Orijinalini görmek için tıklayınız : Edosk Edirne 2.Uluslararası Bisiklet Şenliği
M.Ergun Gözet
30-04-2010, 01:24
Edosk 2.Edirne Uluslararası Bisiklet şenliği-Avrupa Günü Uluslararası etkinlik.
Arkadaşlar;EDOSK(Edirne Doğa Sporları Kulübü)olarak bu sene 2.sini düzenlediğimiz ve 250 kadar Bulgar ve Yunan Bisikletçi,yönetici ve Antrenörün konuk olacağı Avrupa Günü adını verdiğimiz şenliğe tüm bisiklet severler davetlidir.
Şenlikte toplu tur(takribi 400-450 kişilik,20-25 kmden oluşan),müzik,bisiklet çekilişi,ikramlar bulunacaktır.Sınırları aştığı için Uluslararası sıfatını almıştır.
Hedefimiz;hersene büyüyerek bu turun tüm balkan ülkelerini daha sonra da tüm Avrupa ülkelerini kapsayacak ve konaklamalı olacak ''Trakya turu''na dönüşmesini sağlamaktır.Geçen sene ilki yapılan bu şenliğin bu sene daha güzel olması ve gelecek senelerde daha çok ilgi çekmesini sağlamak için tüm EDOSK üyeleri ve gönüllüleri tüm gücüyle çalışmaktadır.
Bisikletliler Derneğini de aramızda görmek bizleri çok mutlu edecektir.
Saygılarımla...
Halil Atalay
30-04-2010, 11:21
bu tur ne zaman ergün abi
Güzel bir etkinlik kutluyorum.
Alıntıdır:
" bu seneye özgü şenliğimiz 1 gün olacaktır.
9 Mayıs 12.00 de başlayıp, 17.00'de sona erecektir.
Geç başlamasının nedeni, yurtdışından gelecek olan konuklarımızı bekleyecek olmamızdır.
Üç ülkenin her yaştan bisikletçilerinin katılacağı şenliğe, tüm bisikletseverleri bekliyoruz..." M.Ergun Gözet
.
.
M.Ergun Gözet
30-04-2010, 18:27
bu tur ne zaman ergün abi
Halil kardeşim; Sibel Hanımın da belirttiği gibi şenlik 9 Mayıs Pazar günü saat 12.00'de başlayacak. Sizleri de aramızda görmekten mutlu olacağız.
M.Ergun Gözet
30-04-2010, 18:28
Güzel bir etkinlik kutluyorum.
Teşekkür ederiz Şehnaz Hanım. Eğer gelirseniz bizi mutlu edersiniz.
M.Ergun Gözet
30-04-2010, 18:30
Alıntıdır:
" bu seneye özgü şenliğimiz 1 gün olacaktır.
9 Mayıs 12.00 de başlayıp, 17.00'de sona erecektir.
Geç başlamasının nedeni, yurtdışından gelecek olan konuklarımızı bekleyecek olmamızdır.
Üç ülkenin her yaştan bisikletçilerinin katılacağı şenliğe, tüm bisikletseverleri bekliyoruz..." M.Ergun Gözet
.
.
Tabi ki, sizleri de bekliyoruz Sibel Hanım. Özellikle Berker "Sibel ablam gelir inşallah" diye sayıklıyor. Görüşmek üzere.
Tabi ki, sizleri de bekliyoruz Sibel Hanım. Özellikle Berker "Sibel ablam gelir inşallah" diye sayıklıyor. Görüşmek üzere.
Ergun bey teşekkür ederim..
Sevgili Berker'i ben de çok özledim, tabi siz dostları da... :-)
Bu güzel etkinliğe katılmayı tabi ki isterim...Kısmet diyelim..Sağlıcakla kalın....
.
.
Teşekkür ederiz Şehnaz Hanım. Eğer gelirseniz bizi mutlu edersiniz.
İstemez miyiz ..Tabiiki orada olmayı çok isteriz. ;)
Umarım , bu etkinlik olmasa da başka etkinliklerde bir gün orada olacağız.Özellikle Edirne'ye gelmeyi çok istiyorum.
Ergun bey geçen hafta bakanlık kanalı ile bilgi gelmişti.
Konu ile ilgli sizi bir kaç kez aradık ancak ulaşamadık.
Geçen yılda Bulgaristan tarafından davet edilmiştik ancak bir kopukluk yaşadık.
Bu yılki programın detayını konuşmak üzere görüşebilirmiyiz ? ben size ulaşamıyorum siz beni ararmısınız ?
M.Ergun Gözet
01-05-2010, 12:09
Ergun bey geçen hafta bakanlık kanalı ile bilgi gelmişti.
Konu ile ilgli sizi bir kaç kez aradık ancak ulaşamadık.
Geçen yılda Bulgaristan tarafından davet edilmiştik ancak bir kopukluk yaşadık.
Bu yılki programın detayını konuşmak üzere görüşebilirmiyiz ? ben size ulaşamıyorum siz beni ararmısınız ?
Selamlar Murat Bey; telefonlarım sürekli açıktır ve numarlar da değişmedi ama neden görüşemedik acaba. Ben bugün size ulaşacağım.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.