Orijinalini görmek için tıklayınız : Sibel'ın Bisiklet Kazası
Halil Atalay
04-05-2010, 14:59
http://i1029.photobucket.com/albums/y354/LikoS_61/DSC_1456.jpg
değerli pedal arkadaşımız ve ablamız sibel abla pazar günü geçirdiği bir kaza sonucu ayağını kırmış bulunmakda kendisi ümraniye devlet has. yatmakda ve bugün veya yarın ameliyat olacak ayağına platin takılacak buradan kendisine acil şifalar dilerim
geçmiş olsun sibek abla
hakanozhan
04-05-2010, 15:25
Çok büyük geçmiş olsun
:shock: şok oldum, :confused: ne diyeceğimi bilemiyorum, :sad:...
Çok üzüldüm..
Büyük geçmiş olsun ..Acil şifalar diliyorum. Platin takılacak kadar ciddi bir kaza mIı ?
Nasıl olmuş Halil , çok merak ettim.?
Allah herkesi korusun.! Bisikletlileri özellikle korusun...Kazalarda ciddi yaralanmalar olabiliyor.Çok dikkatli olmak ve güvenli yollardan, güvenli bir şekilde gitmek gerek...Sanırım bunlar hepimize bir ders olur ve bana olmaz demeyip, güvenliğimizi her zaman düşünerek yollarda gitmeliyiz.
Özellikle trafiğe açık alanlarda kask, sürüş düzenimiz , grup kurallarımız çok önemli olmalı.Trafiğin yoğun olduğu yollarda tek sıra gitmeye özen göstermeliyiz.
Sibel hanıma ziyarete gidenlerden geçmiş olsun dileklerimi iletmenizi rica ediyorum.
Geçmiş olsun Sibel hanım, acil şifalar diliyoruz.
Bu kaza Bisiklet gezisi organize etmenin ne kadar ciddi bir sorumluluk olduğunun önemli bir örneği malesef, geziyi düzenleyen sorumlu kişiler yoldaki tehlikelere göre geziyi her anlamda yönetebilmeli ve gezi katılımcılarını kazalara karşı koruyabilmelidir.
Sibel hanım geçmiş olsun, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı dilerim.
Keyifli bir hafta sonu gezisi esnasında böyle bir kazanın meydan'a gelmiş olması gerçekten üzücü.
Bu kazanın, bu tür organizasyonları tecrübeli ve bilgili kişilerin yapmasının önemini bir kez daha ortaya çıkardığını düşünüyorum.
yesilerik
06-05-2010, 17:48
Çok geçmiş olsun,üzülerek öğrendim.
codalton555
07-05-2010, 23:31
geçmiş olsun sibel abla çok üzüldüm umarım en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz
Eftalceki
09-05-2010, 02:42
Geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.
erkanyurttas
09-05-2010, 23:59
Geçmiş olsun
sibel hanım geşmiş olsun sizi en kısa zamanda yine aramızda görmek dilegiyle
Süleyman Şatır
10-06-2010, 12:20
Sibel Hanım çok geçmiş olsun... Gerçekten çok üzüldüm... En kısa zamanda iyileşmenizi dilerim...
Sibel hanımın son durumu nedir bilen var mı?
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.