Orijinalini görmek için tıklayınız : Çanakkale Tarihi Yarımada turu
Eftalceki
11-05-2010, 12:53
Çanakkale Tarihi Yarımada turu için yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu tarih belirlendi.
29-30 Mayıs 2010 tarihlerinde Gelibolu'dayız.
Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Sevim ATEŞ, göndermiş olduğum e-iletiye yanıt verdi. Tur boyunca her türlü gereksinimimize yardımcı olacağını söyledi.
Biz hazırlıklarımıza başladık. Yakın çevreden katılmak isteyen olursa turumuz daha anlamlı olacaktır.
ahmet centeli
12-05-2010, 00:37
hocam pedallara basılı bekliyoruz:)
bu arad biz bu gun gene bi 3 saatlik tur yaptık
Hocam aynı tarihlerde Bursa -Mudanya - İznik - İnegöl 100 yıllık macera turumuz vardı hatırlatırım. tarihi biraz ertelerseniz katılım artabilir.
ahmet centeli
12-05-2010, 00:59
eftal hocam bursa turu daha kalabalık olacağa benziyor!
burdan bursaya aracımızla gidip orda etkinliğe katılıp yakın bölgedeki arkadaşlarla birebir çanakkale turu için görüşme imkanımız olur tabi siz uygun bulursanız bu benim fikrim arkadaşlarla yine bi araya gelip görüşebiliriz
zeki811954
12-05-2010, 10:04
Canakkale yarım ada turunuza katılmayı düzce olarak düşünüyoruz. Bu turu 25 nisanda yapmayı düşünüyordum. Anzak günü için. Gerçekleştiremedim. Güzel ve keyifli bir tur olacağını düşünüyorum. Deniz sefası da olacak mı ona göre gelelim.
ahmet centeli
12-05-2010, 14:19
Canakkale yarım ada turunuza katılmayı düzce olarak düşünüyoruz. Bu turu 25 nisanda yapmayı düşünüyordum. Anzak günü için. Gerçekleştiremedim. Güzel ve keyifli bir tur olacağını düşünüyorum. Deniz sefası da olacak mı ona göre gelelim.
il turizim mudurlugu bizim talebimiz dogrultusunda yardımlarını esirgemeyeceklerini söylmişler hocama konaklamalı bi tur olursa çok daha keyifli olacağına inanıyorum
Eftalceki
12-05-2010, 19:11
Bursa turuna bizde katılmak isteriz.
Çanakkale turumuzu 19-20 Haziran tarihine erteleyebiliriz.
o zaman acilen Bursa temsilcimiz ile görüşün
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.