PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : - 27.08.2008 23:00 de canlı yayında Habertürk deyiz.

mr-bike
27-08-2008, 02:32
27.08.2008 23:00 de canlı yayında "SABA TÜMER İLE BU GECE "
programında Habertürk deyiz.

Programda ;

Murat Suyabatmaz Bisikletliler derneği başkanı, eski milli sporcu
Hakan Öge Bisikletliler derneği başkan yrd., eski milli sporcu, diş hekimi, gezgin, fotografçı
İbrahim Erol Bisiklet sürücüsü, mühendis
Burcu Asiler Bisiklet sürücüsü, doktor

Konuk oluyor ve bisikletin çeşitli yönleri konuşulacak.

a-cahan
27-08-2008, 17:48
Merhaba.
Seyredereceğiz programı.

arda
28-08-2008, 01:44
Çok güzel bir program oldu Derneğimizin tanıtımı ve bisiklet kullanımı için de bir teşvik oldu.Basında Tv de derneğimizin adının sürekli geçmesi beni çok sevindiriyor hedeflerimze zamanla ulaşabileceğimizn haberini veriyor.

mr-bike
28-08-2008, 11:28
yayın için yola çıktığımızda yolda polis araması nedeni ile trafiğe takıldık ve yayına geç kalıncada programda son konuklar biz olduk. Bisiklet seven dostlarımız elimizde olmayan nedenlerle beklettik özür dileriz.

Keyifli bir sohbet oldu, bisikletin imajını geliştirmek için yaptığımız çalışmalarda bu etkinlikler önemli bir yer tutuyor.

polo34
30-08-2008, 11:37
sorulara çok güzel cevaplar verdiniz, konuya hakim olduğunuzu gösterdiniz, tebrikler, aktivitelerin devamının gelmesi dileğiyle ...

hasan
02-09-2008, 12:12
bence iyiydi ve yararlı oldu.... sunucu hanımın cahil olması oraya katılanların sucumu acabaa... öyle hemen herseyi eleştrip saldırmakla olmaz işler nerde yaşadığımızı unutmayalımmm.... oraya yayına cıkmak bıle buyuk basarıydı yayına cıkan baskanımıza arkadaşlarımıza cok tesekkur edıyorumm bennnn...

mr-bike
02-09-2008, 12:44
Hasan bey teşekkürler,

Derneğimizin genel politkası olarak, kavga ederek , kırıp dökerek, kişi ve kurumları karşımıza alıp çatışarak olayları çözebileceğimize inanmıyoruz, Çözümün dialogda ve bilgilendirmede saklı olduğunu düşünüyoruz.
Habertürk toplumun bilinçlenmesi için bir adımdı, program sonrası pek çok mail ve yeni üye kazandık, katlanır bisiklet, bagajlardan çok toplu taşım entagrasyonunda kullanılıyor ve toplu taşımın önemli bir parçası olarak yer alıyor. metro veya feribot iskelesine katlanır bisikletinizle ulaşıp katlayıp yanınıza alabiliyorsunuz, indiğiniz yerdede açıp yola devam edebiliyorsunuz.

Pek çok kişi trafikte nasıl bineceği konusunda bilgi sahibi değil bu konudada bilgi vermeye çalıştık, diğer konuk arkadaşlarda bisiklet kullanmanın sadece çocuk işi olmadığı, yetişkin ve elit insanlarında ulaşım amaçlı bisiklet sürdüğünün ve sürebileceğinin ispatı oldular.

Konuşulacak çok konu içinden örnek ve rehberlik yapabilecek konulara eğilirken belediyelerede avrupadaki ileri örnekleri görsellerle göstermeye çalıştık.Toplum gördüklerini ve bildiklerini isteyebilir bilmediği bir aracı ve ulaşım şeklini istemesi zor zayıf bir talep olacaktır. Bu hafta TEMPO dergisi bisikleti konu yapıyor. Basını yorum ve sorularına müdahele edememizde ayrı bir konu soruları onlar soruyor. Biz istenen bilgileri ve görselleri fazlası ile veriyoruz birazda öneri ve isteklerimizi yükleyerek sonrasını TEMPO nasıl yorumlayacak.

arda
02-09-2008, 23:52
Bu programa çıkmış olmamız bile çok büyük bir başarıdır programı izleyen insanların derneğin faliyetlerinden etkinliklerinden haberi olmuş oldu bundan daha yararlı birşey olamaz.Ben derneğin logosunu ortaköyde bir büfe de camda gördüm hemen sordum düşünün ki o bile nekadar yararlı tanıtım.

04-09-2008, 09:27
tv lerde seyrettiğimiz bazı programlarda hem söyleniriz hem de seyreder arkasındanda konuşuruz.demek oluyorki her program insanları konuşturuyor.üstelik başkanımızın ve arkadaşların yaptığı konuşmalar gayet başarılı idi.program devam ederken beni arayanların üstüne ,yolda kim beni görse "geçen akşam sizinkiler tv deydiler" diyerek konuya girip konuşmak istiyor olmaları ve güzel tepkiler alıyor olmak çok memnun edici.buda bu konuda hedefe ulaşılmış anlamına geliyor.
TEŞEKKÜRLER SUYABATMAZ TEŞEKKÜRLER