PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trakya-Fikret Albayla/1.gun

26-08-2008, 12:56
güzel gezi olmuş .paylaştığınız için teşekkürler.olmak isterdim diyeceğim ama telefonlara bile bakmaktan usandım bu aralar.içime dönüp kendimle uğraşıyorum.yoğun bir döneme hazırlanıyorum.ama dediğim gibi sizinle gitmiş kadar oldum.albayıma selam yola devam.

Bülent
26-08-2008, 14:01
güzel gezi olmuş .paylaştığınız için teşekkürler.olmak isterdim diyeceğim ama telefonlara bile bakmaktan usandım bu aralar.içime dönüp kendimle uğraşıyorum.yoğun bir döneme hazırlanıyorum.ama dediğim gibi sizinle gitmiş kadar oldum.albayıma selam yola devam.

Mete cim. sen müsait bir zamanını ayarla ben kendi adıma sana uymaya çalışacağım mutlaka.
Bu sezon bitmeden bir kere birlikte pedallama fırsatımız olsun hiç değilse.

A.Bülent Yamaner

26-08-2008, 14:13
ben bu sene 2 günde edirne yapmadan sezonu kapatırsam bisikletleri satarım zaten bülent ağabey.muhakkak yapmam lazım anlayacağın.kırklareli nde oğlak eti ,edirne de çiğer ve keçecizade den badem ezmesi ve devai misk olmaz sa olmaz.

26-08-2008, 16:58
otçu adama ben şimdi ne desem boş.
ciğer i doğramak bile bir sanat.ben sana nasıl anlatırım .ancak yersen anlarsınnnnn.

Bülent
27-08-2008, 11:52
otçu adama ben şimdi ne desem boş.
ciğer i doğramak bile bir sanat.ben sana nasıl anlatırım .ancak yersen anlarsınnnnn.

Ciğer tavayı masada görüp nasıl yapıldığınıda öğrendikten sonra "içinden" yemeyi çok istediğini fark ettim.
yanında ben olmasa idim mutlaka mustafa bu ciğerin en az tadına bakardı.

28-08-2008, 10:21
sor bakalım ciğeri trakyadan mı geliyor.istanbul da yediğin yemekler orjinalini tutmaz...tamamen duygusal yaklaşıp "gitmeye gerek yok" demekle olmaz.