak olacak diye mi ertelesek ?? !!!

:D :mrgreen:

Şaka tabii kii ;)

Sıcaktan değil ama bu gerçek olursa düşüp bayılırım işte :D

Sehnaz
11-06-2010, 01:32
Başak'cım ben de ölürüm..:o ;)
Allah korusun !

Aylardır Boğaz Köprüsü hayali kurup duruyorum zaten..:rolleyes:

Geçemeyeceğiz diye endişeyle bekledim.. Aslında biz geçerdik bisikletlerimizle bu kadar zahmete gerek yoktu ..Başkanımız boşuna uğraştı...Bir kamyona bisikletlerimizle binerdik..Boğaz manzarası eşliğinde pedal çevirmeden geçerdik..Geçtik mi bisikletle geçtik..:cool:

basaktris
11-06-2010, 01:38
Başak'cım ben de ölürüm..:o ;)
Allah korusun !

Aylardır Boğaz Köprüsü hayali kurup duruyorum zaten..:rolleyes:

Geçemeyeceğiz diye endişeyle bekledim.. Aslında biz geçerdik bisikletlerimizle bu kadar zahmete gerek yoktu ..Başkanımız boşuna uğraştı...Bir kamyona bisikletlerimizle binerdik..Boğaz manzarası eşliğinde pedal çevirmeden geçerdik..Geçtik mi bisikletle geçtik..:cool:

Hehehe elbette demokrasilerde çareler tükenmez geçerdik ya öyle ya da böyle ;)

Ama bence bu hafta çok güzel olcak ertelendiğine kesin değecekki çok keyif alcaz eminim, boş konuşanlar da utancaklar.

Bekle bizi İstanbul, bekle bizi boğaz köprüsü! :D

selimkabaca
11-06-2010, 01:44
gebze'den selamlar... biz de kiz arkadasimla iki kisi gelicez bir aksilik olmazsa...

Sehnaz
11-06-2010, 01:55
Harikasınız...HAKKARİ'DEN BİLE GELİNİR..:p

KoRaY
11-06-2010, 02:12
Sıcaklık konusunda dikkat etmekte fayda var sonucta gerçekten çok kalabalık bir organizasyon olucak ve köprüye kadar katıldığım organizasyonlardan biliyorum ki ciddi yavaş hızlarda seyrediyorsunuz,bu da rüzgarla serinleme etkisini azaltıyor.Bol su ve minarelli içeçekler tüketmek yararlı olucaktır.Ama gözünüz korkmasın köprüye çıktığınızda yeterli serinlemeyi yaşıyorsunuz:)Boğaz havası saolsun:)

Sehnaz
11-06-2010, 02:23
Zaten toplamı turun 18 km.
Çabucak geçecek bence...Keşke yavaş yavaş tadına vara vara olsa..Hatta durup mola versek fotoğraflar çeksek..:rolleyes:
Avrasya maratonundakiler gibi piknik yapsak... :o :D Şaka tabii ki..Boğaz geçişi 10 dk bile sürmez..Ama yine de herkes bol sıvı almalı her zaman olduğu gibi..;)

tyrung
11-06-2010, 02:39
Şenlikte verilecek olan bisikletin çekilişi nasıl olacak acaba ? İzdiham olucak gibi geliyor orda kayıt yapılacaksa.

W202
11-06-2010, 02:41
şehnaz abla izmitliler olarak boğaz köprüsünün ortasında lastiklerimiz patlamış gibi yaparız ;)

tyrung
11-06-2010, 02:57
Harem 'deki bitiş noktası neresi ? Ordan Bostancı sahile ortalama mesafe nedir ? Yokuş yukarı mıdır ? Haremdeki bitiş noktasını google earthde verbilecek olursa bunlara bakabilirim sanırım.

Sehnaz
11-06-2010, 03:02
şehnaz abla izmitliler olarak boğaz köprüsünün ortasında lastiklerimiz patlamış gibi yaparız ;)

Hımm iyi fikir :rolleyes: ;) :shock:
Ama yapamayız... Takip aracı bu durumlar için yardıma hazır, alır hemen araca atar :D
'' Bir sorun mu var sizi araca alalım hemen'' Emin ol aynen böyle olacaktır..
Şaka bir yana harika bir gün olacak kaçırma bu günü bence...Sonrası da var..Akşama kadar İstanbul'da dolaşmak....Hemen dönmeyiz..hep bir İsatanbul turu yapalım der dururduk..İşte fırsat !

Sehnaz
11-06-2010, 03:06
Harem 'deki bitiş noktası neresi ? Ordan Bostancı sahile ortalama mesafe nedir ? Yokuş yukarı mıdır ? Haremdeki bitiş noktasını google earthde verbilecek olursa bunlara bakabilirim sanırım.
Murat Bey sorunuza cevap verecektir.

Sehnaz
11-06-2010, 03:10
Şenlikte verilecek olan bisikletin çekilişi nasıl olacak acaba ? İzdiham olucak gibi geliyor orda kayıt yapılacaksa.

Sanmam izdiham olcağını...Organizasyonlar çok düzenli oluyor.Benim bildiğim böyle..Bisikletlilerin böyle bir şey yapmayacağını biliyorum.Herkes kurallara uyacaktır,endişelenmeyin.

KoRaY
11-06-2010, 03:16
Yanlış hatırlamıyorsam numara dağıtımı yapılıyordu öncesinde çekilişin.Bir izdiham'a şahit olmadım ben açıkçası.

Sehnaz
11-06-2010, 03:23
Evet Koray çok doğru numara dağıtılıyor.Finalde çekiliş yapılıyor. Farklı bir uygulama var ise Başkanımız açıklayacaktır.

Sehnaz
11-06-2010, 03:27
İşte 2008 Boğaz Köprüsü geçişi:

http://www.bisikletliler.org/forum/showthread.php?t=93

Sehnaz
11-06-2010, 09:34
Hayrettin Karaca, Nasuh Mahruki, Orhan Kural, Melih Ekener gibi isimlerde bizlerle birlikte olacak, ;)

R@kipsiz ömer
11-06-2010, 09:54
bi aksilik olmazsa , gelicem inş. ...
geçen hafta keşke gitseydiniz. o zaman gelmiyecektim.
erteleyince , sanki fırsat doğmuş g,b, dayanamadım , gelmeye karar verdim . kaçırmak istemiyorum bu anı ...
her insanın eline , kolay kolay geçecek bi durum değil :D

mr-bike
11-06-2010, 10:00
öncelikle çekiliş numarası dağıtımı Taksim' de yapılıyor.
Varış yerimi Harem de Üsküdar belediyesi otopark alanı ( arkadaki 2. park )

mr-bike
11-06-2010, 10:26
Gezi süresince ikişerli sıra olabilir isek tren gibi kilometrelerce uzunluğunda nefis bir görüntü oluştururuz, yani BİSİKLET TRENİ gibi olabilirsek basındaki görüntüde mükemmel olur. Disiplinli, örgütlü, bilinçli bir kitle olduğumuzu gösteririz.
Tabii en önemlisi yaratacağımız kalabalığın gücü, etkisi ve basının aracılığı ile yetkililerden isteklerimiz, taleplerimiz ve halkımıza çağrılarımız yansıyabilecektir.
BİSİKLETİ ARTIK SADECE ÇOCUK OYUNCAĞI OLMADIĞINI GÖSTERMELİ VE ULAŞIM İÇİN BİSİKLET YOLLARI İSTEMELİYİZ.
Sloganlarımızı, mesajlarımızı kartona yazıp bisikletlerimizin önüne plaka gibi takalım

basaktris
11-06-2010, 11:58
Çok güzel olacak dilerimki..:) Her yeni mesajı okuduğumda heyecanım daha da artıyor. :D

rsekmen
11-06-2010, 12:25
Merhaba arkadaşlar yaptıklarınızı büyük bir keyiflle izliyoruz .Pazar günü Maltepeden bir ekiple katılmayı düşünüyoruz istenilen bir kıyafet formatı yada bir zorunlu aksesuar varmı ilk defa katılacağız da

Sehnaz
11-06-2010, 12:48
Merhaba arkadaşlar yaptıklarınızı büyük bir keyiflle izliyoruz .Pazar günü Maltepeden bir ekiple katılmayı düşünüyoruz istenilen bir kıyafet formatı yada bir zorunlu aksesuar varmı ilk defa katılacağız da

Hayır istediğiniz rahat bisiklet kullanacağınız bir spor kıyafet olabilir.Tabii ki dernek yeleği olanlar kesinlikle giymeli.Kask varsa takmanız güvenliğiniz için gerekli.Yoksa şimdilik kasksız katılabilirsiniz.Bisikletle önce güvenlik diyoruz.

Zaman içinde bisikletle rahat ve güvenli kullanacağınız kıyafet ve aksesuarları almanız hayatınızı kolaylaştıracağı için , daha fazla keyif alacaksınız.
Sizi aramızda görmekten mutlu olacağız...

mr-bike
11-06-2010, 12:49

Teşekkür ederiz.
Herhangi bir kıyafet zorunluluğumuz yok, Kask giymeniz önemle önerilir.
Cumartesi Kartal Bisiklet şenliğinede bekleriz.
Taksim' de görüşmek dileği ile

mr-bike
11-06-2010, 14:13
Bugün TRT R-1 (95.6 FM- İstanbul için) Renkli anlar programındayız.

web www.trt.net.tr üzerinden dinleyebilirsiniz. 13:15-14:00 arası

Sehnaz
11-06-2010, 14:58
doğru link
http://www.trt.net.tr/canli/canli.aspx?kanal=RADYO1&slv=0

KoRaY
11-06-2010, 15:19
Güzel bir konusmaydı,verilmesi gereken mesaj gayet güzel anlatıldı,kutlarım murat bey.

Sehnaz
11-06-2010, 15:30
Evet bence de ...Tüm detaylarıyla amacımız duyurulmuş oldu..

kutahya_asigi
11-06-2010, 17:09
pendik tarafından gelecek olanlar haberleselim grup halinde gidelim.

505 872 55 14

serkandmr@windowslive.com

Sehnaz
11-06-2010, 17:23
http://www.bisikletliler.org/forum/images/icons/icon9.gif Haydi İzmit bu kadar mıyız ??
Ben
Melis
Başak
Fehmi
Hakan
Murat
Kıymet
Seda
Nihan

..............?

R@kipsiz ömer
11-06-2010, 17:43
ömerrr geliyo :D:D

R@kipsiz ömer
11-06-2010, 17:49
müjdat abi de geliyo ... bu gün ona kuruçeşmede buluşma planını anlattım , geliyor yani ..;)

Sehnaz
11-06-2010, 20:26
http://www.bisikletliler.org/forum/images/icons/icon9.gif Haydi İzmit bu kadar mıyız ??
Ben
Melis
Başak
Fehmi
Hakan
Murat
Kıymet
Seda
Nihan
Ömer
Müjdat

..............? Var mı Başka ?? ;)

Sehnaz
11-06-2010, 20:28
Kübik ten Banu Furuncu da belki geliyor yarın belli olacak..;)

Sehnaz
12-06-2010, 09:03
Ben
Melis Karabulut
Başak Çınar
Fehmi Avni Elginöz
Hakan Kahraman
Murat Erdim
Kıymet Çolak
Seda Sapmaz
Nihan Karaoğlu
Ömer Karayazı
Müjdat
Feyman Tekin
Cem Duman
Ümit Boz
Banu Furuncu
Kemal Burak Öz
.....................

Sehnaz
12-06-2010, 09:31
Okulları ,işleri ,kursları , askerlikleri ve özel durumları nedeni ile aramızda olamayan pek çok arkadaşımız var aslında...
Onların da aramızda olmalarını isterdik.Ama hepsinin yüreğinin bizimle olduğunu biliyoruz.Ruhen yanımızdalar...;)

Ailesinden izin alamayan Emre...Askerlerimiz Bahadır ve Burak Can, Kursları nedeniyle katılamayan Burcu ve Cihat, Duruşmaları nedeni ile Övünç ,Okul arkadaşları toplantısı nedeni ile Uğur..vs vs...;)
Hepinizi biz de yanımızda götürüyor olacağız...:)
Böyle önemli organizasyonda isterdim ki Kocaeli Büyükşehir ve İzmit Belediyesi otobüs tahsis etsin.Ama İl dışı organizasyonlara otobüs veremeyeceklerini belittiler.Belki de otobüs verilseydi çok daha fazla katılım olurdu.Çünkü kolaylık olurdu bize.Bu durumda aktarmalı yolculuk yapacağımız için pek çok bisikletli istediği halde gelemiyor.

R@kipsiz ömer
12-06-2010, 10:09
büyük gece , geldi çatdı :D:D
çok güzel ve eğlenceli bi tur olucak ...

kahraman
12-06-2010, 10:48
yarın sabah saat kaçta buluşuyoruz ?:)

R@kipsiz ömer
12-06-2010, 11:19
sabaha karşı , ennnn geç saat 05:15 de , kuruçeşme gişelerinin önündeki , EFE TUR yazahanesinin önünde oluyoruz ;)

Sehnaz
12-06-2010, 12:51
Ben
Melis Karabulut
Başak Çınar
Fehmi Avni Elginöz
Hakan Kahraman
Murat Erdim
Kıymet Çolak
Seda Sapmaz
Nihan Karaoğlu
Ömer Karayazı
Müjdat
Feyman Tekin
Cem Duman
Ümit Boz
Banu Furuncu
Kemal Burak Öz
Cansu Güler
............

17...

burcualp
12-06-2010, 12:54
Arkadaşlar ben de katılıyorum. Kardeşimi de beraberimde getiriyorum. Görüşmek üzere..

Sehnaz
12-06-2010, 12:57
Hakan Dernek yeleğin bende..Alabilirsin..

Sehnaz
12-06-2010, 12:59
:o
Arkadaşlar ben de katılıyorum. Kardeşimi de beraberimde getiriyorum. Görüşmek üzere..

Süper..Burcu Harikasınız..
Kızların sayısı artıyor..,;)
Beyler ! Duyurulur...Çoğunluk bizde... :rolleyes:

Sehnaz
12-06-2010, 13:02
Ben
Melis Karabulut
Başak Çınar
Fehmi Avni Elginöz
Hakan Kahraman
Murat Erdim
Kıymet Çolak
Seda Sapmaz
Nihan Karaoğlu
Ömer Karayazı
Müjdat
Feyman Tekin
Cem Duman
Ümit Boz
Banu Furuncu
Kemal Burak Öz
Cansu Güler
Burcu Alp..
Burcu Alp'in kardeşi (adını Burcu yazarsa)

19........Devam ediyoruz...Haydi İzmit 30 yapalım :razz:

Cicikıs
12-06-2010, 13:24
pendik tarafından gelecek olanlar haberleselim grup halinde gidelim.

505 872 55 14

serkandmr@windowslive.com

E-mail attım sana Pendik Grubumuz var topluca gelinecek senide aramızda görmek isteriz. ;)

R@kipsiz ömer
12-06-2010, 13:36
Bu gece bir çoğumuzun gözüne uyku girmeyecek ... Ben dahil ;)

Sehnaz
12-06-2010, 13:48
Sanırım öyle..;)
Sandalyede uyumaktan olmasın Ömer :lol:

Bisiklet sevdası ve Boğaz geçişi için nelere katlanılıyor..Ömer iş yerinde uyuyor bu gece...:eek: ;)
Seni kutluyorum fedakarlığın için..

R@kipsiz ömer
12-06-2010, 13:57
:D:D evet şehnaz abla , haklısın galiba...
tşk ediyorum ;)

uguryasar
12-06-2010, 14:32
Şehnaz abla bende katılıyorum :)
( yeni üye Uğur)
( apaçi istilasından beş dakika once ekibe karışan Uğur)
karısşıklık olmasın diye ayrıntılı tanıtım =)

yasinusta
12-06-2010, 16:14
Ben bu akşam Kadiköy'e, kardeşime yatıya :) gidiyorum. Yarın avrupada (yakasında) sizlerle buluşacağım.

yesilerik
12-06-2010, 16:21
arkadaslar kucukyalı bostancı bolgesınden gelen yokmu?

Sehnaz
12-06-2010, 16:36
Şehnaz abla bende katılıyorum :)
( yeni üye Uğur)
( apaçi istilasından beş dakika once ekibe karışan Uğur)
karısşıklık olmasın diye ayrıntılı tanıtım =)

:lol: Evet Uğur anlamıştım ;)

Yoldan topladığımız Uğur :p Dün gece turunda da topladık..:wink:

Tamam yazıyorum seni de..

Melis
12-06-2010, 16:36
Bu gece kimseye uyku yok galibaaa :D İzmit grubuna en azından :D Biz en iyisi geceden başlayalım burada tura ;)

Sehnaz
12-06-2010, 16:39
Ben
Melis Karabulut
Başak Çınar
Fehmi Avni Elginöz
Hakan Kahraman
Murat Erdim
Kıymet Çolak
Seda Sapmaz
Nihan Karaoğlu
Ömer Karayazı
Müjdat
Feyman Tekin
Cem Duman
Ümit Boz
Banu Furuncu
Kemal Burak Öz
Cansu Güler
Burcu Alp..
Burcu Alp'in kardeşi (adını Burcu yazarsa)
Uğur Yaşar
Yasin Ustaoğlu

21........Devam ediyoruz...Haydi İzmit 30 yapalım :razz:

Sehnaz
12-06-2010, 16:41
Ben bu akşam Kadiköy'e, kardeşime yatıya :) gidiyorum. Yarın avrupada (yakasında) sizlerle buluşacağım.

Harika çok sevindim Yasin :p
Tamam haberleşiriz.Sirkecide buluşuruz Yasin..

Sehnaz
12-06-2010, 16:44
Bu gece kimseye uyku yok galibaaa :D İzmit grubuna en azından :D Biz en iyisi geceden başlayalım burada tura ;)

:D Olabilir..hatta gece yola çıkarsak bisikletle bile gideriz...:rolleyes:

R@kipsiz ömer
12-06-2010, 16:45
evet başka yok mu acele edin biraz...
izmit - harem , izmit - harem , kalkıyo kalkıyo :D:D:D

R@kipsiz ömer
12-06-2010, 16:46
demiştim bir çoğumuzu uyku tutmayacak diye :D:D

hakanozhan
12-06-2010, 16:46
arkadaslar kucukyalı bostancı bolgesınden gelen yokmu?

Pendikten bir grup varmış ama bende şimdi onu soracaktım. Pendikten kaçta yola çıkacaklar. Hızlı mı yavaş mı? Büyük ihtimal hızlı kullanırlar heralde..

Ben aslında tur başlamadan yorulmak istemem :) 6:40 Gebze banliyosuna, 7:17 de Cevizli den binmeyi, 7:44 te H.Paşada olmayı düğşünüyorum. Sonra 7:00 de büyükadadankalkıp gelen, Kadıköyden 8:15 te kalkan vapura binip 8:35 te Kabataşda olmayı düşünüyorum. Kabataş İDO - Taksim arası 1.5km. En geç 9:00da Taksimde olmayı düşünüyorum.

2. bir alternatif H.Paşadan Harem-Sirkeci yapacak olan İzmit, Eskişehir, Bolu, Bursa... dan gelenlerle devam etmek. Onlar kaçta geliyor Hareme bilmiyorum.

Ayrıca 7:17 trenini kaçırırsam mecbur pedallayacağım. 1 saatte kadıköye giderim heralde. Ayrıca sahil yolu çok dönemeçli. Bağdat caddesinden gitmek daha mı mantıklı acaba. O saatte hem trafik de olmaz. sahil yolunun kıvrımlı olması yolu uzatıyor sanki :confused:

kahraman
12-06-2010, 16:48
Real'in oradan kaç gibi geçersiniz yolda buluşalım:)

Melis
12-06-2010, 16:51
demiştim bir çoğumuzu uyku tutmayacak diye :D:D

E yaniii :D

yesilerik
12-06-2010, 16:51
hakan sen bısıklet sorununu cozdun mu?dusunursen mountaın cat ım var ılk gozagrım sıyah.sana hedıye edebılırım.

R@kipsiz ömer
12-06-2010, 16:54
eğer akşam erken saat de çıkarsanız fln mutlaka haber edin banada haaa ;):)

hakanozhan
12-06-2010, 17:42
Şimdilik çözdüm sayılır. Dün gece 1 e kadar onla uğraştık kuzenle. Bisiklet onun bisikleti ben onunkini alınca o bisikletsiz kaldı. Bugün Kartaldaki tura katıldım. 30km yapmışımdır bugün. Yani şimdilik sorun yok sağol. Teklifine de ayrıca Teşekkür ederim. Haftaya belki Eskişehirden kendi bisikletimi getiririm diye düşündüm ama hem trenler almıyor hemde bu sefer Eskişehirde bisikletsiz kalacağım. Ekimde zaten döneceksem hiç gerek yok. Temelli burada kalacaksam o da ayrı bir konu. bakalım ne olacak :? Deminden beri düşünüyorum yine işin içinden çıkamadım :D

Sen kaçta çıkmayı ve nasıl gitmeyi düşünüyorsun?

burcualp
12-06-2010, 17:48
Ben de varım;) Beraberimde kardeşimle! Görüşmek üzere..

yesilerik
12-06-2010, 17:57
hakan sırketteyım cıkıyorum ıdealtepeden trene bınıcem sanırım 7 20 orada olurum.

Melis
12-06-2010, 18:51
Annemin iş yerinde internetle ilgili ufak bir sorunu olduğundan listedeki son durumu ben bildiriyorum efenim :D :

Şehnaz Karabulut
Melis Karabulut
Başak Çınar
Cansu Güler
Fehmi Avni Elginöz
Hakan Kahraman
Murat Erdim
Kıymet Çolak
Seda Sapmaz
Nihan Karaoğlu
Ömer Karayazı
Müjdat
Feyman Tekin
Cem Duman
Ümit Boz
Banu Furuncu
Kemal Burak Öz
Burcu Alp
Alper Alp
Uğur Yaşar
Yasin Ustaoğlu
Adem Arslan
Alipaşa Kaya
Cihat Özer
Mustafa

cihat özer
12-06-2010, 18:53
bende katılıyorum ....neys

Melis
12-06-2010, 19:08
Annemden aldığım son habere göre ;
Otobüs tutulma ihtimali var, otobüs bizi Taksim'e direk götürecek, dönüşte de Harem'den alacak.
Ücret; gidiş-dönüş 35 TL. Gelecekler mutlaka bildirsinler.
Sayıya göre otobüs tutulacak veya tutulmayacak.

fehmiavni
12-06-2010, 19:13
muhteşem :)

Melis
12-06-2010, 19:20
muhteşem :)

Bencedeee :D otobüs işi olursa bence çok daha eğlenceli olacakk :D

fehmiavni
12-06-2010, 19:24
haydi KOCAELİ, haydi

R@kipsiz ömer
12-06-2010, 20:19
tmm , ben şehnaz ablaya bi aksilik çıktığını ve gelmemin kesin olmayacağını söylemiştim .
fakat şimdi kesin geliyorum ;)
otobüsün tutulduğu veya tutulmadığı konusunda da net bi cvp yazarsanız sevinirim ...
herkesin her saat de net e girmek gibi şansı olmaya bilir ;)

koniçiwa
12-06-2010, 20:37
ben yeni kayıt oldum grubunuza birkaç etkinlik den haberim oldu yalnız işim dolayısıyla katılamadım henüz size. yarın ki boğaz geçişi ilk olacak inşallah . takip edebildiğim kadarıyla pazar sabah 5:15 de kuruçeşme efe tur önünde buluşulacak , doğru biliyorum değilmi?

mr-bike
12-06-2010, 20:43
Bu arada Taksim ' den bisiklet ve kask kiralamak da mümkün 25 TL 0212-5185402

koniçiwa
12-06-2010, 20:51
ben yeni kayıt oldum grubunuza birkaç etkinlik den haberim oldu yalnız işim dolayısıyla katılamadım henüz size. yarın ki boğaz geçişi ilk olacak inşallah . takip edebildiğim kadarıyla pazar sabah 5:15 de kuruçeşme efe tur önünde buluşulacak , doğru biliyorum değilmi?

Melis
12-06-2010, 21:37
Annemden aldığım son habere göre ;
Otobüs tutulma ihtimali var, otobüs bizi Taksim'e direk götürecek, dönüşte de Harem'den alacak.
Ücret; gidiş-dönüş 35 TL. Gelecekler mutlaka bildirsinler.
Sayıya göre otobüs tutulacak veya tutulmayacak.

İstanbul'a gidiş hakkında son durum;
Otobüs kişi sayısına göre tutulacak 25 kişi olduğumuzda ücret 35 TL. oluyor,
eğer 30 kişi olabilirsek ücret 25 TL.'ye düşecek gelmek isteyenlere duyurulur !!

Otobüs bizi Halkevi'nden alacak Taksime direk götürecek, dönüşte de Harem'den alacak.

tyrung
12-06-2010, 21:59
Anladığım kadarıyla boğaz geçişinde durmamız mümkün değil.Amatör olarak fotografla ilgileniyorum. Boğaz geçişinde fotograf çekmek istiyordum. O işi bisikletteyken mi yapmam gerekicek ?

Sehnaz
12-06-2010, 22:33
Şehnaz Karabulut
Melis Karabulut
Başak Çınar
Cansu Güler
Fehmi Avni Elginöz
Hakan Kahraman
Murat Erdim
Kıymet Çolak
Seda Sapmaz
Nihan Karaoğlu
Ömer Karayazı
Müjdat
Feyman Tekin
Cem Duman
Ümit Boz
Banu Furuncu
Kemal Burak Öz
Burcu Alp
Alper Alp
Uğur Yaşar
Yasin Ustaoğlu
Adem Arslan
Alipaşa Kaya
Cihat Özer
Mustafa
coniçiwa (isim rica ediyorum
Emre
Otobüsü tuttuk .Kişi başına 35 tl. Taksim'e kadar götürecek dönüşte de alıp geri getirecek. Saat 06:00 Halk evinde buluşuyoruz.

basaktris
12-06-2010, 22:44
Süperlii yahu :) listeye bir isim daha ekleme durumum var :)

R@kipsiz ömer
12-06-2010, 23:04
yani şimdi son durum , saat 06:00 da halk evinde buluşuyoruz öyle mi ?
kararın tekrar değişme ihtimali var mı ?

koniçiwa
12-06-2010, 23:10
koniçiwa nın ismi emre :) yarın 6 da görüşmek üzere

hakanozhan
12-06-2010, 23:14
hakan sırketteyım cıkıyorum ıdealtepeden trene bınıcem sanırım 7 20 orada olurum.

7:20 de trende mi olacaksın anlamadım. Bu arada pendik grubu kaçta yola çıkıyor nasıl gitmeyi planlıyor. Buradan haber verirseniz sevinirim.

Tren 7:24te idealtepede oluyor. Binersen en arka vagonda görüşmek üzere...

Geçte olsa haber verin. Sabah 7ye kadar. :)

ahmet mumcu
12-06-2010, 23:23
Merhabalar.

Tam tesaduf bu hafta sonu buradayim, simdi Cemal Atasoy ile gorustum yarin taksimde gorusmek uzere.

Selam ve sevgiler

Ahmet

Halil Atalay
12-06-2010, 23:36
oooo yarın köprüde şenlikkkk varrrrrr

basaktris
12-06-2010, 23:59
Süperlii yahu :) listeye bir isim daha ekleme durumum var :)

Arkadaşım da geliyor sonunda sorununu hallettik sayılır.
Şahnaz ablacım ekleyebilirsiniz listeye: Aybüke Önen :)

Sehnaz
13-06-2010, 00:04
Şehnaz Karabulut
Melis Karabulut
Başak Çınar
Cansu Güler
Fehmi Avni Elginöz
Hakan Kahraman
Murat Erdim
Kıymet Çolak
Seda Sapmaz
Nihan Karaoğlu
Ömer Karayazı
Müjdat
Banu Furuncu
Burcu Alp
Alper Alp
Uğur Yaşar
Adem Arslan
Cihat Özer
coniçiwa Emre
Emre Özhan
*Feyman Tekin
*Cem Duman
*Ümit Boz
*Yasin Ustaoğlu
*Kemal Burak Öz

Otobüsü tuttuk .Kişi başına 35 tl. Taksim'e kadar götürecek dönüşte de alıp geri getirecek. Saat 06:00 Halk evinde buluşuyoruz.

Arkadaşlar 2 kişi iptal etti 2 kişi de kendi aracı ile geleceğini söyledi.Bu durumda onların parasını da biz aramızda paylaşmak durumundayız.
Yani 40 tl.
Biz bugün akşam saatlerine kadar bu listeye göre otobüs tutmuştuk.Umarım verilen sözler yerine gelir ve biz zor durumda kalmayız aksi halde ben ödemek zorunda kalabilirim...:? :(

Sehnaz
13-06-2010, 00:06
Arkadaşım da geliyor sonunda sorununu hallettik sayılır.
Şahnaz ablacım ekleyebilirsiniz listeye: Aybüke Önen :)
Yaşasın

Ama 1 kişi daha lazım :confused:

Sehnaz
13-06-2010, 00:07
Şehnaz Karabulut
Melis Karabulut
Başak Çınar
Cansu Güler
Fehmi Avni Elginöz
Hakan Kahraman
Murat Erdim
Kıymet Çolak
Seda Sapmaz
Nihan Karaoğlu
Ömer Karayazı
Müjdat
Banu Furuncu
Burcu Alp
Alper Alp
Uğur Yaşar
Adem Arslan
Cihat Özer
coniçiwa Emre
Emre Özhan
Aybüke Önen
*Feyman Tekin
*Cem Duman
*Ümit Boz
*Yasin Ustaoğlu
*Kemal Burak Öz

Bu durumda 1 kişi daha gelirse otobüs parası çıkıyor..:?

W202
13-06-2010, 00:09
o iki kötü insan biziz ama ne yapalım ya arabayla gelecektik yada GELEMEYECEKTİK... :(

Sehnaz
13-06-2010, 00:09
oooo yarın köprüde şenlikkkk varrrrrr
Hem de ne şenlik..
Umarım listem beni yolda bırakmaz..onların geleceğini taahhüt ettikleri için otobüs kiraladık çünkü..:roll:

adem41
13-06-2010, 00:11
şehnaz hanım listeye kamil yavuz da ekleyelim

Sehnaz
13-06-2010, 00:19
Ekledim Adem Bey :)

adem41
13-06-2010, 00:19
tmm teşekkürler

Sehnaz
13-06-2010, 00:40
yahya kaptandan gelecek arkadaşlar saat 05:45 yani 6 ya çerek kala yahya kaptan 1. durakta yani girişinde benzinliğin orada olurlarsa otobüs kaptanı beni alacak siz de buradan otobüse binmiş olursunuz..

basaktris
13-06-2010, 00:45
yahya kaptandan gelecek arkadaşlar saat 05:45 yani 6 ya çerek kala yahya kaptan 1. durakta yani girişinde benzinliğin orada olurlarsa otobüs kaptanı beni alacak siz de buradan otobüse binmiş olursunuz..

çok sevdim bu durumu :D

hyena
13-06-2010, 00:45
Merhaba, yarin olacak geziye katilacagimi bildirmek istiyorum, sabah gorusmek uzre...
Alptekin Boz 05466783921

KoRaY
13-06-2010, 00:47
İzmitten gelicek herkese iyi yolculuklar dilerim öncelikle,Bir terslik son anda aksilik olmazsa yarın taksimde görüşmek dileğiyle.O kalabalıkta sizleri görmeyi ümid ediyorum:)

Sehnaz
13-06-2010, 00:49
Otobüs ile gelecekler:
Şehnaz Karabulut
Melis Karabulut
Başak Çınar
Cansu Güler
Fehmi Avni Elginöz
Hakan Kahraman
Murat Erdim
Kıymet Çolak
Seda Sapmaz
Nihan Karaoğlu
Ömer Karayazı
Müjdat
Banu Furuncu
Burcu Alp
Alper Alp
Uğur Yaşar
Adem Arslan
Cihat Özer
coniçiwa Emre
Emre Özhan
Kamil Yavuz
Aybüke Önen
Alptekin Boz

Kendi imkanları ile katılacaklar:

*Feyman Tekin
*Cem Duman
*Ümit Boz
*Yasin Ustaoğlu
*Kemal Burak Öz

Kişi başına 35 tl. Taksim'e kadar götürecek dönüşte de alıp geri getirecek. Saat 06:00 Halk evinde buluşuyoruz.
Yahya Kaptandan gelecekler saat 05:45 de Yahya Kaptan girişinde BP 1. duraktaki benzinlikte olsunlar. Otobüs kaptanı burada oturduğu için bizi alacak..
yahya Kaptandan devam edip halkevinden diğer gurubu alacağız..

Süper gidiyor otobüs parası bu durumda çıktı..:D
Umarım Hakan Kahraman okuyordur.Ona ulaşamadım..

Bu durumda 28 kişiyiz...hedef 30 hadi İzmit :D

Sehnaz
13-06-2010, 00:55
Hedef 30 ;)...2 kişi daha bekleniyor...Haydi son anda katılan yok mu? :D :p ;)

Sehnaz
13-06-2010, 01:04
o iki kötü insan biziz ama ne yapalım ya arabayla gelecektik yada GELEMEYECEKTİK... :(
Olsun :D otobüs parası çıktı bu durumda

Sehnaz
13-06-2010, 01:06
İzmitten gelicek herkese iyi yolculuklar dilerim öncelikle,Bir terslik son anda aksilik olmazsa yarın taksimde görüşmek dileğiyle.O kalabalıkta sizleri görmeyi ümid ediyorum:)
Umarım görüşürüz o kalabalıkta..:)

Sehnaz
13-06-2010, 01:07
İletişim için: 532 638 97 53

kahraman
13-06-2010, 02:03
son durumu okudum, sabah yahya kaptandayım :)

Sehnaz
13-06-2010, 02:10
Kocaeli temsilciliği katılımcılarına :,

Yedek iç lastik, mandalsız tekerlekleri olanların ön tekerleklerini çıkartmak için anahtar seti..
Her hangi bir durumda ,geç saatlere kalma ihtimali olabilir ön arka far almaları,dernek yeleklerini asla unutmamaları öenmle duyurulur.

Azık torbasını söylemiyorum bile onlarsız olmaz..:p
Yanınıza suyunuzu, yiyeceklerinizi atıştırmalıklarınız alınız.
Özellikle enerji verecek yiyecekler almanız tavsiye olunur.Kahvaltı yapmadan yola çıkmamaya özen gösterelim.İyi beslenmezsek performansımız düşer..:rolleyes:
İsteyenler sandviç hazırlayabilir.Vaktim olur da uykum gelmezse poğaça yapabilirim size :???: ;) Söz vermeyeyim ama ...

Sehnaz
13-06-2010, 02:11
son durumu okudum, sabah yahya kaptandayım :)
Sesin soluğun çıkmadı korktum birden :) Hakan'sız olmaz...

Melis
13-06-2010, 03:02
Bu gece bana uyku yok demiştim, gerçekten de bu saat oldu uyuyamadım halaa :D
Bekle bizi Boğaz Köprüsüüüü İzmit geliyoooor :D :D

W202
13-06-2010, 03:31
merak etme melis yanlız değilsin ;)

Sehnaz
13-06-2010, 03:32
Hımm sizi uykusuzlar..:rolleyes: :eek:

W202
13-06-2010, 03:36
sende mi :))

Sehnaz
13-06-2010, 03:43
Malesef hiç uykum yok ..Bisikletin üzerinde uyuyakalırsam birileri uyandırır her halde..
Direksiyonda uyuyan trafik canavarı olmayalım da...:D

Sehnaz
13-06-2010, 03:45
Yarın benisakın konuşturmayın !

Çünkü sesim iyice gitti..:confused:

fehmiavni
13-06-2010, 03:51
şunun şurasında sabaha ne kaldı :D

W202
13-06-2010, 03:54
sende mi fehmi :)

fehmiavni
13-06-2010, 03:57
yok ben AVNİ, FEHMİ uyuyo :D

W202
13-06-2010, 03:58
iyi iyi ikiniz birden uykusuz kalmayın :)

Sehnaz
13-06-2010, 04:01
:o Aaaaa Avni de burada :-D

Sehnaz
13-06-2010, 04:01
şunun şurasında sabaha ne kaldı :D
En iyisi uyumamak..daa yarın nasıl ayakta duracağız :rolleyes:

Melis
13-06-2010, 04:16
Zaten ben 4'te falan uyanmayı düşünüyordum ya da 4.30'da falan. Ne kaldı ki o saate :) Neyse ki dün yeterince uyuduğumdan dolayı gayet enerji doluyum, bu bana akşama kadar yeterrr :P :D

R@kipsiz ömer
13-06-2010, 05:32
melis site de nöbetçi sen misin bugün :)

R@kipsiz ömer
13-06-2010, 05:33
maşallah uyumadan ii dayanıcaksın :S

Melis
13-06-2010, 05:35
Eveeeet nöbetçi öğrenci benim :D dayanırım yaa alışkınım ben ;)

R@kipsiz ömer
13-06-2010, 05:39
güzell ;) bende şimdi yola çıkıyorum sizin oralara doğru :)
cansular da , lastiğinin tamire ihtiyacı olan bi bisiklet varmış ona bakıcam.
ordan da bp ye geçer , otobüze bineriz ...;)

Melis
13-06-2010, 05:44
Ooo son dk.ya iş varmış yaa :/ Bende kahvaltımı yapıcaktım :D bizde 5 buçukta çıkıcaz :)

R@kipsiz ömer
13-06-2010, 05:47
sen kahvaltı yaparken , ben tamir yapıyo olucam ...
cansuların kapının önünde :)

Melis
13-06-2010, 05:58
Yazık sanaaa :P nolmuş kii?

hakanozhan
13-06-2010, 08:04
Kocaeli grubu yola çıkmış. Hadi İstanbul sıra sende :)

Trenle gidecekler en son vagona binerse iyi olur :)

taylanguney
13-06-2010, 09:20
http://www.bisikletliler.org/forum/showthread.php?p=11992

KoRaY
13-06-2010, 16:20
Güzeldi,En azından köprüde grubu görme şansım oldu o kalabalıkta buda bişeydir:)Seneyede geçebilmek ümidiyle.

hakanozhan
13-06-2010, 16:20
Eve ilk varan benim galiba :)

Sabah cevizli istasyonunda bisikleti almadılar. Üsteledim ama 9:30 dan önce almıyoruz dediler. Bugün pazar saat 7:15 trenler bomboş dedim yine de aldıramadım. Maltepe istasyonunuda kaçırıp "süreyyeplajı istasyonu"na kadar pedalladım. Neyse ki o kabul etti. +1 fazla biletle. Bir sonraki trene binebildim. Trende pendikten gelen bir arkadaşla birlikte Taksime kadar gittik. 8:05 civarı H.Paşadan Karaköye bindik ve geldik.

Çok güzel ve harika bir gündü. Anlatacak birşey bulamıyorum. Anlatılmaz yaşanır :) Taksim'e de gitmiş oldum böylece :) Boğaz köprüsü dahil Tüm yol tamamen bize aitti. Anadolu yakası hariç. Böyle olmasına rağmen çok uzun bir kuyruk oluştu. Hareme vardığımızda henüz yeni boğaz köprüsünden geçenler varmış. Neyse artık fotoları bekliyorum.

Dönüşte Haremden Kocaeli grubuyla Kadıköy'e kadar gittim. Ve sonra H.paşadan trenle Cevizliye geldim. H.paşadan tek biletle geçtim kimsede birşey demedi :rolleyes: Trende güzel bir uyku çektim :D Aslında şu anda Tuzlada olmalıydım. Ama kollarım kızardı. Sızlamaya başladı. Gidemem heralde.

taylanguney
13-06-2010, 22:18
http://www.bisikletliler.org/forum/showthread.php?p=11992

GEzi fotoğrafları 20'nin üzerinde resim var

Sehnaz
13-06-2010, 22:39
Muhteşem bir organizasyondu.Söyleyecek söz bulamıyorum.
Sadece çok uykusuz , çok yorgun ,sesi kısılmış ...:confused:
Ama çok mutluyum...:rolleyes:

Hayallerim gerçekleşti..Binlerce bisikletlinin hayalleri gerçekleşti..

Öncelikle değerli Başkan'ıma sonra da yönetim kurulu üyelerimize ve emeği geçen herkese..

Binlerce insanın hayallerini gerçekleştirirken ,Murat Bey'in mutluluğu okunuyordu yüzünden..

Özellikle de Kocaeli temsilciliği üyelerimize...Size de çok teşekkür ediyorum.Gurur duydum hepinizle...
Derneğimizin bu inanılmaz başarıları ile zaten hep gurur duyuyorum.

Teşekkürler Murat Bey.

Halil Atalay
13-06-2010, 23:04
söyleyecek söz yokk

basaktris
13-06-2010, 23:05
İzmit ekibi olarak İstanbul'a gelmişken hemen etkinlik bitiminde dönmedik tabiki :) İstanbul planlarımız hep vardı bugüne nasip oldu. :) Ben kendi adıma çok çok keyif aldığımı söyleyebilrim.
Şehnaz ablacım size katılıyorum yine. Size olan hayranlığımı de belirtmek istiyorumm Muhteşemsiniz. Birlikte daha nice böyle güzel etkinlikler diliyorum.
Dinlendikten sonra fotoğraf paylaşımı yapacağım. Bekleyiniz :)

Sehnaz
13-06-2010, 23:18
söyleyecek söz yokk

Halil sonrasında seninle pedal çevirmek çok güzeldi..Teşekkürler çok iyibir rehber oldun bize..;)

Sehnaz
13-06-2010, 23:22
İzmit ekibi olarak İstanbul'a gelmişken hemen etkinlik bitiminde dönmedik tabiki :) İstanbul planlarımız hep vardı bugüne nasip oldu. :) Ben kendi adıma çok çok keyif aldığımı söyleyebilrim.
Şehnaz ablacım size katılıyorum yine. Size olan hayranlığımı de belirtmek istiyorumm Muhteşemsiniz. Birlikte daha nice böyle güzel etkinlikler diliyorum.
Dinlendikten sonra fotoğraf paylaşımı yapacağım. Bekleyiniz :)

Canımsın !
Utandırıyorsunuz....Sizin mutlu olduğunuzu gördüğümde tüm yorgunluğum gidiyor.
Dün gece 45 dk. uykuyla yola çıkmıştım.Heyecandan uyuyamamıştım.Ama Hiç etkilenmedim.Çünkü istediğimiz olmuştu..Herkes mutluydu.. ;)

cihat özer
13-06-2010, 23:33
heeyyt bee... ne gündü ama gidiyorumdu gidemiyorumdu...nese gittik ve bayrağımızı dalgalandırarak geçtik köprüyü..hemide en önde:)))projeyi baslatana izmit katılımcılarına ve feymana teşekkürler..canımsıınn:D

fehmiavni
13-06-2010, 23:42
Sonunda geçtik :) bu süper projenin mimarlarına soonsuz teşekkürler.
Sevgili Şehnaz ablacım, Başak'ında dediği gibi muhteşemsin,
Harika bir ekibimiz var, ekip olarak asıl biz sana teşekkür ediyoruz ve seninle gurur duyuyoruz. Allah seni başımızdan eksik etmesin.
Hep beraber nice başarılara ;)

kaptan VURAL 74
14-06-2010, 02:12
Bizlere bu etkinliği sağlayan emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler oraya gelen pedal çeviren tüm dostlara çok çok teşekkürler.. :)

Sehnaz
14-06-2010, 09:11
Ayrıca derneğimizin başka illerde yaşayan üyeleri ve bisiklet dünyasından pek çok dost ile orada tekrar karşılaşma şansımız oldu..Uzun zamandır tanıdığım ve yüzlerini görmediğim pek çok bisiklet dostu ile tanışma fırsatım oldu...Bunlardan biri kaptan Vural..;)
bbII var ki harika biri onunla sohbet edip pedal çevirmek keyifliydi..Eski doslarla tekrar karşılaşmak da çok mutlu etti.

Herkesin tek bir ortak noktasında bizi buluşturan bisiklet sevdalısı hayatının 24 saatini neredeyse bisiklete hizmet etmeye adamış Murat Bey'e minnetarız..Bisiklet sevdalılarının hayallerini gerçekleştirmek için özveri ile ve kendi işlerinden bile fazla zaman ayırarak bize bu günü armağan ettiği için tekrar teşekkürler..İyi ki varsınız..

serdars
14-06-2010, 11:29
Merhabalar
dün eşim ve ben de oradaydık, çok güzel bir organzasyon oldu emeği geçen herkese tekrar teşekkürler,
Yeni etkinliklerde görüşmek dileği ile

Cicikıs
14-06-2010, 21:07
Ben de Murat Bey'e ülkemizdeki bisiklet kültürünün oluşmundaki katkılarından dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Tek kelimeyle harika bir organizasyondu. Emeği geçen ve katılımcı herkese teşekkürler.

koniçiwa
14-06-2010, 21:14
tek kelimeyle harika bi gezi , harika insanlar ... bisikletlileri sewiyorum ilk organizasyonda tekrar görüşmek dileğiyle.

ouzy
14-06-2010, 21:42
Katılım fena değildi ama acaba kaç kişiydik merak ettim, net (ne kadar net olabilir ayrı ama) bir bilgi var mı?

banuu
14-06-2010, 22:13
herkesinde dediği gibi harika bir gezi oldu.emeği geçen herkese çok çookk teşekkürler :)
umarım bundan sonra diğer gezilerinize katılabilirim. bisikletten inesim hiç gelmedi dün:)
en kısa zamanda görüşmek üzere..

hyena
14-06-2010, 22:50
Bisikletlilere katildigimdan beri arkadaslarla gecirdigim zamanin nasil gectigini anlamiyorum, umarim boyle devam eder..Istanbul gezisi inanilmazdi, bu organizasyonda yer almak cok keyif vericiydi, gercekten muthis zevk aldim, uzerinden yuzlerce defa gectigim Bogaz Koprusunu bisikletlerle gecmek anlatilmaz bir duygu... yaptiklarimiz karsilik buluacagini umuyorum...Herkese Tesekkur ederim...

Sehnaz
14-06-2010, 23:00
http://www.bisikletliler.org/forum/images/icons/icon11.gif http://www.bisikletliler.org/forum/images/icons/icon11.gif http://www.bisikletliler.org/forum/images/icons/icon11.gif http://www.bisikletliler.org/forum/images/icons/icon11.gif http://www.bisikletliler.org/forum/images/icons/icon11.gif http://www.bisikletliler.org/forum/images/icons/icon11.gif

Hepiniz harikasınız ;)

Katılan herkese derneğimiz adına teşekkür ederim.

Melis
14-06-2010, 23:31
Tek kelimeyle haaarika bi organizasyondu... :D Bu organizasyonu düzenleyen Murat Bey'e ve bütün İzmit grubunu İstanbul'a getiren Anneme çoooook teşekkür ediyorumm :D
En yakın zamanda tekrar Boğaz'dan geçmek istiyorumm :D

bisikletcanavari
14-06-2010, 23:35
http://www.facebook.com/album.php?aid=184690&id=560603329&l=86758b9ea6

http://www.facebook.com/album.php?aid=184805&id=560603329&l=3d8ed69d5c

çektiğim tüm fotolara buradan ulaşabilirsiniz ;)

54 dk kadar kask kamerasıyla çekimim oldu. Montajladıktan sonra paylaşacağım ;)

mr-bike
15-06-2010, 00:07
26 Eylül 2010 pazar tekrar geçmek isteyenler parmak kaldırsın lütfen :) ( yada buraya yazsın )

Sehnaz
15-06-2010, 00:22
26 Eylül 2010 pazar tekrar geçmek isteyenler parmak kaldırsın lütfen :) ( yada buraya yazsın )

http://3.bp.blogspot.com/_cmNHYUB_Ju8/SyQJdVgPL2I/AAAAAAAAAQg/NaiLZrZLHZU/s320/isaret_parmagi.jpg

:o :D

hakanozhan
15-06-2010, 00:50

Yine gelirim. Bu sene içinde 3. kez olacak galiba. Geçende de yanlış hatırlamıyorsam Edirneden gelenlerle geçilmişti. O zaman yoktum.

Gerçi o kadar fotoya baktım ama kendimi göremedim. Hani oradaysan foto nerde diyor ananem :D

http://www.facebook.com/album.php?aid=184690&id=560603329&l=86758b9ea6 (http://www.facebook.com/album.php?aid=184690&id=560603329&l=86758b9ea6)

http://www.facebook.com/album.php?aid=184805&id=560603329&l=3d8ed69d5c (http://www.facebook.com/album.php?aid=184805&id=560603329&l=3d8ed69d5c)

çektiğim tüm fotolara buradan ulaşabilirsiniz ;)

54 dk kadar kask kamerasıyla çekimim oldu. Montajladıktan sonra paylaşacağım ;)

Yaklaşık 300 foto var. Hepsine baktım. Kamera görüntülerini bekliyorum ;)

ouzy
15-06-2010, 02:06
Vallahi her gün yapılsın her gün geçerim.:)

Aslında dernek falan iyi güzel de daha güzel şeyler yapmak lazım. Hadi mevcut köprülere bisiklet yolu olmaz diyelim ama en azından 3. köprüye öyle bir yol (eğer mümkünse) ekletilebilir. Ondan sonra Cevahir gibi büyük alışveriş merkezlerine bir bisiklet park yeri (kilitli militli :)) yaptırılabilir. Bunların mutlaka yapılması gerekir bence, şimdiye kadar olmaması zaten şaşkınlık verici.

Cevap bekliyorum efendim, ciddi konular bunlar:;):)

Sehnaz
15-06-2010, 02:34

Aslında dernek falan iyi güzel de daha güzel şeyler yapmak lazım. Hadi mevcut köprülere bisiklet yolu olmaz diyelim ama en azından 3. köprüye öyle bir yol (eğer mümkünse) ekletilebilir. Ondan sonra Cevahir gibi büyük alışveriş merkezlerine bir bisiklet park yeri (kilitli militli :)) yaptırılabilir. Bunların mutlaka yapılması gerekir bence, şimdiye kadar olmaması zaten şaşkınlık verici.

Derneğimizin tüm aktivitelerini okur ve incelerseniz bunların ve daha fazlasını yapıldığını farkedeceksiniz ;)

mr-bike
15-06-2010, 02:36

Cevahir alışveriş merkezine 40 bisiklet park kapasiteli bisiklet yerleri derneğimiz öncülüğünde ön kapıya konuldu ve 3 Haziran 2010 günü törenle açıldı. Forum sayfalarında açılış haberini bulabilirsiniz.

3. Köprü dağ başında olacağından oraya ulaşmak oldukca zor ve transit ağır vasıta trafiği için yapılacak minimum araç hızı 80 km olan bir yerde aracın yarattığı rüzgar yan rüzgar ile birleşince sizi bariyerlere çarpar,
ancak 3. köprüden sonra 1. köprü biraz rahatlar ve bizde 1. köprüden geçiş iznini alırız.Asıl hedefimiz en kısa zamanda 1. köprü yaya koridorunu bisiklet trafiğine açmaktır.

burak.ulsever
15-06-2010, 09:19
:D 26/EYLÜL/2010 ORADAYIZ :twisted: ! . .
şartlar daha da olgunlaştığı taktirde 26 Eylül'de Eskişehir'den 26 Bisikletli İle Orada Olacağız ! . . .

hakanozhan
15-06-2010, 09:54
bence 3. köprüden önce (5 sene) Marmaray ve Haliç metro köprüsü sonrası boğaz köprüsü iyice boşalacak. Haliç Metro Köprüsü 2011de, Marmaray 29 Ekim 2013te.

http://www.rayturk.net/wp-content/uploads/800px-Istanbul_Rapid_Transit_Map.png

2013 raylı sistem haritası.

Hacı Osman'a, Habiblere, Başakşehir'e, Olimpiyat Parkına giden raylı sistemler Yenikapıdan kalkacakmış.

Haliçe yapılan köprüye istasyon yapılacakmış. Her iki tarafa ayrı ayrı yerine tam ortaya Haliç'in üstünde istasyon. Haliyle sağı solu yürüme yoluymuş. Buraya bisiklet yolu yapılamaz mı ? :rolleyes:

Hacı Osman'a, Habiblere, Başakşehir'e, Olimpiyat Parkına giden raylı sistemler Yenikapıdan kalkacakmış.

Metrobüs beylikdüzüne uzatıldıktan sonra TEMe merobüs yapılacaktı. Ama beylikdüzü iptal oldu. İncirli Beylikdüzü metro olacak... 2. Köprüde Metrobüse hazırlanın :rolleyes:

Tek temennim bisikleti de alırlar inşaallah. Şu an banliyöde istasyonuna göre değişiyor.
Cevizli almadı
Süreyyaplajı 2 biletle aldı
Haydarpaşa tek biletle geçtim.

Halil Atalay
15-06-2010, 10:26
26 eylül de bende varım

mr-bike
15-06-2010, 22:03
Değerli bisiklet sevenler

Bu önemli etkinliğe katılan ve bizi olumlu veya olumsuz, ama yapıcı değerlendiren herkese derneğim adına teşekkür ederim.
Etkinlik için geç izin almamız ve finansal gücümüzün zayıf olması nedeni ile eksik ve hatalarımız olabilir, bunlar için özür dileriz.Elimizdeki kaynaklarla en iyisini yapmaya çalıştık.
Bu etkinliğimizle hepimizin hayallerinden biri daha gerçek olmuş böylece diğer hayallerimizinde gerçek olması için önemli bir adımdı.
Etkinlik sonunda yüzlerdeki o mutluluk hiç bedel ile satın alınamayacak bir ifade idi. Sizleri bisikletinizle her zaman mutlu ve sağlıklı olarak görmek ise en büyük arzumuzdur.
Bisikleti ileti taşımak için hep birlikte 10 koldan mücadele ediyoruz, bu mücadele en gelişmiş ülkelede bile hala devam ediyorki bizim önümüzde ise aşılması gereken çok daha fazla sorun var, bu sorunları tek tek sabırla ama birlikte mücadele ederek aşacağımıza inanıyoruz.
Bu etkinliğe her ne nedenle olursa olsun katılımınız bisikletin gerçek gücünü ifade etmek için büyük anlam taşımaktadır.
Desteğinizi yapıcı eleştirileri ve önerilerinizle birlikte bekliyoruz.
Etkinliklerimize katılıma devam etmeniz halinde sadece gezmekle kalmayıp sorunlarımızı ve sosyal mesajları vermemiz için harcadığımız çabalara güç katacaktır.
Etkinliğimize iştirak eden Milletvekilimiz büyük katılımdan etkilenmiş destek için her zaman hazırım ifadesini bir kez daha kullanmıştır.
Bisikletliler derneği hepimizindir, derneğimizin sağlıklı gelişimi için katılımızı ve her türlü desteğinizi sürekli bekliyor, bol pedallı ve sağlıklı günler diliyoruz.

Saygılarımla,

Murat Suyabatmaz
Bisikletliler Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Cicikıs
15-06-2010, 22:06

Ben ben. :cool::D

Eminim ki bu sefer katılım 2 kat artacaktır zira gelmeyenlere öyle ballandırarak anlattık ki hepsi pişmanlık yasasından faydalanmak istiyorlar. :D

Hem bisikletcanavari'nın olduğu her organizasyonda ben de varım kafadan yazın beni. :D Desteğin için tekrar teşekkürler. ;)

Not: Çektiğiniz resimlerimi görmek istiyorum. :(