Orijinalini görmek için tıklayınız : 9 Mayıs Pazar Ulusal Trafik haftası etkinliğimiz
9 Mayıs Pazar Trafik haftası etkinliğimizde Trafiğin bir parçasıyız demek için Tüm temsilciliklerimizle pedal çevireceğiz.
Saat: 16:00
Göztepe Parkı - Bağdat cad. - Kızıltoprak - Feneryolu - Caddebostan - Suadiye - Bostancı - Bağdat cad. - Göztepoe parkı 18:00
Trafik kurallarına uyarak ikili sıra halinde trafiğin kurallarına uyan bir parçası olduğumuzun mesajını vereceğiz.
Mesaj verecek kalabalığı oluşturmak için tüm dostlarınızla bekliyoruz.
Hızımız en fazla 15 km olacak çok yavaş olacağımızdan hemde fazla katılımı arttırabilmek için kask zorunluğumuz yok ama kasksız olanlar en arkadan gelecek :)
http://i914.photobucket.com/albums/ac345/sehnazca/9310b3a9.jpg
Anneler günü nedeni ile etkinlik saati 16:00 olması uygun olacağı düşünülmüştür.
Pazar sabahı herkes anneleri ile ve ailece olmak isteyecektir.Bu nedenle Sabah yapılan genel etkinliklerimiz bu güne özel olarak akşam üzeri olması uygun görülmüştür.
*Duyurusunu yapmış ve afişlerini hazırlamış olan temsilciliklerde onların saatleri geçerlidir..
Sıcağı sıcağına haberimiz Burada:
http://www.kocaeligazete.com/haber/yasam/501/dikkat-bisiklet-cikabilir.html
Teşekkür ediyorum..
yesilerik
05-05-2010, 11:10
Baskanım katılımımızı onceden bıldırmeye gerek yok sanırım degıl mı?
mail ile bildirilir ise fena olmaz en azından ortalama kitleyi bilir ve tedbir alabiliriz.
Mesaj verecek kalabalığı oluşturmak için tüm dostlarınızla bekliyoruz.
Kask zorun değil
gökhan ülsel
05-05-2010, 23:43
pazar günü görüşmek dileği ile :)
Haydi İstanbul Trafikte ben de varım diyorsanız orada olmalısınız..;)
Arkadaşlar malesef Emniyetten resmi izin verilmediğine dair bir yazı cuma akşamı elimize ulaştı.
Bizlerde Resmi olarak bu etkinliğimizi düzenleyemiyoruz ancak haber ulaştıramadığımız arkadaşlarımızla Göztepe' de parkda buluşup gelenlerin katılımı ile Sahilde bisiklet yolunda gezi yapmaya karar verdik duyurulur.
erkanyurttas
08-05-2010, 22:22
fatsa kaymakamlığına gittim onlar emniyete havale etti
azdaha resmi izni bizede vermeyeceklerdi yani emniyet müdürünün insafına kalmıştık adeta ama izin koparabildim ama emniyetin istediği saatte start verirsem...
burak.ulsever
10-05-2010, 06:59
Bense Eskişehir'de tam bir dört kenarlı bir yamuk çizdim; Önce Vilayet, ardından Emniyet, ardından Trafik Şube, Trafik Şube Büyükşehir Belediyesi'ne yönlendirdi. İlk kez büyükşehir'e yönlendirme oldu. Orada çalışanlarda bir anlam veremedi, neden Trafik sizi, bize gönderdi sorusu ile karşılaştım. Onlara da Vilayete gezimiz ile ilgili olan metnin muhatabını değiştirip teslim ettim.
Biz geçen hafta izin alamadığımız için gerçekleştiremediğimiz etkinliğimizi bu pazar 16 mayıs 2010 saat 16:00 da aynı parkurda aynı saatte gerçekleştireceğiz herkesi bekliyoruz.
Ayrıca Kartal' da kurulan Ekolojik pazarda 12:00 de bisiklet konusunda söyleşi için davet edildim, beklerim.
Biz geçen hafta izin alamadığımız için gerçekleştiremediğimiz etkinliğimizi bu pazar 16 mayıs 2010 saat 16:00 da aynı parkurda aynı saatte gerçekleştireceğiz herkesi bekliyoruz.
Ayrıca Kartal' da kurulan Ekolojik pazarda 12:00 de bisiklet konusunda söyleşi için davet edildim, beklerim.
Aynı gün mü belirtmemişsiniz Sayın başkanım..
iki etkinlikte aynı gün 16 Mayıs pazar
hakanozhan
15-05-2010, 00:58
Her ikisinde de görüşmek üzere... Bir aksilik çıkmazsa :rolleyes:
la_edri61
15-05-2010, 13:45
slm herkeze... ben birşey rica edecektim de... bilmiyorum bu isteyeceğim şey çok mu abes olur ama benim çalıştığım kurum çok yoğun olduğu için yeri geliyo 3 gün 5 gün buraya giremediğim zamanlar oluyo.. bi proğram olduğunda hepimizin , sisteminizdeki kayıtlı msn adreslerine e posta şeklinde yollama şansınız yok mu acaba. e postamızı hergün açayoruz ama buraya hergün giremiyoruz. mesela kartal daki proğrama katılmaya çalışcağım. bunu da yeni açtığım için gördüm. bu konuda yardımlarını veya bi yol gösterici fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim
hakanozhan
15-05-2010, 14:07
1. yöntem SMS yöntemi kayıt oluyorsun. Ve bazı etkinliklerde cep telefonuna mesaj yoluyla geliyor. Ama belli etkinlik veya sürelerde. Ayrıntılı bilgi: Bisikletliler Derneği - SMS Grubu Açıldı! (http://www.bisikletliler.org/forum/showthread.php?t=120&highlight=1230)
2. yöntem facebook. Facebookta İstanbuldaysan Bisikletliler Derneği Merkez grubuna katıl. Diğer şehirlerdeysen onların grubuna katıl. Orada etkinlik yapılacağı zaman davet gönderiliyor.
3. Asıl bu iş için google groups var ama şu an için yok. Henüz oluşturulmadı. Her isteyen email ile kayıt oluyor. Herkese mail gönderme ile herkese mail gönderiliyor. İsteyen istediği zaman çıkabiliyor.
hakanozhan
17-05-2010, 14:36
Dün yaklaşık 55-60 km pedallamışım. Mapmyfitness 52 gösteriyor ama sadece Cevizli - Kartal - Pendik - Kartal - Göztepe - Cevizli. Aralardakiler ve yanlış yoldan gidip de dolanmalar hariç :) sadece ana yollar. Sabah Kartala gittiğimde daha erken olduğunu farkedince Pendiğe doğru gidip geri döndüm. Akşam dönüşte ise Bostancı İdo bisiklet Park yerleri tamamen doluydu. Hatta aralarına sağına soluna sıkıştırılmıştı. Dönüşte akşam 19:30 a doğru. Ayrıca Bostancı öncesinde trafik olmasına rağmen Göztepeden sahile inip Cevizliye gitmek, yanlışlıkla sahilden Maltepeden ayrılıp minibüs yolundan devam ettiğim için yaklaşık 15-20km civarı 45 dk sürdü. Tabi bisiklette çok eski 10 - 15 yıllık bakımsız bir bisikletti...
Aslında vakit olsaydı, bir işyerine gidip yolu test edecektim ne kadar sürer diye. Ama MMF ile ölçtüm e5ten 10km, sahilden bostancı üzerinden k.bakkalköy 12.5km. Yani o da sürsün en fazla 45dk. Benim otobüse inip bindikten sonraki toplam yürüyüşüm neredeyse 30dk, binebilinecek otobüs bekleme yanında cabası. Toplam en az 1 saat.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.