PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 19 Mayıs''Ata'ya Saygı'' Bisiklet Turu ve Fener Alayı

Sehnaz
18-05-2010, 13:10
19 Mayıs Perşembe
Saat:19:00
Yer: Yahya Kaptan Dernek Merkezi ( Hanımeli Kültür Merkezi)

*Dernek Merkezimizde buluşuyoruz.( Yahya Kaptan-Hanımeli Kültür Merkezi içi)
*Dernek yeleği olanlar lütfen giysinler.!!
*Far ve arka lamba olması gerekmekte.
*Fener alayından sonra küçük bir şehir turu yapılacaktır.

'' Ata'ya Saygı'' turu için , Fener alayına katılmak için isteyen 20:00 de bisikletleri ile Merkez Bankası önünde olabilir.

Halil Atalay
19-05-2010, 12:35
ne kadar güzel bir tur olacak bir keresinde askerde fener alayına katılmışdım ve çok gururlanmışdım keşke izmitde olsam

Sehnaz
20-05-2010, 14:29
Fener Alaylarını ben de severim Halil..
Ama umduğumuz gibi olmadı maalesef..Katılan ve 3-4 siyasi parti show a gönüştürdü biz de bu durumdan rahatsız olup başında ayrılıp kendi turumuzu yaptık...Ata'mızı ve bayramlarımızı Show olarak kullanan tüm partileri esefle kınıyorum...

Sehnaz
20-05-2010, 14:42
Dün gece çok güzel ve yoğun bir katılımla çok güzel bir tur gerçekleşti yine...
Üç yeni arkadaşımız da dahil oldu turumuza.Murat, Burcu ve Zübeyde..
Yeni arkadaşlarla gittikçe kalabalıklaşıyoruz.
Bu gecenin konusu yeni katılan Zübeyde ;)

''Evden kaçıp aramıza katılan bisikletli'' :eek: :shock: :D

Zübeyde bizim toplu halde beklediğimizi görünce dernek merklezinde, yanımıza geliyor ve kısaca ona konu anlatılıyor hemen o da tura katılacağını söylüyor...:p

Bir de öğreniyoruz ki, evden markete diye çıkmış ve bir daha dönmemiş durumları......:rolleyes:

Yani evdekilerin haberi yok tura katılacağından ve o sonra haber veriyor...Onun içtenliği ve samimiyetine güvenerek bu espriyi yaptık bütün gece....:D

İşte bisiklet sevdalıları böyle....Farklı herkesten , sıra dışı bana göre..;)

Biz aramızda ona başka bir şey diyoruz...http://www.bisikletliler.org/forum/images/icons/icon10.gif :rolleyes:

Murat ve Burcu da bizi facebooktan takip ediyor ve sonunda aramıza katılıyor...
Bu gece yepyeni arkadaşlarla harika bir sahil turu oldu...Çenesuyu bölgesinden Gökhan ve Tamer,Gönüllü itfaiyecimiz Erinç ve arkadaşı..
bir kere katılıp işi nedeniyle uzak kalan Gürkan ( prof. fotoğrafçı:cool: )...
Aklıma gelmeyen pek çok kişi...Her turda neredeyse en üç kişi katılıyor yeni olarak...Herkes yeni üyelerimizin katılımından mutlu...Yakında yollara sığamayacağız...Fotoğraf karelerine de..

fehmiavni
20-05-2010, 19:49
Kesinlikle Şehnaz ablacım katılıyorum Ata'mızı ve bayramlarımızı şov malzemesi olarak kullanan zihniyetleri bir kez daha kınıyorum.
Yine güzel bir turu daha geride bıraktık. 2008 G.P.A. ekibinin fotoğrafına çok imrenmiştim ve bundan etkilenmiştim ama görüyoruz ki yollara ve fotoğraf karelerine sığmayacağımız günler çok yakın

fireman
20-05-2010, 21:24
Bisiklet severlerin saat 20:00 da merkez bankası önünde olacağını biliyordum, işten çıkışta, yanımda Aydın arkadaşımla beraber ewe gitmeden direk merekez bankasının önüne gittik.. Hayatımda ilk defa fener alayına katılacaktım ama malesef... Millet slogan atmaya başlayınca Şehnaz hanımın yanına giderek o ortamdan ayrılmamız gerektiğini söyleyecektimki, kendiside tam o sırada aynı şeyleri düşünmüş, Şehnaz hanımın bu örnek kararı vermesi beni çok mutlu etti kendisine saygı duyuyorum...

Ve sonrası.....:)

merkez bankasının önünden tren garının oradaki alt geçide geldikki bizim Aydının lastik patladı.:)
Tabiiki tedbirliydik ve yanımızda yama vardı:) işin ilginç yanıda burada başlıyor zaten:) yama var ama ne tekeri sökecek bir anahtar nede yamayı yaptıktan sonra hava basacak bir pompa:) lastik sökme aparatı ve zımparayı hiç söylemiyorum..
herşey bir tecrübe tabiki:):):)
komvoyun en sonunda olduğumuz için sizler bizi görmediniz..
bizde aldık bisikletleri elimize yürüyerek doğru bizim eve.. diğer bisikleti alarak koyuluyoruz yola ve sizi yakalıyoruz :)
sonra ben ayrılarak ewe dönüyorum:)
yani sizlerle turun başında ve sonunda beraber oluyorum.. (Toplam 15 dk)

Herkese sevgi ve saygı

Sehnaz
21-05-2010, 00:55
Bisiklet severlerin saat 20:00 da merkez bankası önünde olacağını biliyordum, işten çıkışta, yanımda Aydın arkadaşımla beraber ewe gitmeden direk merekez bankasının önüne gittik.. Hayatımda ilk defa fener alayına katılacaktım ama malesef... Millet slogan atmaya başlayınca Şehnaz hanımın yanına giderek o ortamdan ayrılmamız gerektiğini söyleyecektimki, kendiside tam o sırada aynı şeyleri düşünmüş, Şehnaz hanımın bu örnek kararı vermesi beni çok mutlu etti kendisine saygı duyuyorum...

Ve sonrası.....:)

merkez bankasının önünden tren garının oradaki alt geçide geldikki bizim Aydının lastik patladı.:)
Tabiiki tedbirliydik ve yanımızda yama vardı:) işin ilginç yanıda burada başlıyor zaten:) yama var ama ne tekeri sökecek bir anahtar nede yamayı yaptıktan sonra hava basacak bir pompa:) lastik sökme aparatı ve zımparayı hiç söylemiyorum..
herşey bir tecrübe tabiki:):):)
komvoyun en sonunda olduğumuz için sizler bizi görmediniz..
bizde aldık bisikletleri elimize yürüyerek doğru bizim eve.. diğer bisikleti alarak koyuluyoruz yola ve sizi yakalıyoruz :)
sonra ben ayrılarak ewe dönüyorum:)
yani sizlerle turun başında ve sonunda beraber oluyorum.. (Toplam 15 dk)

Herkese sevgi ve saygı

Kendimizi esefle kınıyorum :eek: :confused: :rolleyes:

Çok kalabalık olduğumuzdan ve yolda en arkada olanları hep kontrol eden arkadaşlarımız olduğunu bildiğimizden rahat rahat ilerledik.Artık sayı almaya başlamıştık son günlerde....Kim eksik derken sizi fark ettik.Biz de veda etmeden ayrıldığınızı düşünerek şaşırdık hatta....
Özür diliyorum Erinç..
Genellikle bizim ekip bu konuda duyarlı, sen daha önce katıldığın zamandan bilirsin.Arkada kalanlar kontrol edilir gecikenler merak edilip geri dönülür.Lastik patlamışsa onarılır..Bunu nasıl kaçırmışız ...Üzgün olduğumu söylemiştim ama tekrar özür dilerim tüm ekip adına...Artık sen de bizdensin ;)
ve bunu hoş gördüğünü söylediğinde biraz rahatladı içim..
Cuma gece turu veya Pazara görüşömek dileği ile..

ULTIMATE93
21-05-2010, 01:18
biz yahyakaptandan çıkarken Ömer in lastigi indi tel girmiş hava bastık inene kadar çarşıda bisikletçiye gittik yama yaptırdık ordan yine bastık ve size yetiştik..

R@kipsiz ömer
21-05-2010, 10:26
evet , süpriz bi aksilik oldu yolda .fakat arayı fazla açmadan yetiştik tekrar gruba...
emre yede burdan tekrar teşekkür ediyorum , o durumda yanımda olduğu ve yardım etiği için...;)

sağol KANKİ

Sehnaz
21-05-2010, 11:06
Her iki patlak lastik madurlarına geçmiş olsun....

R@kipsiz ömer
21-05-2010, 13:11
Sağolun ;)

Sehnaz
24-05-2010, 03:59
Sayın Bahadır Ustaoğlu burada ne eksik sence ???