PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Silivri bisiklet turları

reklusa2
01-05-2010, 03:59
Öncelikle merhaba. Adım Batuhan 14 yaşındayım boyum 1.60 kilom 60. Kullandığım bisiklet Bianchi Setra(dağ bisikleti). Daha henüz amatörüm gitsem gitsem en fazla 20km. giderim. Silivri'de hiç bisiklet turu yapılıyor mu? Diye sormak istiyorum. Sizlerden bir kaçta öneri almak istiyorum. Bu sene nasıl olduysa bisiklete çok merak saldım :D . Önceden bisikleti sadece zevk amaçlı kullanıyordum ama artık spor amaçlı kullanmak istiyorum. Öncelikle Silivri'de hiç tur yapılıyor mu? Gerçi bir tane duymuştum okulumuzun panosuna asmışlardı "Bahara Merhaba Turu" adı altında. Ama sağlık sebeplerinden dolayı katılamadım. Sizden öneri beklediğim konu ise kask ve eldiven almayı düşünüyorum. Kaskı: Prowell F55R eldiveni ise Docmeter Üç Parmak Bisiklet Eldiveni almak istiyorum bana uygun olurlar mı? Birde eğer Silivri'de tur yapılacak olursa burada belirtiliyor mu? Şimdiden teşekkürler.

hakanozhan
01-05-2010, 10:37
Hoşgeldin.
Temsilcilikler -> İlçeler -> Silivri Temsilciliği mevcut. :Silivri'deki turlar, haberler orada...

Silivri temsilciliği (http://www.bisikletliler.org/forum/forumdisplay.php?f=94)
Silivri temsilcimiz Ozan Kapancı 542-6547017

reklusa2
01-05-2010, 14:44
Teşekkür ederim farketmemiştim

reklusa2
01-05-2010, 14:52
Peki eldiven ve kask konularını nerde sorabilirim?

Halil Atalay
01-05-2010, 20:11
merhaba aramıza hoşgeldiniz

kask çok fazla para vermeye gerek kipa ve ya bir bisikletcide 50 liralık kasklar var onları terçih edebirisiniz ama CE olsun

eldiven içinde yaz ayları için barmak uçları kesik olanları kış ayları içinde uzun eldiven terçih edin

reklusa2
01-05-2010, 22:18
Cevabınız için teşekkür ederim. Bizim burada kipa var ama aradığım halde kask bulamadım. Benim alacağım kaskta 55tl zaten. Eldiveni ise 2 tane almak istemediğim için Üç parmak alıyorum. Ama cevabınız için tekrar teşekkür ederim...