Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu hafta sonu nereye gidiyoruz ?
MaNiaC_oF_BiKe
07-05-2010, 10:43
Henüz bilgilendirme mailleri gelmedi.
Bugün günlerden cuma. Eğer bu hafta sonu gezi olursa aşırı zorlayıcı olmazsa 2 arkadaşım bu hafta sonu gelmek istiyorlar. Ona göre Nazım abinin dükkanından bisiklet ayarlamaya çalışacağım. İnşallah bugün herşey kesinleşir.
enginyaman
07-05-2010, 14:58
Bende 2 kişi getirebilirim. Program henüz yapılmamış ancak bu hafta kepez tarafında bir parkur olabilirmiş.
emin demirpolat
07-05-2010, 18:24
bu hafta sonu nöbet var, ben yokum, gerçi anneler günü de var, katılım az olur gibi. Benim önerim, alaplıy a kadar dolmuşl gidip hatta mollabeye, ordan asfalttan aşağı dağ köyüne ulaşıp, dere boyu gücünüzün yettiği kadar dağlara vurabilrisiniz ya d a yine, dere boyu rota yapabilrisinz, hiç görmediğiniz yerler! hoş bir rota, dereboyu daha ılmlı bir rota, dağ sıkı:)
Henüz bilgilendirme mailleri gelmedi.
Bugün günlerden cuma. Eğer bu hafta sonu gezi olursa aşırı zorlayıcı olmazsa 2 arkadaşım bu hafta sonu gelmek istiyorlar. Ona göre Nazım abinin dükkanından bisiklet ayarlamaya çalışacağım. İnşallah bugün herşey kesinleşir.
MaNiaC_oF_BiKe
07-05-2010, 20:36
Emin abi sen benim kafadansın. çılgınlığı ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorsun. Rotası belli olmayan yerlere dalmak :) inşallah bir gün gerçekleştiririz. Yılmaz abi ve metin abide olmalı :))
Emin abi sen benim kafadansın. çılgınlığı ve yeni yerler keşfetmeyi seviyorsun. Rotası belli olmayan yerlere dalmak :) )
Ben de :rolleyes: :p
emin demirpolat
09-05-2010, 13:18
offroad, örümcek ağı gibi rotalara sahip, bu bölge. 10 gün gezsek bitmez, 10 kere gitsek 11.ci kez gittiğinizde kaybolursunuz, kamplı geziyi bu bölgeye yapalım, birlikten kuvet doğar diyelim, birlikte olsun. İzmit ekibi için uygun rota şimdiden kafamda şekillendi; Ereğliden çıkıyoruz, aşağı dağ köyü GÖLAĞIL YAYLASI, sonra GÜMELİ TAVAKLI YAYLA, eşssiz yayla= BÖLÜKLÜ YAYLA'da konaklıyoruz bir gece, sabahtan, yine offroad devam ediyoruz, KİRAZLI YAYLA veee YEDİGÖLLER, bu gezinin 25 kmlik kısmı asfalt, 10-15 toprak yol, geri kalanı offroad olmak üzere dönüş hariç yaklaşık 120 km olacağını sanıyorum, İzmit ekibi yedigöllerden- yığılca-düzce üzerinden dönerken biz de devrek yönünden dönüp asfaltı görünce araçlara geçeriz sanırım. Teklifler havada kalmasın diye somut adım atmak için, şimdiden rotayı şeklillendirelim; diğer türlü "hep bekleriz efendim" ci ailecek ev gezmesi oyalayıcılığına düşeriz.
Ben de :rolleyes: :p
Dün konuştuk Ereğli turu yapalım diye..Düzce'ye otobüs ile gelip oradan gidebiliriz diye konuştuk.Bu yaz mutlaka geleceğiz bir terslik çıkmazsa...;)
Sizi de buraya bekliyoruz..:rolleyes:
emin demirpolat
09-05-2010, 16:35
çok memnun oluruz, katılımınız bize onur verecektir, motive edecektir grubumuzu. Biz o zaman mayıs sonu haziran başı gibi, 2-3 lü küçük grupla, rota turu yaparız, sonradan detayları konuşuruz. Çok güzel bir tur olmalı, sonra da devamını getirmek için.
bikerdem
09-05-2010, 22:59
Emin bey Tavak, Bölüklü ve Yedigöller kamplı turu çok güzel bir rota olur. Hatta Devrek yönüne gitmek yerine Aynı ekibi bölmeden Yığılcaya birlikte dönebiliriz ve buradan ereğli ve İzmite devam edebiliriz. Bu turu detaylandırıp duyuralım derim İzmitten başka Düzce Bolu ve İstanbul ekiplerinide davet edebiliriz. Bol katılımlı ve güzel bir off road turuna şimdiden planlayalım.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.